Ook klaar om te ‘ontluiken’?

Dag lieve medereiziger,

Wat is het een bijzondere Lente dit jaar, tenminste zo ervaren wij het in ieder geval. De scheppingskracht van de natuur is zó sterk voelbaar en zichtbaar. Energetisch uitbundig met bonte kleuren en veel groen! We genieten er intens van en hopen dat jij dit ook zo mag ervaren.

Zo is de scheppingskracht hier ook aan het werk geweest :)

We organiseren in juli een International Mini Sound Festival!
Dit is een mooie bundeling geworden van prachtige mensen die vanuit Hart & Ziel iets prachtigs brengen aan de wereld. Van meditatie met zelfgeschreven songs naar een unieke klankavond met ‘lichttaal’ en edelstenen klankschalen.

Wij zijn erg verheugd dat onze Maori sister Chloé Oliver uit Frankrijk samen met Haka-familielid Anna Heddes uit Nederland bij ons terug een prachtige optreden komen geven. Een ‘match made in heaven’!

‘Indian Summer – on the trail of our ancestors’
Dit is de titel van het programma met Native American Lionel Kitpu’se Pinn (Littel Eagle) en zijn vrouw Hilda.
Een meerdaagse met wederom het bijzondere pijp-ritueel, een diepe Aarde Meditatie, Shadowteachings en samen organiseren we een Mannen- en Vrouwencirkel.

Plek om te delen
Al deze mooie mensen en activiteiten is precies wat wij wensen op deze mooie plek, waar steeds meer mensen en groepen hun weg naar toe weten te vinden, ook voor overnachtingen. En dat doet ons veel deugd, want we delen graag onze plek met anderen.

We wensen je nog vele mooie lentedagen, in contact met je hart, met veel creatiekracht. Op weg naar de zomer!
We hopen je hier binnenkort te ontmoeten!

International Mini Sound Festival
Indian Summer