Nieuwe Schelpenhoeders in de familie

Joepie de Schelpenfamilie is weer uitgebreid met nieuwe Schelpenhoeders! 🐚

Wat een weekend vol heling en magie!

🐚 Bedankt spirits van de Schelpwezens!
🐚 Bedankt fantastische groep deelnemers!
🐚 Bedankt assistent Bart!
🐚 Bedankt lieve Linda voor de ondersteuning!
🐚 Bedankt aan mezelf om ‘eindelijk’ in te zien en te aanvaarden dat ik een Schelpensjamaan ben!
🐚 Bedankt voor Schelpenhoeders die op afstand aanwezig waren!

Via Slak, Spiraal, Schelp, de Zeven sluiers met I-kracht (ook wel zachte kracht) en Vallei (transformatieseksualiteit) zijn we vertraagd om in onze droomwereld (of innerlijk landschap) de schelpwezens te ontmoeten, mee te verbinden, spelen en met hen samen te werken om helend werk te verrichten. De schelpenhealings (zonder op schelpen te blazen) waren adembenemend.

Zondagmorgen, tijdens de Schelpeninitiatie werden de deelnemers via ervaring geïnitieerd in de wijsheid van de Schelpwezens. Zondagnamiddag konden de deelnemers dan eindelijk voor de eerste keer op hun matchschelp blazen vanuit hun innerlijk landschap, de plek waar de schelpen (nog meer) levend zijn. Dit liep heel organisch.

Door te werken met deze prachtige groep kreeg ik deze morgen zelf een initiatie van Schelpenhoeder tot Schelpensjamaan, die vanaf nu Schelpenhoeders zal opleiden.

Ik kijk nu al ongelooflijk uit naar het Schelpenfamilieweekend (Reünie) van 4-6 augustus 2023. Mocht je ook een schelpenworkshop bij mij hebben gevolgd, en je hebt nog geen uitnodiging ontvangen, stuur me dan zeker een mailtje!

Schelpensjamaan Jeroen 🐚

Getuigenis Schelpeninitiatie tijdens Schelpeninitiatieweekend:
De initiatie in de schelpenwereld tijdens het inwijdingsritueel maakte veel in mij los.
Met de tribe leden maakten we samen de spiraal klaar, wat op zich al een serene sfeer creëerde. Er werd versierd met natuurelementen, het vuur werd ontstoken en het water in de moederschelp werd op een eerbiedige manier naar het centrum gebracht. Daar in het midden zal iedereen afzonderlijk ingewijd worden door de schelpensjamaan Jeroen.
De initiatie zelf is moeilijk te beschrijven. Ik liep de spiraal met mijn eigen intentie en zette mijn stappen heel bewust in het malse gras. Ik voelde de energetische steun van de medereizigers.
Met mijn ogen dicht stond ik in de kern, in mijn kern. Jeroen blies op een schelp over verschillende zones op mijn rug. Door de trillingen van de schelp trilde mijn lijf binnenin. De rook van de vuurplek en het water uit de moederschelp verbonden zich met mijn hart. Ik stond fier rechtop, de aarde en het universum in één lijn doorheen mijn ruggengraat getrokken.
De krachtige en toch ook tedere verbinding met de schelpensjamaan via het contact met ons derde oog en het ontvangen van een symbolische schelpenketting sloot de ceremonie af. Ik wandelde de spiraal weer uit met een glimlach op mijn gezicht en een vredig gevoel in mijn buik.
Dit gebeuren zal nog lang nazinderen en ik zal vol vertrouwen mijn schelp hoeden en met haar connecteren.
Dank voor deze unieke en magische ervaring.
Limo
Getuigenis Schelpeninitiatieweekend:
“ Een schelpeninitiatieweekend? …. Hoe kom je erbij?”
Je hoort iemand op een zeeschelp blazen en de trillingen kruipen onder je huid.
Je wilt er meer van weten en je luistert naar de ‘calling’ van de schelp.
Tijdens het weekend word je meegenomen op ontdekkingstocht naar de kracht van de schelp.
Hoe maak je contact met het schelpenwezen en haar energie en welke schelp kies je? Oei neen, foutje! Het is de schelp die jou kiest.
Dat ervaar je tijdens deze reis.
Limo

Hieronder een prachtige foto van Schelpenhoedster Ann die in Zwitserland woont, en haar schelp meenam naar een riviertje.

#schelp #schelpen #schelpenworkshop #schelpenhoeder #schelpensjamaan #schelpenhealing #spiraal #slak #schelpenblazen #klankinstrument #krachtinstrument #vallei #vleugelhoorn