Onze plek

Energetische en zuivere plek
Onze mooie gerenoveerde U-vormige hoeve en het domein zijn energetisch gezuiverd van disfunctionele- en archeologische energieën, en tegelijk zijn aarde- en radioactieve straling en wateraders energetisch gebalanceerd.
Een rustig klein bos en kabbelend beekje achter onze tuin is een zalige plek om te zijn, voor onszelf en voor vele soorten dieren: egels, reeën, ijsvogel, eekhoorns, vos, reigers, uilen, specht, eenden, visjes, vleermuis, waterjuffer, libelle en nog veel meer…

Tussen appels en peren in de Bloesemstreek
Het dorpje Velm ligt in een kleine vallei, middenin de glooiende fruitstreek Haspengouw, tussen Landen en Sint-Truiden. Elk voorjaar is het hier een prachtig ‘Bloemenfeest’ tijdens de bloesemperiode. Dan kun je genieten van de schoonheid en kracht die de Natuur ons laat zien! Enkele maanden later genieten we van heerlijke kersen, pruimen, appels en peren.

Onze missie
Wij, Linda & Jeroen, zijn ‘hoeders’ van deze plek. Onze missie is een energetische veilige omgeving creëren (schelp) waarin mensen via vertraging (slak) tot zichzelf kunnen komen en in contact komen met hun eigen kern, levensenergie en creativiteit (spiraal).

Wil je onze plek huren voor jouw weekend workshop/training met overnachting?
Een aantal keren per jaar kan onze groepsaccommodatie gehuurd worden voor meerdere dagen voor je eigen workshop/training.

Indeling groepsaccommodatie: multifunctionele workshopruimte (80 m²), volledig uitgeruste keuken, knus salon met zithoek en eettafels, 2 groepsslaapkamers, 2 tweepersoonsslaapkamers en 1 studio.
De ruime besloten binnenkoer en tuin met wandelspiraal en Tipi grenst aan ongerepte natuur en een stromend riviertje.
Daarnaast is het mogelijk om heerlijke versgemaakte lunch en/of avondmaaltijden te laten bezorgen.
Hiervoor maken we een offerte op maat.
Wel vinden we het belangrijk dat we ook energetisch goed overeenkomen. Daarom vinden we belangrijk om elkaar eerst persoonlijk te ontmoeten en kennismaken. Zo kan je ook de plek komen ‘voelen’.

Bel voor meer informatie naar 011-182486 of stuur ons een mail

Vleugelhoorn = Tribe gevoel = samen

  • samen zorgen voor de plek
  • samen be-Leven
  • samen dromen

Warme hartegroet,
Linda & Jeroen