Lezing Kennismaking met de designers van dit universum

Lezing
‘De Huargardiaanse beschaving’

Eigen oorspronkelijk bewustzijn binnen een ontworpen wereld

Zaterdag 22 juli, 13.30 – 16.30 uur

door: Arlette Krol

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met deze beschaving en vertelt Arlette je over het ontstaan van deze realiteit vanuit de verbinding die zij met de beschaving heeft. En belangrijker nog exploreren we hoe jouw eigen beweging in deze realiteit is, en hoe de Huargardianen dit bedoeld hadden en nog steeds hebben.

De wereld ontwaakt uit een diepe slaap.
We worden steeds bewuster van wat we voelen en van binnen ervaren. Steeds beter leren wij navigeren vanuit het gevoel, onze eigen bron.
Deze realiteit is een creatie van de Huargardiaanse beschaving in samenwerking met vele andere beschavingen. Vanaf het begin van creatie kende deze wereld alle ontelbare mogelijkheden om de goddelijke vonk in de lichamen te laten ontwaken.
Lang heeft het ontwaken van binnenuit veel tegenwerking en afleiding gehad. Maar we leven nu in een tijd dat er een collectieve perceptie verschuiving kan plaatsvinden. Dit zal niet plaats vinden zoals we altijd geleerd en begrepen hebben. Maar door het loslaten van alle aardse concepten en overtuigingen, ontvouwt zich een bewustzijnsveld van binnenuit.

Arlette herkent zichzelf als Huargardiaan. In haar innerlijke weg naar ruimer bewustzijn, zijn al veel herinneringen over haar oorspronkelijke afkomst helder geworden. Tijdens bijeenkomsten vertelt zij hier graag over. Maar nog liever slaat zij een brug naar het herkennen van oorspronkelijkheid in ieder van ons. In een verkenningstocht baant zij een weg voorbij de systematieken van deze wereld naar innerlijke creatiekracht. Creatie van een nieuwe wereld gebeurd met focus vanuit het gevoel. Precies zoals de Huagradiaanse beschaving voor ogen had bij het creëren van deze wereld.

“Als jong mens voelde ik al hun aanwezigheid bij mij. Het voelde als een steunend een waarnemend veld van aandacht. Ook voelde ik hun lichte plezier dat ze ervaren als we hier lol maken. Hun betrokkenheid kon ik voelen voorbij mijn gedachten. Als ik de tijd even stil liet staan in mijzelf en luisterde naar de verbinding met hen. Het voelde vertrouwd en eigen, maar om het uit te spreken naar andere mensen voelde altijd gek.

Door de jaren heen heb ik mij los gemaakt van veel aardse concepten. Spiritualiteit heeft mij scherper naar interne informatie leren luisteren, maar zette ook mijn hoop naar een oplossing buiten mijzelf. Het leerde mij alles verklaren volgens aangereikte modellen.
Nu ik niet altijd meer op zoek ben naar comfort en geluk, ben ik meer verbonden met mijzelf dan ooit tevoren. Door het ervaren van emotie is gevoel voor mij een drager van informatie. Op die golven is het contact met hen hersteld en groeiende.
Ik leer over de vallen van dit leven en hoe daar doorheen te bewegen. Zij leren mij te herinneren hoe deze wereld ooit gemaakt was en met welke bedoelingen. Zij leren mij waar we nu staan en waar de uitdaging mag liggen voor ieder van ons.
Zij zijn de oorspronkelijke ontwerpers van deze realiteit en dragen een indrukwekkende geschiedenis bij zich. Een geschiedenis die in zijn verhaal mijn en misschien wel jouw eigen diepe herinneringen doen ontwaken.”

Arlette herkent zichzelf als Huargardiaan. In haar innerlijke weg naar ruimer bewustzijn zijn al veel herinneringen over haar oorspronkelijke afkomst helder geworden. Tijdens bijeenkomsten vertelt zij hier graag over. Maar nog liever slaat zij een brug naar het herkennen van oorspronkelijkheid in ieder van ons. In een verkenningstocht baant zij een weg voorbij de systematieken van deze wereld naar innerlijke creatiekracht. Creatie van een nieuwe wereld gebeurd met focus vanuit het gevoel. Precies zoals de Huargardiaanse beschaving voor ogen had bij het creëren van deze wereld.

Meer over Arlette lees je hier: https://joyfulhappening.com

Prijs / inschrijven

Entree is €20,00 (contant te betalen bij binnenkomst)
Reserveer hier alvast een stoel dan ben je zeker van een plek.