Bekrachtiging voor Gaia

Foto van Simon Wilkes-Unsplash

Gaia
Quantum Fysische Bekrachtigingsmiddag

Begeleid door: Linda

🌳🌺🐬🐝🌱

Vanuit een diepe innerlijke roeping en diepe verbondenheid met Gaia organiseer ik deze dag om onze Hartskracht, onze Wezenskracht, in te zetten voor al het leven op, in en rondom de Aarde.

We verbinden ons met de frequenties van de Natuur en met onze eigen Innerlijke Kernkracht om zo de ‘Levenskracht’ de wereld in te laten stromen.
We gaan onze diepe herinneringen aan (Terra) Gaia -codes die we in ons dragen- terugbrengen in ons bewustzijn, doorvoelen, bekrachtigen en doorzetten in de Aardse realiteit waarin we nu leven, zodat het veld waarin we nu leven wordt geïnformeerd, en er andere aansluitingen plaatsvinden.
Ik ben ervan overtuigd dat we samen de levende bibliotheek van Gaia die nu niet zichtbaar is, terug zichtbaar kunnen maken vanuit onze Wezenskracht, in samenwerking met onze Kosmische Families.

Wéét dat de herinneringen die we in ons dragen géén fantasie is. Het zijn geen verzinsels. Het zijn échte herinneringen van de werelden waar we oorspronkelijk vandaan komen. Dat wat we hier op Aarde ‘Fantasie’ noemen, dat is een Kosmische Kracht! 💫
Er zijn nog restanten van Gaia zichtbaar op onze Aarde. Denk maar aan de afgezaagde/versteende reuzenbomen (komt ook aan de orde deze middag).

Voel jij deze roep ook in jezelf? Wil jij ook deze informatie ophalen in jezelf en de wereld laten instromen? Deze werkelijkheid trakteren op deze Oorspronkelijke frequenties? Wetende dat ook jij drager bent van unieke informatie? Welkom op deze Quantum Fysische bekrachtigingsbijeenkomst voor Gaia en al het leven.


Je hoeft nog niet bekend te zijn met hoe je op Quantum Fysisch wijze kunt werken. Wel belangrijk natuurlijk dat je hiervoor open staat, of dat je dit wil leren. Deze middag geef ik meer uitleg over hoe we hart en brein kunnen laten samenwerken en onze Wezenskracht kunnen inzetten. We doen eerst een oefening/zelfbekrachtiging en daarna gaan we de slag voor/met Gaia.
Ook mensen die er al wel mee bekend zijn, zijn zeer welkom om het veld mee te helpen dragen! 💫

Entree: € 15,00 incl. thee/koffie en iets lekkers erbij.

Aanmelden: kan via de mail

Ik zie je graag!

Van hart tot hart,
Linda