De kracht van stilte, water, Haka en… De Naakte Man

Hallo lieve mede-reizigers, 

Het is nu precies 3 jaar geleden (18-19 juni 2016) dat Linda en Jeroen “JA” tegen elkaar hebben gezegd in een Kosmisch Huwelijk. Dit huwelijksweekend werd prachtig begeleid door onze dierbare Maori teachers én vrienden Ojasvin en Waimaania, samen met hun ouders (Maori-elders) Rangi en Kingi. Onze harten stralen nog.
Het was een fantastische 2-daagse reis en velen van jullie waren hierbij aanwezig.


En hoe spannend én leuk is dit!

Juist NU kunnen we de Maori Podcast met jullie delen! Deze opname van ons, samen met Ojasvin en Waimaania, is direct ná het Pou Uira Haka seminar van vorig jaar gemaakt, dus we zaten nog vol energie van dit geslaagde seminar (deelnemers met 12 verschillende roots). Héél spannend om onszelf hier zo te tonen, maar voila… WEHI!

Hier het filmpje…

We delen met blijdschap dat Ojasvin en Waimaania Davis inmiddels voor de 4e keer terugkomen, van 12 t/m 15 september, voor een Pou Uira Drum Haka seminar
Tot 15 juli kan je nog genieten van een vroegboekkorting voor deze unieke workshop.

Andere leuke én nieuwe activiteiten vind je hieronder.
We hopen jou (opnieuw) te mogen ont-moeten.

Warme hartegroetjes,
Linda & Jeroen
René

NIEUW
21 juni – Zomerzonnewende in de kracht van stilte
Op 21 juni houden we onze eerste Sit-In stiltemeditatie, begeleid door Linda, in samenwerking met Timotheus Project vzw.  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte en verbinding.
Een aangename kennismaking met je ware ZIJN.
(schilderij is gemaakt door Catharina Nieuwenhout)
28 – 30 juni 2019
 De Wildeman Krachtdans

(krachtdans = ‘Haka’ verbonden met onze West-Europese roots).

Onder aanmoediging van de Maori’s heeft Arjan Verschuur, met de hulp van Jeroen, de Wildeman Krachtdans gecreëerd.  Samen geven ze op 28-30 juni deworkshop De Wildeman Krachtdans. Dit is een intens initiatieweekend voor Mannen waarin het verhaal van de Wildeman, de Wildeman Krachtdans en de Schelp centraal staan.
pdf Flyer Jaartraining De Naakte Man
12-13 juli Verlengde Mannencirkel ‘Geborgenheid’
Vrijdagavond 12 + zaterdag 13 juli begeleidt Tjeu Vossen een verlengde Mannencirkel met als thema ‘geborgenheid’. Deze Mannencirkel is los te volgen, en tegelijk een kans om de werkwijze van Tjeu Vossen te ervaren.
Later dit jaar begeleidt Tjeu de jaartraining ‘De Naakte Man’: een training over Mannelijke kwestbaarheid, intimiteit en seksualiteit verspreid over  5 residentiële weekends.
13 juli 2019
Informatie sessie ‘De Kracht van Water’ & Schelpenmeditatie

van 19:30 tot 22:00 uur

Een zeer interessante infosessie over de ‘kracht van Water’ door Waterveredelaarster Giovanna Gomersbach, auteur van het boek ‘De Schoonheid van Water’.
Na info-sessie kan je heerlijk ontspannen in de begeleide Schelpenmeditatie temidden van een 30 tal grote, prachtige schelpen. Je zult verrast zijn door hun helende klanken. Dit wordt begeleid door Linda en Jeroen.
14 juli 2019
Workshop ‘De Schelp als helend krachtinstrument’


Een unieke ervaringsgerichte, Maori en sjamanistisch geïnspireerde workshop voor (klank)healers, begeleiders van rituelen en iedereen die geeft om Moeder Aarde. De workshop wordt gegeven door Schelpenhoeder Jeroen.
28 juli 2019
ZEN Zomer Zondag

van 10:00 tot 11:45 uur (met soep)

Laat je in deze XL Relax Yoga les heerlijk 1,5 á 2 uur onderdompelen in een bad van ultieme ontspanning, rust en opladende stilte met Restorative Yoga en Yoga Nidra. Om je lichaam en geest te balanceren en (weer) thuis te komen ín jeZelf. De les wordt begeleid door Linda.