The way of the Inca, reconnecting the body through ancient wisdom

Zondag 6 mei 2018 Deze workshop is geannuleerd
door: Miguel Beretta

 

Inhoud workshop

Deze workshop wordt gegeven door Miguel Beretta.

De technieken uit de spirituele traditie van de Q’ero meesters (Peru) vormen de basis van de workshop.
Het betreffen tools om energie in beweging te krijgen middels onze intentie en verbeelding, en die goed te gebruiken zijn in onze huidige maatschappij. Ze zijn een hulpmiddel om o.a. te ontladen, op te laden en in verbinding te gaan.
Aan de hand van visualisaties, energetische oefeningen en interactie trachten we vanuit onze plaats in de kosmos en ontmoetingen tussen mensen en de elementen, een bron te scheppen van individuele en gezamenlijke groei.


Essentiele elementen van deze workshop zijn dus:

Verbinding

We hechten veel belang aan de link tussen onze leefwereld in ‘het Westen’ en de spirituele wijsheid van de Andes, aan de integratie tussen beide en andere tradities. Ze kennen namelijk allemaal eenzelfde oorsprong.

Beweging en lichaamsgerichte werkwijze

We exploreren met het holistisch lichaam en gaan ermee vanuit overlevering, perceptie en ervaring een bewustere verbinding aan met de andere, onze omgeving, de Aarde, de Kosmos en in het bijzonder verbinding met het Zelf, met onze essentie.

Praktijkgericht

De Andestraditie is niet bepaald een geloof, maar o.a. een manier om je perceptie te vergroten. Méér waarnemen betekent immers een bewuster leven leiden met én voorbij je zintuigen, het betekent percipiëren wat jou ondersteunt.

 

Doelgroep

Deze workshop is een eerste kennismaking met de spirituele traditie van de Q’ero Natives en ook de ideale voorbereiding op de komst van Don Guillermo en Richard Aguayo. Zij zijn Q’ero Natives van Peru en komen naar De Vleugelhoorn op 19-22 mei 2018. Don Guillermo komt exclusief voor de eerste keer naar Europa.

 

Praktische info

Datum: Zondag 6 mei 2018 – 9.30-17.00 uur
Taal: Nederlands
Prijs: € 77,00  p.p. (inclusief middageten en thee met koekjes)

Inschrijving en meer info via mailadres:  info@chacana.eu
Bij inschrijving krijg je een mail met meer info.

Chacana