Maori Trouwweekend 18-19 juni

 Kosmisch Huwelijk Linda & Jeroen-foto eigendom van www.vleugelhoorn.be
‘Kosmisch Maori Huwelijk’
Linda & Jeroen – 18-19 juni 2016

 

Geschenk-idee voor én door iedereen
Bedankt aan iedereen die als huwelijkscadeau een bedrag heeft gestort ter ondersteuning voor ons project en onze investering om de Maori’s naar België te laten komen om dit weekend te kunnen begeleiden. We hopen dat jullie ook zo hebben genoten van de mooie, magische ceremonie en de hartsverbindende Maori-energie. We zijn dankbaar en blij dat we dit met zoveel mensen hebben mogen delen.

Verslag en foto-impressie ‘Kosmisch Huwelijksweekend’

Onze ‘Kosmische trouw’ was magisch! Onze Maori teachers én vrienden Waimaania & Ojasvin Davis én hun ouders (Elders) Rangi & Kingi Davis én ons super-Dreamteam hebben ‘toegeslaan’… Recht in ons hart!…❤️

Jeroen vertelt:
“Van Glimlachend hart, naar Hart met slappe lach, naar Hart wenend van geluk.

Waimaania & Ojasvin ken ik al jaren. Als ik bij hen ben dan glimlacht gewoon mijn hart. Deze dagen kreeg dit nog een nieuwe dimensie:

Tijdens de voorbereidende week op onze trouw kreeg mijn hart de slappe lach.
En tijdens ons trouwweekend weende mijn hart van geluk….… ik kon niet anders dan wenen… Wenen was voor mij ruimte maken in mijn hart om de volgende liefdesgolf te kunnen inademen… en die liefdesgolven bleven maar komen: o.a. vele Blessings, Haka’s en Maori-songs van Liefde.

Bedankt voor onze ontelbare blessings! Bedankt super Dreamteam! Bedankt!
HI!”

Linda vertelt:
“Het was Magisch mooi!… Verbindend, openbarend en vol liefde en Licht!
Er is heel veel gebeurd… zichtbaar & onzichtbaar…. fysiek, emotioneel en energetisch op multidimensionaal niveau… En velen hebben dit mee mogen zien en voelen.

Ik moet nu nog af en toe nog een traantje wegpinken, want mijn glimlachend hart stroomt over van geluk, verwondering, liefde en diepe dankbaarheid ❤️

Lieve Waimaania, Ojasvin, Rangi, Kingi: ongelooflijk bedankt voor wat jullie hebben gedaan en meegebracht! En lieve Dreamteamleden: Fabienne, Marlene, Karin, Rene, Petra, Joris en Chris … DANK JULLIE WEL! om dit allemaal mogelijk te maken. Dit reikt ver boven mijn verbeelding uit. Mijn dankbaarheid en liefde strekt tot in het oneindige…

Lieve aanwezige familie, vrienden en gasten (en gelukkig konden mijn zusjes er toch nog bij zijn:): DANK JULLIE WEL voor jullie harts-aanwezigheid!

En een liefdevolle harteknuffel aan de mensen die er heel graag bij wilden zijn, maar niet is gelukt, door wat voor reden dan ook.

Van Hart tot Hart, Aho! ❤️

Enkele foto’s voor een indruk:
Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Linda & Jeroen Claesen-Beekelaar en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan deze te gebruiken zonder vooraf schriftelijk toestemming te hebben gevraagd via info@vleugelhoorn.be.

FullSizeRender[1]

IMG_0765

 

 

 

 

 

 

 

 

13418892_1029423277125863_8031273150038619587_n Kosmisch Huwelijk Linda&Jeroen-foto eigendom www.vleugelhoorn.be

 

 

Kosmisch huwelijk Linda&Jeroen-foto eigendom van www.vleugelhoorn.be

13495077_1031165143618343_3704680822174242860_n

 

 

 

 

 

 

Kosmisch Huwelijk Linda&Jeroen-foto eigendom van www.vleugelhoorn.be

13445483_1031165243618333_8858803822853327385_n

 

KORTE SAMENVATTING CEREMONIE:

Zaterdag 18 juni was de Waterceremonie. Met schelpen hebben we op ceremoniele wijze water in een grote klankschaal gegoten. Vanwege de regen werd onze workshopruimte omgebouwd tot waka (Maori-kano) en roeiden we samen (zo’n 75 mensen) naar Aotearoa (Nieuw Zeeland) :)

Zondag 19 juni was de Bloemenceremonie. Het was mooi weer, dus dit kon buiten plaatsvinden op onze binnenplein. Alle lieve aanwezigen (zo’n 80 mensen) legden met mooie intenties rozenblaadjes en gezegende zaadjes in het water in de klankschaal. Tegelijkertijd zongen we samen het hartsverbindende Maori-lied ‘Te Aroha’.

Na onze ‘k(r)oning(in)’ door Ojasvin & Waimaania hebben wij (Linda&Jeroen) de klankschaal naar het riviertje achterin de tuin gedragen en het water en de bloemblaadjes met alle mooie, liefdevolle  zegeningen gedeeld met (de wateren van) de wereld.

Voor beide dagen was er een potluck-buffet met werkelijk een ‘tafel van overvloed’! Allemaal mooie, heerlijke zelfbereide gerechten om met elkaar te delen.

Wat was het magisch mooi!…We stralen nog na… Bedankt iedereen om dit mee te dragen en hier op onze plek met elkaar te delen. ❤️

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren