Hoe is het met je energetische navelstrengen?

Bedankt René!
 

Even terug in de tijd…
Door een sluimerende ontevredenheid bij elk van ons drie (Linda, Jeroen, René) kwamen we een dik jaar geleden – na maanden van gesprekken – tot het besluit dat René uit het project stapt en verhuist. Regelmatig stroomde de energie niet tegelijkertijd bij ons alle drie tesamen. Het was wel oké, maar in plaats van overvloed ervaarden we telkens een rem. En het leven is bedoeld om meer dan oké te zijn.

Met externe hulp hebben we naar onderliggende energetische thema’s en processen gekeken, maar toch bleven we in cirkeltjes draaien. Na van alles geprobeerd te hebben, hebben we uiteindelijk toch deze moeilijke beslissing genomen. Niet leuk, maar wel nodig om verder te kunnen stromen.
Gelukkig is het ons vrij vlot gelukt om er juridisch en financieel uit te komen.
Inmiddels is René verhuisd.

We willen René heel hartelijk bedanken ❤
René ondersteunde ons vanaf de opstart en na een half jaar kwam hij bij ons wonen; inmiddels zo’n 6 jaar geleden. 
Hij was ondersteunend in de vele Mannencirkels en bij momenten nam hij de leiding.
Tijdens interne en externe workshops was hij onze vaste kok waar onze klanten zeer tevreden over waren.
Domotica is een van zijn hobbies en dat -bij wijze van voorbeeld- de verwarming uitgaat als het raam open staat en deze in elke kamer apart van op afstand kan geregeld kunnen worden is een van de vele verdiensten van René. Hij was ook onze klusjesman en heeft van alles hier verwezenlijkt, te veel om op te noemen.
Ook is hij de kracht achter allerhande handige pc-tools voor onze facturatie, boekhouding, planning, overzicht, …. Hij heeft het kader van het bedrijf geschapen en Jeroen wegwijs gemaakt in bedrijfsvoering.
Last but not least bemiddelde hij tussen Linda en Jeroen wanneer er moeilijke momenten waren in de relatie. En wellicht zijn we nog zaken vergeten op te noemen. 

René, bedankt voor je tomeloze dienstbare inzet voor ons project !
We hopen dat je rust vindt op je nieuwe plek en je ons ‘herboren’ dikwijls komt bezoeken.

BEDANKT broeder René!


Ons heruitvinden
Het vertrek van René is een serieuze aderlating… Alle hulp is nog steeds welkom.
Voor ons tijd om alles opnieuw onder de loep te nemen, in de stilte te gaan en ….
Een nieuwe piste is om meerdere therapeuten hier een praktijkruimte te bieden. We hebben twee multifunctionele ruimtes beschikbaar.
Auticoach Joke Josson heeft ons op dit idee gebracht. Zij geeft hier inmiddels sessies. In de volgende nieuwsbrief stellen we haar graag aan jullie voor.
 
We hopen je binnenkort te mogen ont-moeten!

Liefs van jullie medereizigers, 
Linda & Jeroen
en de diertjes 🐢 🐈🐿🐌🦋🐝🦅🐦🦆

Vleugelhoorn nieuws

Linda Linda is inmiddels een gecertifieerd EcoNIDRA™ Teacher en hiermee de eerste in België.

Yoga Nidra was al een ‘medicijn’ voor haarzelf en hierin geeft ze al een aantal jaren lessen, workshops, rustcirkels en individuele (therapeutische) sessies. EcoNIDRA™ maakt het voor haar compleet om ons te helpen verbinden met onze Ware Zelf en Levenskracht.

www.vleugelhoorn.be/econidra

EcoNIDRA™ is een vorm van Yoga Nidra samengebracht metelementen uit de Forest Therapy en de helende effecten van de natuur. Het is een ultieme ontspanning waarin je door haar begeleid wordt naar de ruimte tussen wakker zijn en slapen. Tijdens een EcoNIDRA ™ sessie maak je een reis door je lichaam, je zintuigen en (de geluiden van) de natuur. 

Heb jij behoefte aan rust, een diepere verbinding met jezelf, de natuur en je zelfhelende vermogen? Dan is een EcoNIDRA ™ sessie iets voor jou. Wil je op de hoogte gehouden worden van de EcoNIDRA™ sessies (live + online)?   Stuur haar dan een mail Meer informatie over EcoNIDRA

Jeroen
Jeroen is zich volop verder aan het verdiepen in Vallei oftewel transformatie-seksualiteit. De gesloten Mannencirkel rond dit onderwerp en zijn fascinatie rond dit thema zet hem aan om naast de Coach-training, een extra vallei-mannenweekend in juni te volgen.
Vallei leert hem om meer te vertragen en te genieten. Zijn valkuil is om meer te organiseren, zeker door de extra vrijgekomen levensenergie ten gevolge van transformatie-seksualiteit.
Hij heeft besloten om minder te doen, waardoor ook minder workshops. Op zich geeft een workshop begeleiden hem wel energie, maar de organisatie wordt steeds moeilijker en arbeidsintensiever (mensen beslissen op laatste moment, afzeggingen, persoonlijke voorgesprek(ken)…). Vandaar ook dat we werken met vroegboekkortingen. Heb je interesse voor een workshop, schrijf je dan tijdig in…. Vol is vol!

Schelp in de kijker

Bootshaak
(zie foto, bovenste schelp)

De Bootshaak (Latijn: Lambis Chiragra, Engels: Spider Conch) is ondersteunend bij verhuis of een belangrijke verandering in je woonplaats; iemand gaat weg of er komt iemand bij.
De Aztekengod Quetzalcoatl (Mexico) wordt vaak met een bootshaak afgebeeld. Bijzonder is dat deze schelpen in het zuidelijke deel van de Grote Oceaan worden gevonden, duizenden kilometer van Mexico vandaan….

Navel Eischelp
(zie foto, onderste schelp)

De Knobbel Eischelp of Navel Eischelp (Latijn: Calpurnus verrucosus, Engels: umbilical ovula) lijkt op een navel en is ermee verbonden. De Engelse naam verwijst naar de navelstreng (umbilical).
Deze schelp helpt om in je eigen centrum te staan, los te laten of een navelstreng te ‘doorknippen’, onafhankelijker te worden… beperkende banden te transformeren. Mogelijk kun je je hulpeloos en onzeker voelen, omdat je de ervaring mist om zelf zo’n moeilijk besluit te nemen. Het is een aanrader om deze schelp op je navel te leggen….