Mooi vol, boeiende start van 2022

Lieve mede-reizigers,

Hier zijn we dan met z’n allen… Samen in de grote transformatie waarover bv. de Maya’s al lang spraken. We zitten er middenin en ‘de nieuwe wereld’ wordt nu vormgegeven, door jou en ons.
Het is hoogtijd om het SAMEN zélf te doen! Niet verwachten van anderen of door anderen te laten doen. Tijd om oude, niet dienende structuren los te laten en samen nieuwe manieren creëren die ten goede komen voor AL het leven op Aarde 🌏

En weet… er is niet niet maar één manier, één weg of één werkelijkheid.
We zijn multidimensionale wezens en leven in een multidimensionale werkelijkheid, dus er is zóveel mogelijk! Fantastisch toch? 🦋
 
Positie innemen met (Levens)Kracht
Het is belangrijker dan ooit dat wij als mede-creators onze positie gaan innemen. Natuurlijk vanuit liefde, vanuit ons hart, maar met daadkracht.
Leef, voel je passie, volg je hart, onderneem, doe een stap vooruit, kruip uit je schelp en wees de parel die je werkelijk bent! Laten we SAMEN het leven op Aarde een ‘Booster’ geven met VRIJE pure Levenskracht! ✨

Boeiende lezingen
Naast onze eigen activiteiten hebben we, om je blik te helpen verruimen – verder dan je hoofd – een aantal gastsprekers uitgenodigd om lezingen te geven die dit proces ondersteunen.
 
Extra hulp gezocht voor ons Ondersteuningsteam!
We willen graag een ondersteunend team oprichten. Hou je van koken voor groepen, klussen, tuinieren of poetsen? Uiteraard tegen vergoeding. Kijk dan onderaan de nieuwsbrief voor meer informatie.

We hopen je binnenkort te mogen ont-moeten!


Liefs van jullie medereizigers, 
Linda & Jeroen
en de diertjes 🐱🐢

Vleugelhoorn nieuws

Natuurmandala met libelle

Linda
De komende 3 maanden gaat Linda zich certificeren als EcoNIDRA Teacher. Dit is waar Savasana & Natuur elkaar ontmoeten. Haar passie is om mensen terug te verbinden met zichzelf, het eigen eco-systeem en essentie én de Natuur 🌿 Dit doet ze ook al haar Yoga Nidra & Restorative yoga lessen en via etherische oliën coaching & Aromatherapie met doTERRA oliën. Volgens haar is deze connectie precies wat de planeet en mensen nu nodig hebben voor terug balans te brengen in het totale eco-syteem. De komende tijd horen jullie meer!

Jeroen
Jeroen heeft de jaartraining ”Keeper of the 4 elements” (sjamanisme en zweethuttraining) in Temple of the (H)earth in Portugal afgerond.  Inmiddels volgt hij vol enthousiasme de Coach-opleiding van Vallei-orgasme. Daarnaast verdiept hij zich in de werking van schelpen zoals edelstenen en begint hij aan de allerlaatste module van Schelpenlezingen.
Zijn extern IT-contract is verlengd tot eind 2023. Gelukkig kan hij thuiswerken.

René
Rene heeft een nieuwe woonst gevonden en zal binnenkort verhuizen. Momenteel is hij nog bezig met renovatie hiervan. Dit loopt hier en daar wat vertraging op vanwege de langere levertijd van materialen. Tot die tijd is hij hier nog steeds werkzaam en draagt tegelijkertijd ook taken over aan Jeroen en Linda.

Huisdieren
Onze lieve kat Sky (16) klimt nog steeds in de boom en spint er lustig op los. De schildpadden Mi en Mo doen hun winterslaap in de kelder. Onze 3 kipjes zijn helaas door ziekte overleden.
eigenaar foto onbekend

ACTIVITEITEN-KALENDER  

Je kan blijven overnachten na een activiteit. Kijk voor het volledig aanbod van onze wekelijkse/maandelijkse activiteiten op onze AGENDA