Essentiële oliën

Druppels 100% pure Natuurkracht

doTERRA ‘Geschenken van Moeder Aarde’

Laat de natuur je ondersteunen in je welzijn

……

Essentiële oliën zijn het natuurlijke immuunsysteem en bescherming van de plant. Het zijn zeer geconcentreerde aromatische essenties verkregen uit bomen, struiken, kruiden, grassen, bloemen en hars. Heel veel natuurkracht dus, en dat in een flesje!

Essentiële oliën ondersteunen een gezond immuunsysteem en bieden hulp bij gezondheidsklachten en emotioneel welzijn.
Je brengt ze direct op de huid aan, verstuift of inhaleert ze, of neemt ze – al dan niet verdund – in.

……….

Waarom doTERRA® oliën?

doTERRA® is één van de drie oliemerken wereldwijd dat 100% zuivere oliën verkoopt. Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen en ze zijn vrij van pesticiden of andere chemische middelen.

De aromatische bestanddelen van de planten worden zeer zorgvuldig uit de planten gehaald door ervaren destillateurs en zijn onderworpen aan diverse chemische analyses om de zuiverheid te garanderen. doTERRA®’s CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) etherische oliën vormen daarmee de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld. Dit wordt door meerdere wetenschappelijke instituten bevestigd.

………

Kernwaarden van dōTERRA®:

doTERRA® verricht in samenwerking met universiteiten en ziekenhuizen onderzoek naar etherische oliën. Als je dit interessant vindt, dan kun deze onderzoeken hier lezen: Aromaticscience.com

  • 100% zuivere essentiële olie
  • 100% natuurlijk
  • therapeutische kwaliteit
  • niet verdund
  • geen synthetische bestanddelen
  • geen conserveringsmiddelen
  • vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties

Daarom gebruiken wij doTerra®
Wij gebruiken zelf al jaren doTerra® oliën in ons dagelijks leven. Het is onze natuurlijke apotheek bij fysieke of emotionele ongemakken én we maken er onze eigen verzorging- én schoonmaakproducten mee. Ook voor het welzijn van onze kat. En… zoals velen al weten gebruiken we de heerlijke oliën ook in onze lessen/workshops. We delen graag onze ervaringen.
Neem voor informatie contact op met Linda (mail)

…………..

Bestel hier jouw dōTerra-oliën!

Klik op deze link als je al weet welke olie je graag zou willen bestellen.
Je vind hier ook een paar leuke informatiefilmpjes.

Gratis olie ervaring

Wil je de essentiële oliën van doTerra® graag eerst zelf ervaren? Neem dan even contact op met Linda (mail). Na een kort telefonisch consult krijg je enkele proefflesje thuis gestuurd. Twee tot vijf dagen later neemt ze contact om te horen hoe de eerste olie ervaringen zijn.

25% korting account

Je kunt bij ons jouw favoriete doTerra® producten met 25% korting kopen met een kortingsaccount. Dat is een stuk voordeliger. Dit is zónder aankoopverplichtingen (zoals je bij sommige bedrijven hebt)!
De kortingsaccount is gratis wanneer je je inschrijft met een Starterskit met meerdere oliën. In dit PDF bestand lees je welke starterskits er zijn.
Veel plezier met uitzoeken! Als je vragen hebt stuur ons gerust een mail.

Je eigen bedrijf maken?
Ook jij kunt met doTerra® je eigen bedrijf maken als je dat zou willen. Als bijverdienste, basisinkomen of nog meer. Mail naar Linda voor welke mogelijkheden er zijn. Alles kan, niks hoeft!

doTerra® betekent: “Geschenk van Moeder Aarde”