Impressie van de Sacred Sound Tour

  

Maar liefst vier concerten hebben Chloé Oliver & Anna Heddes gegeven dit jaar!
In De Kluizerij in Affligem was de eerste. Daarna volgde Great White Whale Centre in Antwerpen, een Huiskamerconcert in Herent en een volle bak (30! mensen) in onze eigen zaal!

Hoe bijzonder toch dat elk concert weer anders is, met unieke eigen Heart & Soul Songs, afgestemd op de plek zelf én op ieder individu. Samen met de prachtige en zuivere frequenties van de edelstenen klankschalen, worden we elke keer weer liefdevol geraakt tot in elke cel van ons lichaam.

En ook zó mooi om al die mooie reacties van deelnemers te horen en de lichtjes in hun ogen weer te zien stralen!

Workshops
De twee ‘Intuïtive Sacred Singing’ workshops die Chloé begeleidde waren ook weer pareltjes! Elke deelnemer kwam met lichtjes in de ogen enthousiast vertellen wat ze allemaal beleefd hadden. Hier zijn geen foto’s van gemaakt, want we waren zo intensief bezig! De herinneringen en nieuwe klanken zitten diep IN ons verankerd ;)  Maar om een indrukt te geven, hieronder een foto van vorig jaar:

En dan was er de creatieve ZEN Meditatief Helend Tekenen workshop van Anna.
Wat een verrassend leuke manier om je hoofd helemaal tot rust te brengen en de tijd en je omgeving te vergeten. We voelden ons herbronnen na het maken van een kunstwerkje. En wat zo leuk hieraan is: je neemt dit heel eenvoudig mee in je tas. Een klein vierkantje papier en een stift, en je kunt lekker dichtbij jezelf komen/blijven terwijl je in de trein zit, op je beurt wacht bij de specialist, of waar dan ook! Hoe eenvoudig en leuk kan het zijn :)

Azeztuliet meditatie
De Azeztuliet meditatie van Anna was ook een hele speciale. Iedere deelnemer kreeg een Azeztuliet-steentje in de hand en lieten ons meenemen in de geleide meditatie. Ondertussen konden we diep ontspannen liggen op ons matrasje en luisteren naar de klanken van de Azeztuliet én vele andere edelstenen klankschalen! Mensen gingen herbronnen weer huiswaarts.

Komen ze terug?
We hebben allemaal intens genoten van deze tour ! En Chloé en Anna zullen weer terugkomen: om het echter financieel haalbaar te maken zullen ze eerst afzonderlijk terugkomen met de intentie dat ze binnen een paar jaar weer samen kunnen komen. Daar sturen we alvast energie naar toe. Jij ook? :-)

Dankbaar ruimte geven
Met een bijzonder warm en dankbaar gevoel in al onze harten, gevuld met positieve frequenties en een liefdevolle warme vriendschap die co-creatie vanuit het hart prioriteit geeft, geven we alle nieuwe ideeën voor de volgende ronde de ruimte om te ontwikkelen!
We kijken bv uit naar een concert met Anna en haar edelstenen klankschalen samen met onze Moederdrum.