Kosmische Portalen openen

Weekend
Kosmische portalen openen, communiceren met andere beschavingen en informatie ophalen en doorzetten

Vrijdag 26 augustus 19:00 uur t/m zondag 28 augustus 16:00 uur
wordt verplaatst naar het najaar

Begeleid door: Deborah Campagna

Een weekend verdiepend samenzijn waarbij we stap-voor-stap in diepere lagen van onszelf duiken, innerlijke portalen openen, kosmische communicatie, communicatie met andere beschavingen opstarten en informatie van thuis gaan ophalen en doorzetten hier op aarde.
Deze informatie gaan we opschrijven, tekenen, schilderen, klanken of wat er nog meer mogelijk is. Zo brengen we de oorspronkelijke ontbrekende frequenties, informatie, trillingen weer terug hier op aarde.

Inhoudelijk

We starten de dagen met een gezamenlijk moment. We bouwen het veld in fases op om in een geborgen en schoon veld te kunnen werken. Gesprek, deelmomenten , diepe stiltemomenten en bekrachtigingen wisselen elkaar organisch af.

Stap-voor -stap keren we dieper naar binnen, naar onze kern en gaan in diepe communicatie met onszelf en het veld, om zo de organische trillingen uit het levensveld op te vangen en door te zetten.
Ons lichaam fungeert daarbij als kosmische antenne en transmitter, ontvanger en zender. In ons lichaam zijn er portalen/ poorten via welke wij kunnen reizen naar andere werelden, communiceren met andere beschavingen en informatie van thuis kunnen ontvangen en doorzetten.

Via deze innerlijke kosmische portalen halen wij de informatie op en zetten deze concreet door hier op aarde via klank, woord, glyphs, tekenen, schilderen en wat je anders voelt hoe deze informatie doorgang kan krijgen via jou. We brengen de ontbrekende trillingen, codes terug en maken deze concreet zichtbaar, tastbaar hier in dit aardse hologram.

De specifieke constellatie aan mensen en dito velden zullen de specifieke thema’s/ werkgebieden zichtbaar maken. Deze gaan zich de komende weken en in het weekend zelf uitkristalliseren.

Praktisch

Dit weekend is inclusief overnachting om de kracht, focus en energie die we opbouwen te behouden.

Kosten: € 256,00 p.p.
Hierin is inbegrepen de huur van de locatie, overnachtingen incl. linnengoed, materiaalkosten voor schilderen, tekenen, onbeperkt thee/koffie en versnaperingen, organisatie en begeleiding.

Deze prijs is zonder maaltijden (daar zorgen we zelf voor). Maar willen we alle maaltijden laten verzorgen, dan komt er een bedrag van € 56 bij. Geef bij je aanmelding aan of je eventueel ook open staat voor de laatst genoemde optie met eten erbij, zodat we weten of er voldoende aantal personen zijn om een kokkin in te huren.

Resoneert bovenstaande informatie met je en voel je dat je hierbij aanwezig wilt zijn, meld je dan aan via info@deborahcampagna.nl of via een mail naar Vleugelhoorn

Deborah Campagna uit Nederland

#oorspronkelijkbewustzijn #kosmischeportalen #kosmischeverbinding #bronkracht #injekern #creatiekracht #zelfbekrachtiging #deborahcampagna #vleugelhoorn #sinttruiden #velm