Grote verandering in ‘Vleugelhoorn’ & Toffe Moederdagcadeaus in onze winkel

Er is veel beweging in ons centrum!

Ruim 5 maanden hebben ze geslapen… 
Wat is de natuur wonderbaarlijk! Ruim 5 maanden zaten ze samen in een kist in de kelder, zonder eten en drinken met enkel wat luchtgaatjes… Onze Griekse landschildpadden Mi en Mo, verbonden met Mu (Lemurië), zijn langzaam uit hun winterslaap gekomen. Wat een bijzonder en spannend transformatieproces om te observeren!  🐢
Zo ook ontwaakten wij uit de ‘coronawinterslaap’ en gaan door een transformatieproces. Dus… tijd voor onze eerste nieuwsbrief van dit jaar.

Team Vleugelhoorn wordt gewijzigd
Eind vorig jaar hebben we het woord ‘De’ voor onze naam weggehaald, want enkel ‘Vleugelhoorn’ voelde voor ons krachtig genoeg. Op zich is dit geen wereldnieuws, maar blijkbaar was dit (onbewust?) een voorloper van grotere veranderingen….
Toen de Lente begon, na maanden van intens overleg, hebben we met ons drieën besloten dat René gaat verhuizen en Linda & Jeroen de Vleugelhoorn verder vorm zullen geven. We hebben diep van binnen gevoeld dat dit voor ieder van ons de beste keuze is om nieuwe mogelijkheden en kansen te creëren voor elk van ons.

Eerlijkheidshalve was deze piste eerder ‘ondenkbaar’ omwille van de onzekerheid, emotionele, praktische en financiële redenen. Maar met deze beslissing kiezen we elk volop voor het leven zelf. Natuurlijk brengt dit bij elk van ons ook emotionele processen/transformaties op gang. Daarnaast wordt dit financieel en praktisch ook een hele uitdaging, zowel voor René die volop bezig is met ergens anders een nieuwe woonplek te creëren, als voor Linda & Jeroen en het project Vleugelhoorn.

We kiezen voor een zachte overgang: René is nog niet direct weg (eind dit jaar?) en blijft ons ondertussen steunen. Erna zal je hem hier ook nog aantreffen. We zijn René alvast heel dankbaar voor al het werk dat hij met hart & ziel heeft gedaan de afgelopen 5 jaar. Ons centrum is mede door zijn inzet geworden tot wat het nu is. We zijn best trots op onze eerdere samenwerking en hoe het loslaat-proces tot nu toe verloopt.

Het oude loslaten en magie toelaten
Door deze beslissing laten we oude structuren los en openen nieuwe mogelijkheden. We staan open om magie in ons leven te ontvangen en méér ten volle te leven vanuit ons hart.
Op zich is het bijzonder dat Jeroen sinds medio februari terug werkt bij zijn oude werkgever, omdat het centrum vanwege de corona maatregelen al maanden gesloten is. Als dit niet het geval zou zijn, zou de sprong nog groter zijn dan nu. Op het moment dat Jeroen het contract met zijn IT-werkgever tekende, gingen we er nog vanuit dat we met ons drieën zouden verder gaan. Een maand later ontstond er een nieuw inzicht… magisch niet?

Hoe moet het verder met de Vleugelhoorn?
Ook al blijft René wellicht verbonden, met zijn vertrek valt er een dagelijkse waardevolle kracht weg. Hoe het verder moet met de Vleugelhoorn weten wij momenteel zelf nog niet. Net als zovelen spreken over ‘de nieuwe wereld’ voelen wij ook dat dingen anders mogen, maar hoe gaat dit er uitzien?
Ruim 5 jaar geleden zijn we dit project vanuit idealisme gestart, ten dienste van de gemeenschap, de wereld. Als het de bedoeling is dat dit project blijft voortbestaan (voor een hoger doel) dan stellen we ons open voor magie om dit mogelijk te maken.

Ons winkelje is in ieder geval wel klaar! We hebben een speciale tafel ingericht met toffe moederdagcadeaus! Scroll naar beneden voor een paar leuke ideeën.

Warme groet,
Linda & Jeroen
René
en de diertjes 🐔🐱🐢


Toffe Moederdagcadeaus in ons winkeltjes

Ons winkeltje is klaar!
Speciaal voor Moederdag hebben we een tafel ingericht met leuke, unieke cadeaus.

  • Macramé wandhangers in verschillende kleuren (kunnen ook op bestelling gemaakt worden).
  • Kristallen engeltjes, Gouden driehoek en andere edelstenen.
  • Hartschelpjes, Parelschelpen en grote sierlijke schelpen.
  • Sieraden (ook zilver). Oogkussen, yogamat of bolster.
  • Massagebon voor een AromaTouch behandeling met essentiële oliën.
  • Essentiële oliën, waaronder een kit met het meest populaire trio: lavendel, citroen en pepermunt.
  • Smudge materialen om ruimten te zuiveren: Abaloneschelpen, Palo Santo, Salie, zelfgemaakte Agua de Florida (volgens authentiek recept).
  • Doeken en tassen meegebracht uit Peru.
  • Boeken (ook 2e kans) en cd’s. en nog meer

Of geef een cadeaubon cadeau! Deze kan je moeder inwisselen voor een artikel in de winkel, een zalige Relax Yoga les, een ontspanningsmassage, Klankhealing of voor een van onze andere activiteiten.

Bel of mail even als je wilt komen, dan doen wij het winkeltje voor je open.
Tel.: 011-182486 of info@vleugelhoorn.be

………….

………..