Een gezond en Hartverbindend 2020!

Hallo lieve mede-reizigers,

Een gezond 2020 vanuit je Hart!
Het liefst brengen we onze wensen over in levende lijve via woorden en een knuffel. Moesten we je de komende tijd niet ontmoeten, dan wensen we je via deze weg graag een formidastisch, verbindend en helend 2020!

Het nieuwe jaar voelt als een uitdagend jaar aan, waarin we elkaars hulp kunnen gebruiken. Samen Sterk!

Levensveranderende gebeurtenissen in De Vleugelhoorn…

Exact vier jaar geleden zijn Linda en Jeroen in De Vleugelhoorn komen wonen. Midden 2016 vervoegde René het project.

René is onlangs geopereerd aan darmkanker. Gelukkig was de operatie voldoende om zijn lichaam kankervrij te maken. Oef! Bedankt voor alle steun!

Donderdag 28 november 2019 was Jeroen zijn laatste werkdag in Antwerpen.

We zijn nu alledrie volledig in De Vleugelhoorn. Heel spannend en niet alleen financieel… maar we zijn overtuigd dat dit nieuwe opportuniteiten voor elk van ons en De Vleugelhoorn zal brengen.  

Samen elkaars potentie en dromen ondersteunen

Onze missie is een energetische veilige omgeving creëren (schelp) waarin mensen via vertraging (slak) tot zichzelf kunnen komen en in contact komen met hun kern, levensenergie en creativiteit (spiraal). En zo de ongelooflijke potentie van het goddelijk / godinnelijk wezen dat we allemaal zelf ZIJN uitstralen.

Wellicht kan een van de eerste activiteiten van dit jaar je daarbij helpen. Tegelijkertijd maakt jouw aanwezigheid onze missie en droom waar. Van harte welkom!

Warme hartegroetjes,
Linda & Jeroen en René

Activiteiten start 2020

>  Wekelijkse lessen Deep Relax & Herstel Yoga met Yoga Nidra en Restorative – ‘Thuiskomen in jezelf’ afwisselend op woensdag- en donderdagavond.
>  De Vrouwencirkels zijn terug gestart (gesloten én open cirkels).
>  Inmiddels zijn er 3 Mannencirkels (gesloten én open cirkels). 

#samen #hartsbewustzijn #hart #bewustzijn #zijn #onthaasten #schelp #slak #spiraal #yoga #klank #meditatie #vrouwencirkel #mannencirkel #droombord #visionbord #rozenkwarts #vleugelhoorn #velm #sinttruiden