De Vleugelhoorn op de Wisdom Keepers Conference met Maori Ojasvin en Waimaania

 

Vriend Gert Daniels nodigde via ons Ojasvin Kingi Davis & Waimaania Iris Häusermann Davis uit om deel te nemen aan de Wisdom Keepers Conference, omdat zij ten tijde van deze conferentie bij ons zouden zijn voor het Haka-seminar.
Een mooi initiatief om via internet verbinding te maken met Wisdom Keepers over de hele wereld.

Natuurlijk stuurden we deze vraag graag door  Ojasvin en Waimaania. Ook al hadden ze enige twijfel, toch gingen ze op de vraag in. En daar hebben ze helemaal geen spijt van gehad… :-)

Het was leuk om op voorhand te weten dat Lionel & Hilda ook deelnamen aan dit project. Dat Toroa fysiek in Duitsland aanwezig was van waaruit deze conferentie doorging.
Door het recent bezoek van deze mooie Elders aan ons centrum voelden we nóg meer verbinding met deze conferentie. En dit werd nog meer versterkt door de samenwerking met nog meer gekenden.

Spannend… live on line….
Op woensdagnamiddag 11 oktober was het zover.
Na een korte uitleg van Linda over de Vrouwelijke energie in relatie tot de Vrouwencirkels, en van Jeroen over Mannen, stelden we Ojasvin en Waimaania voor aan alle kijkers. Niet alleen wie ze zijn, maar ook hoe bepalend ze in ons leven zijn geweest, waardoor ze niet zomaar leraren zijn. Begeesterd en vol enthousiasme namen ze het woord, zongen ze samen,  of eigenlijk zongen wij samen…
Tot de verrassing van Ojasvin & Waimaania, en onszelf, deden we zelfs onverwacht de Pou Uira Healing Haka. Deze Haka is voor hen zo bijzonder dat je ‘m niet op internet zal vinden. Zo bijzonder was de energie dus op dat moment…

Prachtig om via het internet het Lichtwerknet te voelen, er meer verbinding mee te maken en te vergroten!

Bedankt Gert en het team die dit mogelijk maakten.

HI!

 

Meer info over dit mooi intiatief