Rustcirkel voor vrouwen

sarah-comeau-hcs5KxfmVnQ-unsplash

Durf te rusten met EcoNIDRA™
Verbinding met jezelf, je lichaam, de natuur & je sistersdonderdag 20 juli 2022
Van 19.45 uur tot 22.00 uur

Begeleid door: Linda Beekelaar

Hallo lieve vrouwen,

Als moderne vrouw hebben we geleerd om ‘rust’ te beschouwen als iets softs of zelfs egoïstisch. We ‘vermannen ons vaak, stellen vaak andermans behoefte voorop en zijn bang dat rustig aan doen over komt als falen. Veel vrouwen voelen zich zelfs schuldig wanneer ze even gaan zitten om pauze te houden.

Maar wie zou je zijn als je voldoende rust kreeg? Zou je liefdevoller omgaan met je naasten? Zou je je gelukkiger voelen? Zou je volop energie hebben om je passies te volgen?

Gelukkig is er een oplossing

Stel je voor dat je heerlijk op een matrasje ligt en je hoeft helemaal niets meer te doen.
Je hoeft alleen maar te luisteren en te ZIJN. En je terug verbinden met jeZelf, met je gevoel, je buik & hart, je hele lichaam en met de natuur. 🌸
Je geest, lichaam en emoties op zo’n diepe manier laten ontspannen dat je je misschien meer verfrist voelt dan na een paar uur slaap.

Dit is de kracht van EcoNIDRA™, een tak van yoga nidra (bewuste slaap) samengebracht met de elementen uit Forest Therapy en de helende effecten van de geluiden van de natuur. 🍃

Het is een diepte ontspanning waarin je door mijn stem wordt begeleid naar de ruimte tussen wakker zijn en slapen (Theta-staat). Tijdens een EcoNIDRA™ sessie maak je een reis door je lichaam, je zintuigen en (de geluiden van) Moeder Aarde.

Tijdens de sessie werk je samen met de natuur als getuige van je beoefening en je hartewens / droom.

De verkwikkende effecten van EcoNIDRA™ worden vergeleken met 3 á 4 uur diepe slaap. En je wordt ook nog eens gevoed met de helende frequenties van de Natuur.

Na de sessie doen we een korte reflectie-oefening door middel van journaling of tekenen, om onze ervaringen van deze reis te verdiepen. En er is ruimte om te delen wat er gedeeld wil worden in de deelcirkel. Lekker met een kop thee en chocola 🙂

Klinkt heerlijk he?
Kom je ook?

Wanneer je komt, nodig ik je uit om een natuurelement/natuurwezen mee te brengen die jou gaat vergezellen op je reis. Dit kan zijn een steen, dennenappel, tak, veer, schelp, plantje of wat jij fijn vindt.

Laat je me weten of je samen met mij deze heerlijke, natuurlijke Rust-Reis komt ervaren?

Tijd: van 19.45u tot 22.00 uur
Deelnamekosten: € 20,00 (er is plaats voor 10 vrouwen)

Doe je mee?
Stuur een mail naar: linda@vleugelhoorn.be

Ik kijk er naar uit! ❤

Warme, rustgevende hartegroetjes,

Linda

Rust is de toegangspoort naar wie wij werkelijk zijn!

Praktische informatie:

  • Datum: 19.45 – 22.00 uur.
  • Tijd: zie bovenaan de pagina.
  • Inschrijven kan via mail. Inschrijven is noodzakelijk vanwege het aantal beschikbare matrassen.
  • Prijs: € 20,00 (incl. thee en chocola) ***
  • Matrassen, matjes, dekentjes etc. zijn hier aanwezig. Doe enkel losse, niet knellende kleding aan + breng een natuurelement mee.

Rust verbindt je met je Ware Krachtbron