Neem jij ook gas terug? Met Frank Coppieters…

Lieve medereizig(st)er,

Heb jij voornemens gemaakt voor 2018?
Ga je er echt voor… of maak je zo’n lijstje uit traditie en verdwijnt het snel in de vergeethoek, of…  neem je ook gas terug?

Wij nemen gas terug
Ons voornemen voor 2018 is om het wat rustiger aan te doen. Tijd nemen om te herbronnen, naar binnen te gaan, om vanuit een nieuw perspectief naar ons project te kijken en vernieuwing te laten ontstaan, vanuit ons Hart, met de intentie om een balans te vinden op alle domeinen zodat ‘De Vleugelhoorn’ nog lang en gelukkig zal leven…☺
Concreet gaan we het eerste deel van 2018 de activiteiten drastisch verminderen, MAAR… de weinige activiteiten zijn wel méér dan de moeite waard. Lees verder en oordeel zelf !

Frank Coppieters komt naar ‘De Vleugelhoorn’!
We zijn vereerd met de komst van Klanksjamaan Frank Coppieters op 26-27 januari 2018.
Vrijdagavond 26 januari laten Linda en René je proeven van een Maori-geïnspireerde Verwelkoming, waarna je er zelf mee aan de slag gaat. We sluiten de avond af samen met Frank en Jeroen, die later aankomen.
Zaterdagochtend 27 januari neemt Frank ons mee op zijn inmiddels erg gewaardeerde ‘Gegidste Meditatie’.  Na het ontbijt volgt een Sjamanistische groepssessie waar je apart kan op intekenen. We ronden samen af met een gezamenlijke maaltijd.

Nieuwtjes:

  • Van 9 t/m 18 maart gaan de Franse Chloé Oliver en de Nederlandse Anna Heddes volop voor hun derde Belgische ‘Sacred Sound Tour’ vol hemelse klanken en gezangen vanuit de Ziel. Joepie!
  • Balans Massage geeft in maart een kennismakings-workshop ter voorbereiding op hun jaartraining 2018-2019 voor holistisch massagetherapeut.
  • De volgende Schelpenworkshop ‘Schelp als helend krachtinstrument’ staat gepland op 15 april.

We wensen jou en je fysieke en energetische familie een Hartverwarmend en wonderbaarlijk 2018!
Met hart en ziel organiseren we activiteiten die daar toe kunnen bijdragen. We hopen je te mogen verwelkomen,  want voor ons voelt dat ook als een fijne uitwisseling van ‘gezonde voeding’ tussen gelijkgestemden.

Van harte welkom in 2018!

Warme Hartegroet,
Linda & Jeroen en Rene