De Maya’s en de Crystalline Beings

cover-the-roar-of-freedom

coverboeknl

Wie BEN Jij? Waarom ben je hier op Aarde? Wat is jouw droom?”

“Heb jij ook het gevoel dat je hier op Aarde bent voor iets veel groters en avontuurlijkers dan de huidige werkelijkheid?

Door Tom Willems, auteur van het boek ‘The Roar of Freedom’ (EN) en ‘Bevrijd je Hart’ (NL).

Het wonderlijke verhaal van Tom

tomwillems

‘Bevrijd je hart’ is het wonderlijke verhaal van Tom, een jonge man die met een master-diploma in de hand in een marketing-job belandt en na vijf jaar de 9-to-5 wereld de rug toekeert. Zijn verlangen naar vrijheid is te groot geworden. Hij vertrekt met een oude VW camper richting Spanje. Daar krijgt hij de smaak van de vrijheid pas goed te pakken, en hij reist herhaaldelijk naar Maya-gebied in Mexico. De innerlijke schatten die hij op zijn reizen ontdekte, wachten nu ook jou.

Tom is avonturier, levensgenieter, schrijver en verteller en deelde 10 en 11 februari 2017 zijn kennis en inzichten met ons hier in De Vleugelhoorn.

Interview met Tom
Klik hier (link naar Youtube) voor een interview met Tom om te horen, zien en voelen wat hij met ons deelt.

De ‘Crystalline Beings’, die ons in deze tijd begeleiden en ondersteunen
Tom doet in zijn lezing en workshop een boekje open met memoires van wat hij de ‘Maya-missie’ noemt. Hij spreekt over de Crystalline beings waarover de huidige afstammelingen van de Maya’s hem vertelden en waarmee hij later zelf in contact kwam. Van in het begin begeleiden zij de mensheid al en nu er enorme veranderingen op til zijn, bieden zij ons extra ondersteuning. Met ontzag brengt hij hun boodschap… over een getuigenis die ze onder de grond achterlieten om ons nu in deze tijd te herinneren aan onze ware Kracht en ons te helpen ontwaken in de Echte Werkelijkheid.

Je kan ook van Toms verhaal genieten in zijn boek: The Roar of Freedom (november 2014) of  Bevrijd je hart (Nederlandse versie; december 2015).….

“The loudest roar… is peace within”
-inheemse gezegde-

Vrijdag 31 maart 2017 = Informatie-avond over de Maya-reis – door Tom Willems | 20:00-22:00u

Crystalline Healing Journey in Yucatan, Mexico – Het Hart van de Jaguar – reis van 5 t/m 14 november 2017  met Tom Willems en Astrea.
Inkom: € 5,00 p.p. voor de zaal + thee/koekjes.
Meer info over de reis (link naar het Facebook-evenement).

….

Weekend 2018

Tom komt in 2018 een heel weekend verzorgen (datum volgt nog).
Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief  of stuur een mail naar info@vleugelhoorn.be.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren