Creatief HARTelier

’t HARTelier
~ creaties vanuit je Hart ~

Als we ons openstellen voor onze creativiteit, stellen we ons open voor
de creativiteit van de Bron in onszelf en onze levens
.

“Wanneer ikzelf kleine creatieve projecten bedenk en ermee bezig ben, voel ik een enorm blije en krachtige energie door me heen stromen. Het maakt contact met mijn diepe Zelf. Waarin de pure, onbevangen energie als van een kind er helemaal mag zijn.  Het maakt me totaal zorgeloos. Ik voel ook dat creativiteit diep helend werkt voor mij en me weerbaarder maakt voor de wereld. Creativiteit brengt mij werkelijk in contact met mijn Innerlijke Bron. Dit is wat ik graag deel met jou…”  Linda

….

 

 

Visionboard 'Zijn'Workshop Vision Board
‘Laat je Hart spreken!’

Maak de weg naar jouw droomdoel vrij
Neem in dankbaarheid afscheid van wat jou tegenhoudt. En ervaar tijdens deze inspirerende en ontspannende workshop de kracht van visualisatie, meditatie, je innerlijke kracht en creatie.  Laat wat niet (meer) bij jou hoort los en ontwerp via je hart én via sfeer, beelden en kleur je eigen droomleven.
Vang je inspiratie, gedachten, dromen en verlangens op vanuit jouw innerlijk Bron en beeld dit uit in je je droombord. Dan kan deze werken als verrekijker.

Lees meer over deze workshop…

..

Intuïtief schilderavontuur ‘Je Binnenste Buiten’

Iedereen kan schilderen!
Als je niet meer luistert naar dat stemmetje in je hoofd, maar naar wat jij VOELT van binnen, maak je een wonderlijke kleurrijke reis.
Ontdek wat jouw innerlijke wereld en wijsheid je te vertellen heeft en naar buiten wil brengen.
Ontdek wat jouw mooie innerlijke Zelf tot expressie wil brengen.

Stap voor stap neem ik je mee in de creatieve, ontvankelijke flow om zo jouw kleuren, vormen, beelden, emoties, wijsheid,woorden op schildersdoek te brengen.
Het schilderproces is belangrijker dan het resultaat. Het is tijd voor jezelf, verbinding maken met jezelf. Geheel op jouw eigen-wijze. Er zijn geen opdrachten en er is geen nabespreking.  Zo kan alles veilig uit jou komen en bij jou blijven. En ik ben er als er vragen zijn.

………………

………………
Dit zijn Eigen-hart-verbindende workshops vol innerlijke kracht!
Ook ideaal als vriendinnendag of vrijgezellendag activiteit.

Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar linda@vleugelhoorn.be.