Tantra & Massage weekend

8 tot 10 november

door: Johan Raaijmakers, Tantra-Atma

Van 8 tot 10 november organiseert Tantra-Atma weer een uniek Tantra en massage weekend in Belgie. Dit keer een compleet verzorgt weekend inclusief overnachtingen en maaltijden. Zo kunnen jullie je compleet richten op, en je laten onderdompelen in, de sfeer van de Tibetaanse tantra.

In de Vleugelhoorn ben je welkom van vrijdag avond 8 november vanaf 18:00 uur tot zondag 10 november 16:00 uur. Een lang weekend van Tibetaanse tantra & massage om te ervaren en te leren wat tantra voor jou kan betekenen.

We leren de kracht en pracht van prana (levenskrachtenergie) ervaren en opwekken door middel van Kama Marma massage, 5 elementen massage en de prana flow massage, inclusief de beginselen van duo yoga in een massage. Kortom een weekend om de basis te ervaren en te leren van een tantrische massage vanuit de visie van het Tibetaans tantrisch Boeddhisme.

Kosten en inschrijven

De kosten voor dit compleet verzorgt weekend zijn 675 euro als koppel en je betaald 350 euro als single na een geslaagde match met een andere single via mijn koppel service.
Daarvoor krijg je alle lessen incl. het boek “wat tantra voor jou kan betekenen”.
Ook is de prijs inclusief 2 overnachtingen met beddengoed en alle maaltijden, thee, koffie, fruit en tussendoortjes.

In het kort
– Wat: tantra & massage weekend Belgie
– Waar: ‘De Vleugelhoorn’ Velmerlaan 119 3806 Velm
– Wanneer: van vrijdag avond 8 november vanaf 18 uur tot zondag 10 november 15 uur
– Kosten: 675 euro als koppel en je betaald 350 euro als single na een geslaagde match, incl. overnachting en maaltijden.
– Meer informatie en programma https://www.tantra-atma.nl/tantra-massage-weekend-belgie/
– Inschrijven https://www.tantra-atma.nl/inschrijvingen/ Vul het formulier in en verzend het formulier en je ontvangt van mij een mail terug van de officiële inschrijving.

Tot ziens op het Tantra & Massage weekend,

Johan Raaimakers
www.tantra-atma.nl