Rust & Her-Bron weekend voor vrouwen

Tijd voor rust… en om terug te keren naar je Eigen Bron(Kracht)

15 t/m 17 december 2023

vrijdag 20.00 uur t/m zondag 16.00 uur

door: Linda Beekelaar


Kom maar binnen
onze deuren staan open
Hier kan je rusten en herbronnen
verbinden met je sisters,
de seizoenen,
het ritme van de natuur
en je binnentuin.

Voeling krijgen met je hart,
je dromen, je diepe weten
Om dan vanuit je eigen kracht
je leven vorm te geven

“Dank je wel Linda, voor het creëren van deze ruimte en mogelijkheid. De uitnodigingen en vrijheid die je geeft. Daardoor voelde ik me veilig bij jou en heb ik mezelf weer teruggevonden” -deelneemster mei 2023

Terug naar jeZelf

Dit heerlijke Rust & Her-Bron weekend voor vrouwen is voor fysieke, geestelijke en emotionele ontspanning en inspiratie, omdat we hier meestal in ons dagelijks leven geen tijd voor vrijmaken.

Door diepe ontspanning via de EcoNIDRA sessies maken we terug verbinding met ons lichaam en voelen. Door onze aandacht naar ons lichaam te richten zetten we onze ‘innerlijke krachtschakelaar’ aan en gaat de ‘vergeten Eigen Levenskracht’ (weer) stromen. Wanneer we ons gevoelsbewustzijn aan zetten en komt onze innerlijke wijsheid en kracht tevoorschijn. Of eigenlijk beter gezegd: JIJ komt Zelf weer tevoorschijn.

Deze innerlijke Eigen Kracht gaan we ook via een kwantumfysische zelfbekrachtiging (meditatie) inzetten op een thema in ons leven waar het niet stroomt om daar beweging in te brengen. Om zo nog meer te kunnen zijn wie we werkelijk Zijn en onze droom/hartewens kracht bij te zetten.

Ook maken we verbinding met de Elementen en de (helende frequenties) van de natuur via etherische oliën, natuurgeluiden, lichte oefening in de natuur en samenzitten rond het vuur in de tipi.

In deelcirkels wisselen we ervaringen met elkaar uit. Het is fijn, ondersteunend en leerzaam om elkaar écht te zien en horen, met aandacht en in respect naar elkaar te luisteren, voor inspiratie, voeding en om te voelen dat je niet alleen bent. Soms kan dit diep gaan en dat is heel welkom. Zo maken we ruimte voor onszelf en voor elkaar, om onszelf steeds completer te mogen voelen met alles wat/wie we zijn, en met alles wat er is. Alles mag er zijn.

Al deze verfrissende, nieuwe en voedende ‘natuurlijke’ energieën gaan we ook op een creatieve manier tot uiting brengen via schilderen of een moodboard/visionboard om de zelf gevoelde ervaring(en) tastbaar en zichtbaar te maken. Een fijne herinnering en ankerpunt om mee te nemen naar huis.
Net als de ‘goodiebag’ die je na afloop meekrijgt 🙂

Trefwoorden

  • EcoNIDRA™ sessies
  • Nature Therapy
  • Aromatherapie
  • Innerlijke Bronkracht
  • Sisterhood met deelcirkels
  • Avond rond het vuur in de tipi
  • Droombord
  • Reflectie, stilte, rust en ruimte voor jezelf
  • Lekker & gezond eten
  • Goodiebag

Maar weet….alles is een uitnodiging. Niets moet.

DATUM / PRIJS

Van vrijdagavond 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot en met zondagnamiddag 16.00 uur.

Wil je graag een factuur? Dan komt er 21% BTW bij.

INFO – INSCHRIJVEN

Heb je nog vragen of wil je je inschrijven? Stuur dan een mail

Je inschrijving is definitief wanneer je de deelnamekosten hebt overgeschreven.
Stuur ons een mail voor de betalingsgegevens.

Onze Annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Dit Rust & Her-Bron weekend wordt gegeven door Linda Beekelaar,

Wanneer vrouwen de rust negeren die ze nodig hebben worden ze afgesneden van hun ware krachtbron. Of dat nu komt door sociale druk en verwachtingen, veel willen doen in weinig tijd, of diepgewortelde overtuigingen en schuldgevoel… het haalt ze uit hun ware (vrouwelijke) kracht.(Karen Brody)

Perfect cadeau!
Deze Rustkuur is ook een perfect cadeau als vrijgezellenfeest, of als heerlijk vriendinnenweekend!

……………….

#yoganidra #nidra #slaapyoga #rust #rustkuur #rustkuurvoorvrouwen  #durfterusten #vrouwen #vrouwenkracht #vrouwenhart #innerlijkebron #innerlijkelichtschakelaar #innerlijkewijsheid #innerlijkekracht #innerlijkessentie #eigenkracht #eigenbron #bron #hartsverbinding #zielsfluisteringen #vleugelhoorn #sinttruiden #velm