Nieuwjaarsbrief 2017

 

Liefste meter of peter van Moeder Aarde,

We zijn heel verheugd jullie te kunnen melden dat jij in 2017 opnieuw de kans krijgt om Ancient en Indigenous mensen te ontmoeten in ons centrum. Zowel de Maori’s als de Native American komen terug, zelfs de Maya-wijsheden mogen we verwelkomen!

Maar eerst even een terugblik op een bewogen 2016. Wat is er veel gebeurd…

 

Vaarwel 2016

Ons persoonlijk hoogtepunt in 2016 was onze kosmische trouw begeleid door de Maori’s.
De Haka-workshop in oktober en het daaruit ontstaan van een Haka-familie waren de kers op de taart.
Maar ook de komst van Native American Lionel & Hilda Kitpu’se met een authentiek pijpritueel in onze tipi was van onschatbare waarde.
Daarnaast hebben de Water Warriors in Standing Rock ons diep geraakt. Niet toevallig zijn dit ervaringen met Indigenous people. Meer dan ooit is hun wijsheid van cruciaal belang door hun diepe verbondenheid met Moeder Aarde.

 

Welkom 2017: het jaar van de Ancient & Indigenous People?

We zijn blij dat 2017 voor ons ook Indigenous kleurt:

We verwelkomen dit jaar verschillende interessante lesgevers zoals Evi Maes, Brigitte Bollen en Rising Heart. Toeval of niet allemaal rond Man-Vrouw-verbinding en tantra. Dit sluit mooi aan bij onze eigen Vrouwen- en Mannencirkels, die we in 2017 blijven organiseren.

Linda organiseert dit jaar zelfs een aantal maal de Worldwide Womb Blessing Groep voor vrouwen én mannen. Prachtig om te doen als koppel of als gezin (moeder-dochter / vader-dochter).

Daarnaast zetten we in 2017 onze samenwerking met Timotheus verder en we verwelkomen het Oost-West-Centrum met een Innerlijk Kind weekend, gegeven door Remke Kamphuis & Griet Tersago.

 

Kalender

Klik hier voor de Agenda.

Overweeg je zelf een workshop te komen geven die past bij ons centrum, twijfel niet te lang want onze agenda begint al goed gevuld te geraken. Immers ook gesloten groepen (met overnachting) huren onze accommodatie.

 

Wensen

We wensen je een gezond hartverwarmend 2017, waarin de wijsheden van de Indigenous People zich nog meer mogen verspreiden onder alle mensen.

We willen ons daartoe alvast engageren. Jij ook?

HI!

Warme hartegroet,
Linda&Jeroen en René

 

Bewaren