Workshop Agua de Florida

  

‘Agua de Florida’
Ceremoniële dag voor vrouwen

door: Linda Beekelaar

Zomer 2021
10.00 tot 16.30 uur

 


Lieve vrouwen,

Van harte welkom in deze speciale Vrouwendag waarin we op ceremoniële wijze onze eigen Agua de Florida zullen bereiden, helemaal in afstemming met Moeder Aarde.
Met heel ons hart verbinden we ons met alle kleuren, geuren en natuurkrachten die de Aarde ons biedt in alle natuurlijke ingrediënten waarmee we (samen)werken.
Deze dag verbindt je terug met jeZelf, wat heel helend, zuiverend en herbronnend werkt. Op deze manier eren we onszelf en onze verbinding met Gaia.


Agua de Florida voor zelfbekrachtiging en bescherming

Agua de Florida is een bloesem & kruiden water dat gebruikt wordt bij zuivering, heling, bescherming, zegening en blossoming. Het kan je ook ondersteunen om emoties, pijn en verdriet te kanaliseren.
Deze bereiding is een origineel en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika, dat aan mij is doorgeven via medicijnvrouw Veerle Phara. Traditie is dat dit ook enkel door vrouwen gemaakt wordt. In Latijns-Amerika staat dit helende water voor geluk, zegening en voor bescherming.

We gaan genieten wat Moeder Aarde ons allemaal schenkt om dit bijzondere water te maken: van de kruiden, bloemen en de oogst van de zomer. We maken de Agua op ceremoniële wijze (= met hartsverbinding), stap voor stap, met kruiden en bloesems van het seizoen, andere belangrijke ingrediënten, en jouw intenties en energie, waardoor het een krachtig en uniek ‘medicijn’ is.

Enkel voor vrouwen

De bereiding van Agua de Florida wordt van oudsher enkel door vrouwen gemaakt en enkel aan vrouwen doorgegeven.
Doorheen deze ceremonie eren we alle vrouwen die ons zijn vooraf gegaan. Eren we de kracht die we als vrouw in ons dragen, in onze baarmoeder, eierstokken en in ons hart. Eren we onze Hoedsterschap van de Aarde, de planten, kruiden, wortels en bloesems….

We eindigen de dag met een blossoming. Dit is een prachtige afsluiting om de geboorte van jouw Agua de Florida te vieren, en om elk van ons te eren en te bekrachtigen.  

Enkele weken op voorhand ontvang je een mail ter voorbereiding van dit ritueel.

Dit ritueel wordt gegeven door Linda Beekelaar.
Zij is hoedster van de Aarde, van Gaia, Hartkrachtcoach, Aromatherapie coach en masseur, begeleidt vrouwencirkels en is Relax Yoga docente met o.a. speciale rustcirkels voor vrouwen.


Workshop Agua de Florida – 10.00 tot 16.30 uur

  • Inloop vanaf 9.30 uur
    • Inclusief vegetarische lunch en drankjes
    • Prijs € 90,00.
    • Je inschrijving is definitief na overschrijving van het voorschotbedrag van € 25,00 op rekening IBAN: BE40 3631 5592 0163 /  BIC: BBRUBEBB van WeHi bvba met vermelding van “AF……..”.
    • Het resterende bedrag á € 65,00 kan je contant op de dag zelf betalen.

* Vroegboekkorting is geldig t/m ……….
* prijzen zijn voor particulieren. Wanneer je een factuur wilt, dan komt er BTW bij.