Vrouwelijke energie

De meeste vrouwen leven nog zo vanuit hun mannelijke energie, waarmee het risico bestaat dat ze alleen nog maar handelen en ‘zijn’ vanuit dat deel van zichzelf: actie, snelheid, daadkracht, manifesteren, denken, etc.  Allemaal mooie en waardevolle eigenschappen uiteraard, maar als wij vrouwen vergeten tijd te nemen om ook in zachtheid te komen, in vrouwelijkheid, dan doen wij onszelf echt tekort.

Vroeg of laat gaan we dat voelen op fysiek, mentaal, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau. Als we hier geen aandacht aan besteden, geraken we vaak in verharding en voelen we ons uit balans.

Herbronnen is belangrijk
Het is belangrijk en heerlijk om te herbronnen uit de overvloedige liefde die je als vrouw bezit. Door jouw vrouwelijke energie te herleven, open je jezelf meer voor dat deel in jezelf wat zacht én kracht is.

Dit doe je door lief te zijn voor jezelf, je over te geven aan alles wat je bent. Hierdoor valt je weerstand weg en leer je jezelf om beter te kunnen ontvangen.
Als je weet hoe je jezelf kunt liefhebben, dan ben je meer in balans en heb je minder behoefte aan vormen van liefde buiten jezelf. Alles wat van buitenaf komt is dan een welkome aanvulling. Want als jij meer tevreden bent en je gelukkig voelt, kun je zien hoe mooi jouw wereld is en altijd al was.

De bedoeling is om eerst je zachtheid terug te vinden en dan mag je het onderhouden zodat het zich integreert in je dagelijkse bestaan.

Vrouwelijke energie door met vrouwen samen te zijn
Vrouwen halen hun vrouwelijke energie het beste op als zij in contact zijn met andere vrouwen. Samen zijn, aandacht hebben voor elkaar, plezier maken en delen zijn heel voedend!

Ontdek, ervaar en herinner wat vrouwelijke energie is, wat het met je doet en waarom je als vrouw niet zonder kan.

Herbron je vrouwenhart in een Vrouwencirkel, Rode Tent of ander Vrouwen-dagen!

Terug naar pagina Vrouwencirkel

~ ♥ ~