Vallei weekend voor vrouwen en mannen


Hallo,
dag mooie Vallei-vrouw,
dag mooie Vallei-man,

De lente zit er aan te komen en nodigt ons uit om meer en meer in onze bloei – en bloesemkracht te komen en onze verlangens vorm te geven.  Welk verlangen leeft er in jou als het over thema zelfbeminning en Vallei gaat?

Verlang jij er naar om…

  • het online Vallei – programma dat je misschien ooit in een enthousiaste bui hebt aangekocht maar dat al een poosje in de lade van je nachtkastje ligt, van onder het stof te halen?
  • met nieuwe energie, moed, motivatie  terug aan de slag te gaan of er verder mee te gaan?
  • de weerstand waar je misschien tegen aanloopt tegen het licht te houden en om te buigen?
  • een extra duwtje en zetje te krijgen om weer voluit te gaan? Om je practise een lenteboost te geven?
  • dit pad ook te kunnen delen en uitwisselen met anderen?
  • op een veilige en volwassen manier over seksualiteit te praten?
  • jezelf wat extra kwaliteitsvolle ‘me-time’ cadeau te doen op een mooie plek en met lekker eten?
  • je te laten verrassen door een gevarieerd programma met Vallei als rode draad doorheen geweven?

Dan is het allereerste ‘deep dive-weekend’, een co-creatie van een vrouwelijke en mannelijke Valleicoach zeker iets voor jou!
Het zaadje was al een poosje gezaaid en kreeg voldoende tijd om dieper te wortelen en te groeien. Benieuwd welke vruchten het gaat voortbrengen en jij er gaat van kunnen plukken. En ja, zoals je weet en ervaart train je Vallei in complete veiligheidsintimiteit met jezelf maar je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Het is fijn, leerrijk, verrijkend en boeiend om af en toe eens te kunnen verbinden met andere vrouwen en mannen die ook dit pad bewandelen.

Tijdens dit weekend nemen Vallei-coaches Mireille Verplancke – Vallei-orgasme en  Jeroen Claesen – Vallei-orgasme je graag mee in een “deep dive” om jullie te laten genieten van een (h) eerlijke seizoenstafel met tal van ingrediënten: meditatie, chi kungs, helende klanken, zacht lichaamswerk, wijze Vrouw/Man cirkel, deelrondes, rituelen waaronder Yin-Yang-ritueel, … tijd ook om te vertragen, te verstillen en in de yin energie te gaan.

Kortom een weekend waarin je uitgenodigd wordt om meer en meer thuis te komen in je lijf, in je bekken, bij je bron om van daaruit ook in verbinding te gaan met de anderen. Waarbij de vrouwen en de mannen soms apart gaan in een cirkel en daarnaast zijn er ook tal van gemeenschappelijke momenten, waaronder een helende ontmoeting tussen de vrouwen en mannen waar de mannelijke energie het vrouwelijke eert en omgekeerd.

Dit alles op de mooie locatie van Vleugelhoorn waar Linda en Jeroen onze gastvrouw/heer zijn. Hun gastenverblijf ligt in de buurt van St-Truiden, de fruitstreek bij uitstek en in die periode van het jaar zindert de natuur van (seksuele) levensenergie en met een beetje geluk kunnen we met volle teugen genieten van de overvloedige bloesems.


Voor wie
Voor elke vrouw, elke man die de Vallei training heeft aangekocht en met de training bezig is: dat kan op een heel actieve manier zijn maar ook op een passieve manier en alle schakeringen daartussen. 

Wanneer
Vrijdag 14 t/m zondag 16 april 2023.
Inloop op vrijdag vanaf 19u zodat we om 20.00u kunnen beginnen. We ronden zondag af rond16u30

Place to be
Vleugelhoorn, Velmerlaan 119, 3806 Velm

Bijdrage
396,00€ all-in (logies in groepsslaapkamer*, maaltijden, workshop)
LenteEarly bird’ tem 21 maart  333,00€ ++ verlengd tot 31 maart ++
Deze prijs is voor particulieren inclusief BTW en voor zelfstandigen exclusief BTW. Wil je een factuur, bezorg dan de coordinaten van je bedrijf.
* Er is een groepsslaapkamer voor vrouwen en een voor mannen. Beperkt aantal kamers voor 2 personen, mits betalen supplement.

Aantal deelnemers?
Aantal plaatsen beperkt!
min 10 – max 16 deelnemers/sters
We streven naar evenveel vrouwen en mannen.
Vandaar, als een vrouw en man samen inschrijven (hoeft geen koppel te zijn) dan krijgen ze elk twee leuke Vallei-boekjes (‘De Zeven Sluiers’ en ‘Kunst van zelfbeminning’). De andere deelnemers krijgen er ‘maar’ een.

Begeleiding
Mireille Verplancke  en Jeroen Claesen begeleiden dit weekend op een heel respectvolle en liefdevolle manier en delen graag hun ervaringen, kennis, wijsheid als Vallei-coaches.

Inschrijving
Via mail info@vleugelhoorn.be. Je krijgt dan info hoe te betalen.
Inschrijving is pas bevestigd na bevestigingsmail en betaling.

Voel je het kriebelen en heb je ook nog vragen, twijfel je of dit echt wel iets voor jou is?
Neem gerust contact op met één van ons en dan kijken we samen hoe en wat:
– Mireille 0478 68 34 58 mireille.lotsubloem@hotmail.com
– Jeroen 0494 15 37 07 jeroen@vleugelhoorn.be

We kijken er naar uit je daar te mogen verwelkomen en te ont-moeten. Wees welkom mooie vrouw, mooie man met alles wat er is. Zo creëren we samen een (h) eerlijke yinne bedding waar de water – en bronkracht van elk van ons lekker mag in stromen. Zodat je opgeladen en met lente frisse energie en moed huiswaarts keert.

Met zachte ogen

Mireille en Jeroen