Energiegevende maand Juni!

Wat een energiegevende maand is Juni voor ons!

Zaterdag 3 juni een geweldige Haka oefendag!

Iedereen had zich op geweldig krachtige, liefdevolle en gracieuze wijze (yin & yang in balans) zijn eigen Lifetree (levensboom) bekrachtigd en nieuw Levenskracht in zichzelf opgenomen

Wat is het toch bijzonder om te ervaren wat de energie van de Pou Uira Haka met ons doet en hoe onze ogen en gezichten aan het einde van de dag straalden! We hadden letterlijk lichtjes in onze ogen. En dat nemen we mee de wereld in, geweldig toch?

Wil jij dit ook bekrachtigen in jezelf en er de volgende keer bij zijn?
Van 12 t/m 15 oktober is de volgende Pou Uira Haka Seminar met Drumdag, gegeven door Maori’s Ojasvin en Waimaania Davis uit Aotearoa (=Nieuw Zeeland).

Als je er graag bij wilt zijn, laat het ons dan tijdig weten, want er is veel belangstelling en de eerste 10 plaatsen zijn al bezet! Uiteraard is er opnieuw een vroegboekkorting.

 

 

17-18 juni 1-jarig-Huwelijksverjaardag mét recepties

We her-INneren….
Dat we vorig jaar 2 dagen achtereen door onze Maori teachers/vrienden Waimaania & Ojasvin en hun ouders Rangi & Kingi werden geleid door prachtige rituelen om onze liefde voor elkaar te bekrachtigen door een Kosmische Verbinding. We voelen nog elke dag diepe dankbaarheid voor alles wat heeft mogen plaatsvinden
Een paar kiekjes vind je hier.

We Vierden opnieuw….

In het weekend van 17-18 juni hebben we het lichtjes overgedaan!
En werden eindelijk onze uitgestelde trouwrecepties gehouden voor collega’s en vrienden die er vorig jaar niet bij konden zijn.
Tegelijk vierden we hiermee ons 1-jarige huwelijksverjaardag

Wederom was er aandacht voor de Vrouwelijke en Mannelijke energie in onszelf en de wereld, en hebben een water- en bloemenceremonie gehouden op ons middenplein (met een mooi Yin-Yang symbool door Linda getekend).

Alle mooie intenties die iedereen in het water en de bloemblaadjes hadden gelegd zijn weer gedeeld met de wereld door ze mee te laten stromen in het Molenbeekje achterin onze tuin.

Het waren twee hele mooie, hartsverbindende dagen! Waarvan niet enkel wijzelf maar ook onze lieve gasten genoten hebben.
Dank je wel aan iedereen die erbij was! Dank je wel voor je stukje ‘licht-werk’ voor Moeder Aarde

#Dankbaar

HI HA!