Rust Retraites voor vrouwen

‘Rust Retraites voor vrouwen’


Een zachte, krachtige reis naar wie je werkelijk bent

Welkom in de Rust Tuin


Kom binnen
het tuinhek is open
Hier kan je rusten en herbronnen
verbinden met de seizoenen
het ritme van de natuur
en je binnentuin

Voeling krijgen met je hart,
je dromen en je diepe weten
Om vanuit eigen kracht
leiding te nemen over je leven


Rusten, loslaten en opstaan

Deze heerlijke Rustkuur (weekend) voor is voor fysieke, geestelijke en emotionele ontspanning, diepe rust en om los te laten en te helen. We komen tot diepe ontspanning, zodat onze innerlijke wijsheid en kracht tevoorschijn komt. Onze werkelijke kracht gaan we dan bewust én vanuit ons hart inzetten op thema’s in ons leven.

De rustkuur is een combinatie van Yoga Nidra, EcoNIDRA™, Selfcare rituelen met etherische oliën, verbinding met de elementen, de natuur & zelfbekrachtigingsoefeningen waarmee we ons vergeten Eigen Levenskracht ontwaken en ons bewustzijn verder openen. Dit wordt aangevuld met verdieping- en ontspanningsoefeningen en afgestemd op het ritme en de wijsheid van het seizoen.
Er wordt voor heerlijk, gezond eten gezorgd, zodat er ook volop tijd is voor integratie en Zijn.
En wat dacht je van eens heerlijk rond het vuur in de tipi te zitten?

Ervaar diepe ontspanning en tijdloze staat na het doen van de yoga nidra & EcoNIDRA™. Diepe relaxatie en natuur ontmoeten elkaar. Je bent terug helder aanwezig en verbonden met de wijsheid van je innerlijke Zijn. Klaar om je creatiekracht in te zetten voor jouw leven.
Realiseer je dat je geen zelfhulp boeken (meer) nodig hebt. Alles wat je nodig hebt is RUST en verbinding met de natuur, want dan komt jouw authentieke Zelf tevoorschijn.

Deze rustkuur wordt gegeven door Linda Beekelaar, Yoga Nidra & Restorative Yoga teacher, Aromatherapeut & Bewustzijnscoach

De Rustkuur geeft je je kracht terug!
Ervaar de seizoenen door te voelen, ruiken, luisteren en proeven wat de natuur ons op dit moment te bieden heeft.
Ik gids je naar de schoonheid en kracht van het seizoen. En vooral naar verbinding met jouw binnentuin, waar jouw ware Zelf is.

Residentieel Rustkuur – een weekend verbinden met jezelf én de natuur
Een volledig verzorgd weekend mét overnachtingen voor vrouwen om totaal te herbronnen en terug bij zichzelf te komen!
We doen vrouwencirkels, Yoga nidra & EcoNIDRA™ rustmeditaties en zachte Selfcare oefeningen. We verbinden ons met het element van het seizoen (aarde, water, vuur, lucht) én bijbehorende kristallen en essentiële oliën. Tijdens dit weekend beleef je nog meer fijne mind & soulful ervaringen.
Natuurlijk is er voldoende ‘vrije tijd’, tijd voor niets doen, zitten bij het kampvuur, tijd om te schrijven en tijd om integreren en reflecteren.
Na afloop ontvang je een cadeautasje met een rollerflesje etherische olie met een heerlijke seizoencompositie mee naar huis, een rustgids om thuis je zen-oase te creëren en recepten om thuis zelf heerlijke producten te maken voor body, mind en in de keuken. Ook ontvang je een kortingsvoucher voor een volgende rustkuur (live of online) of om te besteden in ons winkeltje.

Perfect cadeau!
Deze Rustkuur is ook een perfect cadeau als vrijgezellenfeest, of als heerlijk vriendinnenweekend!

………..

” Wanneer vrouwen de rust negeren die ze nodig hebben worden ze afgesneden van hun ware krachtbron. Of dat nu komt door sociale druk en verwachtingen, veel willen doen in weinig tijd, of diepgewortelde overtuigingen en schuldgevoel… het haalt ze uit hun ware (vrouwelijke) kracht.” (Karen Brody)

Jouw gids voor deze rustkuur: Linda Beekelaar
Lees meer over Linda…

……………….

#yoganidra #nidra #slaapyoga #rust #rustkuur #rustkuurvoorvrouwen  #durfterusten #vrouwen #vrouwenkracht #vrouwenhart #innerlijkebron #innerlijkelichtschakelaar #innerlijkewijsheid #innerlijkekracht #innerlijkessentie #eigenkracht #eigenbron #bron #hartsverbinding #zielsfluisteringen #vleugelhoorn #sinttruiden #velm