30 oktober Start van de Vrouwencirkel

 

Zondagmiddag 30 oktober start de eerste Vrouwencirkel ‘Moonflowers’

Tijd: 13.30-16.00 uur

.

Naast de Mannencirkel start nu ook een Vrouwencirkel bij ‘De Vleugelhoorn’!

 

Ik geloof in…
…de prachtige, zachte en helende kracht van de Vrouwelijke Energie! Die in vrouwen én in mannen aanwezig is… En hoe belangrijk het is om dit meer te verankeren in onszelf en op Aarde, om onszelf te helen, en daarmee ook de wereld om ons heen. Zo dragen we bij in de balans in… werkelijk alles!

 

Mijn verlangen…
Vanuit dit diepe verlangen geef ik graag wortels aan een nieuw te starten Vrouwencirkel / Rode Tent in ons centrum. Om samen met andere vrouwen in ‘zusterschap’ in verbinding te komen, eerst met onze eigen diepe kern, onze levensenergie, onze prachtige Vrouwelijke Kracht! En hiermee een basis te leggen in onszelf, in verbinding met het ‘Goddelijke Vrouwelijke’, wat haar positieve uitwerking zal hebben op de wereld om ons heen… Verandering begint immers bij onszelf ;)

Kom prachtige Vrouw!
Ervaar hoe we samen meer rust, zachtheid, vrijheid en blijheid ervaren in onszelf! En ten diepste mogen ervaren wie we werkelijk zijn….

Tijd voor onszelf! Om naar elkaar te luisteren, vertellen, lachen, stil zijn, huilen, zingen, dansen, mediteren, knuffelen, rusten, iets creatiefs te doen, of rituelen… (bijna) alles kan! Er alleen maar zijn, is ook prima! Geef ruimte aan wat in jou leeft!

TIP:
1. Om het ‘vrouw-zijn’ met elkaar te vieren, zou het leuk zijn als je kledij of accessoires draagt in de tinten rood/paars/roze of oranje. Dit zal de Vrouwelijke energie van deze middag versterken.
2. Neem iets mee wat voor jou ‘Vrouwelijkheid’ uitstraalt/betekent; een beeldje, kristal, schelp, afbeelding, etc.. om in de cirkel te leggen.

Ik kijk er naar uit!

Lees meer over de Vrouwencirkel….

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren