Vedic Art Kennismakingsworkshop

Kennismakingsworkshop

Vrijdag 9 februari, 10:00-17:00

door: Linda Beekelaar

“Tijdens de cursussen krijgen we tools om onze creatieve expressie te verkennen. We hebben vaak het gevoel dat we onszelf naast ons schilderij ontwikkelen en dat we een dieper gevoel van eenheid ervaren tussen onszelf en onze kunst. Het wordt een diepe persoonlijke ontmoeting tussen creator en creatie. De principes zijn vaak beschreven als een kaart of een kompas voor onze persoonlijke creatieve reis.” vedicart.be

Ben je benieuwd of Vedic Art bij je past?
Heeft Vedic Art je interesse gewekt, maar twijfel je nog en ben je nog niet zeker of je de 6 daagse Basiscursus wil gaan doen? Dan is deze dag een laagdrempelige manier om kennis te maken met Vedic Art en haar magie.

Een dag voor jezelf, vol inspiratie, oefeningen en genieten van de verbinding met je eigen creatiekracht.

Deze dag is de eerste dag van de Basiscursusreeks. Je maakt kennis met de eerste 4 Principes en beslist daarna of je de rest van de reeks wil verder zetten. Wil je aansluitend de Basiscursusreeks verder zetten, dan krijg je € 60 korting op de cursus.

Je hebt geen schilderservaring nodig of creatief talent. Gewoon spelen met verf en kleuren en genieten van wat er gebeurd. Alle kennis die je nodig hebt om te kunnen schilderen zit al in je. De methode van Vedic Art helpt je dit weer te herinneren.

Agenda

Klik hier

Bijdrage

De kennismakingsworkshop Vedic Art bedraagt € 80 incl. btw.
Dit is inclusief koffie/thee, versnaperingen en inclusief alle materialen (een schildersdoek van 50×50 of 50×70, acrylverfpapier en verf). Lunch breng je zelf mee.

Heb je al een kennismakingsdag Vedic Art bij mij gevolgd?
Dan mag je ook aansluiten op dag twee bij één van de
Vedic Art basiscursussen die ik organiseer.Je krijgt dan een korting van €60 op het cursusbedrag.