In de flow… nieuw gasten komen er aan!

‘Earth Healing ‘Two Wings and One Bird’ met Pijp Ritueel  – door Lionel Kitpu’see Pinn met Native American roots (Mi’kmaq and Monacan) en zijn Vrouw Hilda Kumpf Pinn.

We zijn nog diep en dankbaar aan het nagloeien van de komst van de Maori’s… en in deze flow mogen we onze volgende bijzondere gasten én activiteit alweer aankondigen!

We (en de tipi ;) ) zijn verblijd met de komst van vriend Lionel en zijn vrouw Hilda. Hun 2-daagse workshop “Earth Healing – Two Wings and One Bird”  op 6 en 7 augustus a.s. is nog maar pas vastgelegd. Het is een intens programma dat eindigt met een authentiek pijpritueel. 

Alles kan: 1 of 2 dagen meedoen, of enkel met de M-V Cirkel
Je kunt beide dagen volgen (eventueel met overnachting), maar kunt er ook voor kiezen om 1 dag te volgen. Het is zelf mogelijk om enkel met de Vrouwen- of Mannencirkel op zaterdag 16.00 uur mee te doen. Deze worden door Hilda en Lionel begeleid. Zo is er voor elk wat wils!

Jeroen en René hebben Lionel en Hilda leren kennen via Frank & Kathy Coppieters.  En een paar jaar geleden hebben ze met Little Eagle (Lionel) samen de zweethut in Orval (Oost-West-Centrum) gebouwd.

Lees meer over de ‘Earth Healing ‘Two Wings and One Bird’ 2-daagse

.

De Maori-haka-workshop Pou Uira van 7-9 oktober is bijna volzet!

Na onze trouw zijn de inschrijvingen voor de Maori-haka-workshop Pou Uira op 7-9 oktober 2016 binnengestroomd. Inmiddels hebben we al 15 deelnemers; er zijn nog maar 6 plaatsen vrij! Heb je interesse, twijfel dan niet (te) lang, want volzet is volzet. Lees meer over de Pou Uira Drum Haka workshop

.

Geniet van de zomer en nog beter van elke dag… :)

Warme groetjes van de Vleugelhoorn mét Hartsenergie!
Linda & Jeroen en René

P.S.: Onze Nieuwsbrief is net weer uitgegaan. Wil je deze ook automatisch ontvangen? Stuur dan een mail naar info@vleugelhoorn.be

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren