Individuele lock down

…………………..

Sacred Fire

Het is de ideale tijd om een Sacred Fire te branden.

Vrijdagavond 28 maart tot zaterdagochtend hebben we hier onafgebroken een 15-tal uur een Sacred Fire gebrand.

  • Om de prachtige stenen in onze tuin en rondom/in de tipi te verwelkomen (de tipi is nu als soort medicijnwiel). Hier een mooi lied over Sacred Stones
  • Om de lente en de komende lentebloesems te verwelkomen.
  • Ter ondersteuning van deze bewogen periode op Aarde.
  • Om zelf de stilte op te zoeken en écht naar binnen te kunnen gaan.

……………….

Individuele lock down – de stilte in

Wij zelf voelen dat we ook toe zijn aan een ‘individuele lock down’ als herbronning én om alle huidige energieën in het collectieve veld van de Aarde vanuit Hartkracht te blijven schouwen.

Het is onze Innerlijke Hartkracht die het veld van liefde, gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie op de Aarde laat staan als een ‘Rots’.
Je ziet om je heen dat vanuit deze (creatie)kracht de prachtigste initiatieven en nieuwe oplossingen naar voren komen, waarin er terug verbinding en waardering ontstaat met elkaar en oude structuren losgelaten worden. Fantastisch!

…………

Maak samen met ons van je eigen thuis een krachtplek

Wij gebruiken deze stille tijd niet enkel om klussen af te maken die steeds blijven liggen, maar ook om ons nog meer te verbinden met de tuin, de natuur en de elementen zodat onze plek nog krachtiger wordt.
We willen jou aanmoedigen om dat ook te doen. Doet iedereen dit dan zijn we niet alleen als mensen met elkaar verbonden, maar ook onze thuisplekken als  krachtplaatsen.

…………..

Wil je deze unieke kans laten liggen om ECHT naar binnen te gaan?

We willen ECHT naar binnen keren wat uiteraard een hele uitdaging is. Er is zoveel afleiding… allerlei acties op FB. Op zich leuk en niet slecht, zolang je het bewust doet en het je niet een vals gevoel van verbinding of naar binnengaan geeft.

We verbinden onze plek en onszelf vanuit ons hart met jullie en jullie plek en met de miljarden mensen op Aarde die dit ook doen: gezamenlijk aansluiten op ons innerlijke goud en het grote, krachtige, liefdevolle Gouden Veld rondom en ín de Aarde, waarmee we allemaal verbonden zijn.

……………….

Open nieuwe mogelijkheden vanuit je hart

Ga niet mee in de emotie van angst, ook al voelen veel dingen onzeker.
Vertraag… ga met je aandacht naar binnen… en voel wie jij werkelijk bent: een stralend, scheppend wezen van liefde en kracht! Een gouden hart in actie!

Dít is de weg die nieuwe mogelijkheden opent die we zelf nog niet hadden kunnen bedenken met ons hoofd, en dus wel met ons hart :)

Warme, vlammende, gouden hartegroetjes,
Linda & Jeroen en René

 

……..

“Volg niet het begane pad, maar ga het pad van je ❤️
Ga traag en laat een spoor achter.” – De Vleugelhoorn