EcoNIDRA

EcoNIDRA™

Waar ultieme ontspanning & natuur elkaar ontmoeten

Met verfrissende en helende effecten voor je lichaam, geest en emoties

……….

In januari 2023 start er een nieuwe ‘De 4 Elementen’ reeks

(ook als losse sessie te volgen)

door: Linda Beekelaar, gecertificeerd EcoNIDRA™ Teacher

……

Stel je voor dat je op je rug ligt en zacht begeleid wordt op een reeks reizen door je zintuigen, je lichaam en de Aarde.

Met een techniek genaamd ‘Rotation of Consciousness’ en een aantal op de natuur gebaseerde visualisaties en Soundscapes,  je geest, emoties en lichaam op zo’n diepe manier ontspannen dat je je misschien meer verfrist en helder aanwezig voelt dan na een paar uur slaap.

Dit is de kracht van EcoNIDRA™, een tak van yoga nidra (bewuste rust), samengebracht met elementen uit Forest Therapy (Shinrin-Yoku) en de helende effecten van de natuur.
Het is een diepte ontspanning waarin je door mijn stem wordt begeleid naar de ruimte tussen wakker zijn en slapen (Theta-niveau). Tijdens de sessie maak je een reis door je lichaam, je zintuigen en (de geluiden van) Moeder Aarde.

Tijdens de sessie zul je samenwerken met de natuur als getuige van je beoefening en je hartewens.

De verkwikkende effecten van een EcoNIDRA™ sessie worden vergeleken met 3 á 4 uur diepe slaap. En je wordt ook nog eens gevoed met de helende frequenties van de Natuur. 
EcoNIDRA™ valt onder trauma-geïnformeerde zorg.*

In de yogastudio en online

EcoNIDRA™sessies kun je bij ons in de yogastudio óf heerlijk comfortabel online vanuit je eigen huis ervaren.
Data van de sessies in de yogastudio staan op de Agenda   
De online sessies worden via Zoom gegeven zonder dat je je camera hoeft aan te zetten. Het enige wat je nodig hebt is je pc (of ander toestel), oordopjes en een comfortabele ligplaats waar je ongeveer 50 minuten niet gestoord wordt.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar Linda Dan ontvang je een mail wanneer er een online EcoNIDRA sessie wordt gegeven.

Ben je klaar om ultiem te ontspannen en het hele ecosysteem van je lichaam en geest nieuw leven in te blazen? Wie weet welke mogelijke transformatie – groot en klein- daaruit kan voortvloeien.

EcoNIDRA kan je helpen om…

 • Bereiken van diepe mentale, emotionele en fysieke ontspanning.
 • Verminderen van stress: verlaagd cortisolspiegel + activeert het parasympathische zenuwstelsel.
 • Versterken van het immuunsysteem.
 • Verbeteren van de nachtrust en de slaap.
 • Verbeteren van de spijsvertering en eetlust.
 • Rust geven aan de ogen en verlichting bij digitale overprikkeling.
 • Activeren van meer bewustzijn & aanwezigheid in je lichaam.
 • Faciliteren van veranderingen van ongewenste gewoonten of overtuigingen.
 • Ervaren van emotionele stabiliteit en/of een groter geluksgevoel.
 • Verbeteren van het gevoel van welzijn.
 • Ervaren van een diepere verbinding met natuur in je directe omgeving.
 • Ervaren van verbinding met het grotere geheel.

Er zijn nog veel meer voordelen op te noemen die deel uit kunnen maken van jouw unieke reis door deze zachte en diepgaande sessies.

Als gecertificeerd EcoNIDRA™ Teacher geef ik offline & online sessies waar je op in kunt schrijven. Daarnaast organiseer ik ook (residentiële) Rust Retraites in ons eigen centrum.

Ben je klaar voor een ultiem ontspannende, zachte en krachtige reis?

………

Live in de yogastudio

Op 15 September 2022 start de EcoNIDRA ‘De Vier Elementen’ reeks van 5 sessies waarin we gaan ontspannen en ons verbinden met de natuurelementen Lucht, Water, Vuur en Aarde.
Elke sessie duurt ca. 50 minuten.

Prijs: Volledige reeks van 5 sessies: € 60,00. Een losse sessie is €15,00

Meer informatie over de Elementen-reeks.

Uitnodiging: Breng je iets mee uit de natuur? Iets dat je gevonden hebt, bijvoorbeeld: dennenappel, tak, steen, veer, schelp.

Gemakkelijke, losse kleding is aanbevolen.

Inschrijven / meer informatie:
Stuur een mail naar linda@vleugelhoorn.be

……….

Live online @Home

De online sessies worden via Zoom gegeven zonder dat je je camera hoeft aan te zetten. Het enige wat je nodig hebt is je pc (of ander toestel), oordopjes en een comfortabele ligplaats waar je ongeveer 50 minuten niet gestoord wordt.

Prijs: €15,00

Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende online EcoNIDRA™ sessie? Stuur dan een mail naar linda@vleugelhoorn.be

* Het doel van trauma-geïnformeerde zorg is om te voorkomen dat iemand opnieuw wordt getraumatiseerd. ‘Hertraumatiseren’ verwijst naar het onbedoeld opnieuw creëren van bepaalde omstandigheden van het eerdere trauma van een persoon, waardoor ze het in het moment opnieuw beleven.

…….

#econidra #nidra #yoganidra #natuur #aarde #relaxatie #ontspanning #thuiskomeninjezelf #bewustzijn #yoga #velm #bewustzijn #aarden #injelijf #rust #bronkracht #levensenergie #levenskracht #zijn #sinttruiden #vleugelhoorn