Yin Yang Weekend – door Linda & Jeroen

Steensculpture van Man-Vrouw verbinding

Ritueel Yin-Yang weekend

 

Het wordt steeds duidelijker dat het balanceren van de Vrouwelijke- (Yin) en Mannelijke (Yang) energie in de ‘Vleugelhoorn’ centraal staat. Zoals je dat ook terugziet in de wereld, waar op dit moment de Yang energie nog teveel de overhand heeft.

We organiseren vanaf 2017 dan ook Yin-Yang weekenden om samen met vrouwen en mannen deze twee scheppende Goddelijke energieën op verbindende en rituele wijze in onszelf te balanceren en te delen met de wereld. Deze weekenden worden begeleid door Linda & Jeroen.

Warme, verbindende dagen waarin de Vrouwen verzusteren en de Mannen verbroederen, om elkaar daarna vanuit het hart in een verbindend ritueel te ontmoeten en eren. Dit gaat prachtig worden! Want dit doen we niet enkel voor onszelf, maar voor het grotere geheel.

Data

Op ……………(datum volgt) ………. organiseren Linda & Jeroen een helende, verbindende, rituele ontmoeting tussen Vrouwen en Mannen door middel van een mooi YinYang-ritueel. Voorafgaand aan dit ritueel komen de vrouwen/mannen eerst samen in een Vrouwen- en Mannencirkel.

Energetische uitwisseling: € 25,00 per persoon of € 40 per koppel.

Informatie en opgave kan via mail

Ritueel op verplaatsing

Het is ook mogelijk om een Yin-Yang ritueel op verplaatsing te komen doen (bijvoorbeeld voor een spirituele trouw).  Heb je hiervoor interesse? Laat het ons (tijdig) weten via mail of telefoon.

Van hart tot hart,
Jeroen Claesen & Linda Beekelaar

Kosmisch Huwelijk Linda & Jeroen

P.S.: Ligt de ‘Vleugelhoorn’ toevallig in het dorpje Velm? 
(V: vrouw, M: Man, El: goddelijk) ;)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren