Azeztuliet Meditatie én edelsteen klankschalen

   

Azeztuliet Meditatie mét pure edelsteen klankschalen
~ Steen van het Naamloze Licht ~

woensdagavond 14 maart 20:00 uur

door: Anna Heddes

De AZEZTULIET Initiatie is een meditatie met een zeer bijzondere spirituele steen. Iedere deelnemer krijgt voor de duur van deze avond een azeztuliet in haar/zijn handen. Deze initiatie en meditatie wordt bekrachtigd door de AZEZTULIET klankschaal, 14 andere pure edelstenen-klankschalen,  5 Tibetaanse klankschalen,  koshigongs,  oceandrum en Sansula.      

In heel de wereld is er sinds enkele jaren een golf van belangstelling ontstaan voor deze recent ontdekte steen. Tegelijkertijd is er informatie gechanneld over de azeztulietsteen die gevonden zou worden op slechts twee plekken op Aarde. De steen verhoogt onze lichtfrequentie in grote mate…

In gewoon taal betekent het dat de Azeztuliet steen een helende werking heeft op het gebied van ziekte, celverjonging en celuitbreiding, loslaten van beperkende patronen én het hart voedt om in liefde en vertrouwen met jezelf , anderen en de aarde te leven.
Mediteren met deze steen is dus heel geschikt om heling te bewerkstelligen op diverse niveaus. Niet alleen voor jou maar ook voor medemensen en Moeder Aarde.

Hoe is kwam deze steen op Anna’s pad?
Door middel van diverse synchroniciteiten (toevalligheden) heeft Anna kennis verkregen over het bestaan en de werking van Azeztuliet.
Kort daarna is zij op een zeer ongewone wijze in het bezit gekomen van een flink aantal gecertificeerde azeztuliet stenen waarbij ze heel sterk het gevoel kreeg dat dit alles niet voor niets gebeurde. Nog dezelfde avond kreeg ze een boodschap van de AZEZ, een engelengroep met een zeer hoge lichtfrequentie, dat zij het licht van HEN die het GODDELIJKE vertegenwoordigen, met deze azeztuliet-kristallen onder de mensen mocht brengen opdat het licht IN de mens en op Aarde verhoogd wordt, waardoor er een gouden tijd mogelijk gemaakt wordt voor de mens in het NU en voor toekomstige generaties.  Hoe ze dat zou doen werd aan haar toevertrouwd.

Je hoeft niet in het bezit te zijn van AZEZTULIET kristallen. Anna breng deze mee.

 

Praktische informatie

  • Bijdrage is € 25,00 incl. thee/koekjes. Contant te betalen.
  • Zachte matrassen en dekentjes zijn aanwezig. Doe wel warme sokken/sloffen aan.
  • Zeker zijn van een plek? Reserveer dan via info@vleugelhoorn.be.