AromaTouch® Therapie

               

Een klinische toepassing met pure essentiële oliën

mét kristallen en klankschalen

‘Druppels natuurkracht… geschenken van de Aarde’

………..

De AromaTouch® Therapie (of AromaTouch techniek) is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten op de rug en voetzolen. Het doel van deze therapie is het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.

De AromaTouch® techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.
De AromaTouch® Therapie bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde essentiële oliën voor een krachtig therapeutische werking.

Hoe het werkt

De doeltreffende AromaTouch® Techniek bestaat uit vier stappen: stress verminderen, verminderen van toxische belasting (verbeteren van het imuunsysteem), verminderen van ontstekingsreacties en homeostase (balans tussen het sympatische en parasympatische zenuwstelsel).
Er worden 8 verschillende therapeutische, pure essentiële oliën en oliecombinaties toegepast op de rug en voetzolen. 

Bij ons ontvang je ter voorbereiding een korte ontspanningsmassage van de rug/nek/schouders. Daarna volgt de heilzame AromaTouch® Techniek. De behandeling wordt afgesloten met helende klanken van klankschalen en een kopje thee.

 

Het lichaam in evenwicht brengen

Stress management
Stress verwijst naar vele systematische veranderingen die plaatsvinden inhet lichaam wanneer dit reageert op uitdagende situaties. Stress komt niet enkel door moeilijke omstandigheden, maar ook omdat het lichaam wordt uitgedaagd met abnormale lichamelijke inspanning, gebrek aan goede voedingsstoffen, ziekteverwekkende micro-organismen en giftige chemische stoffen die zich verspreiden in het lichaam.
Constante verhoogde stress gedurende langere periode kan negatieve gezondheidsreacties veroorzaken zoals bv.: hart- en vaatziekten, depressie en slapeloosheid. Dit heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem. Om stress te verminderen worden tijdens de AromaTouch® Techniek de essentiële oliën Balance (een blend van essentiële oliën) en Lavendel gebruikt.

Toxische belasting
Het lichaam wordt voortdurend bestookt met een grote hoeveelheid aan giftige stoffen en is daarom ononderbroken bezig om deze af te breken. Deze gifstoffen kunnen van veel verschillende bronnen komen zoals lucht- en waterverontreiniging, hormonen, bestrijdingsmiddelen en smaakversterkers in voeding, medische behandelingen (narcose, medicijnen) en andere pathogene micro-organismen die het lichaam binnendringen. Dit verzwakt het immuunsysteem. Omdat het milieu op wereldniveau steeds meer verzadigd geraakt met giftige stoffen, zijn de lichaamscellen, weefsels en systemen van het lichaam verplicht om harder te werken om zo alle gifstoffen uit het lichaam te kunnen weren en een gezond lichaam te kunnen behouden.
Om de toxische belasting te verminderen worden de essentiële oliën Melaleuca en On Guard (een blend van essentiële oliën) gebruikt.

Ontstekingen
Ontsteking is een antwoord van het afweersysteem dat het lichaam toelaat om de infectie uit te schakelen of beschadigd weefsel te herstellen. Hierbij verwijden de bloedvaten om zo meer bloed tot bij een gewond of geïnfecteerd weefsel te kunnen brengen. Hoewel een zeker mate van ontsteking nuttig kan zijn bij de bestrijding van ziekten en genezen van verwondingen, kan chronische ontsteking leiden tot schade aan weefsels en daardoor pijnbevorderende gevolgen hebben.
Om deze ontstekingsreactie te verminderen worden de essentiële oliëblends AromaTouch en Deep Blue gebruikt.

Homeostase
Het autonome zenuwstelsel bestaat uit het sympatische zenuwstelsel (het gaspedaal) en het parasympatische zenuwstelsel (de rem).
Evenwicht hierin zorgt dat het lichaam gezond blijft door het op peil houden van voedingsstoffen en afvalstoffen in de cellen. Als dit niet in evenwicht is kan er sprake zijn van een autonome disbalans, dit kan voortvloeien uit o.a. stress, verminderde immuniteit en ontstekingen.
Om de homeostase te bevorderen worden de essentiële oliën Wilde Sinaasappel en Pepermunt gebruikt.

Geniet van ‘Druppels Natuurkracht’ 
…………….

  • Lavender en dōTERRA Balance helpen je om diep te ontspannen, te gronden, vermindert stress en angst en heeft een verzachtende werking.
  • Melaleuca en dōTERRA On Guard verlicht infecties, werkzaam bij bestrijding van ongewenste pathogenen/bacteriën, reinigend, desinfecterend, kortom: ondersteunen een gezond immuunsysteem.
  • dōTERRA Aroma Touch en dōTERRA Deep Blue bevatten etherische oliën met bestanddelen die bekend zijn om hun verzachtende en licht verkwikkende werking voor het spierstelsel, acute en chronische aandoeningen, brengt verkoeling en werkt ontstekingsremmend.
  • Wild Orange en Peppermint bekrachtigen de autonome balans tussen je sympathische en parasympatische zenuwstelsel.

………………..

 

Zelf de AromaTouch®Therapie ervaren

Linda Beekelaar is gediplomeerd massagetherapeut en ook gecertificeerd in de doTERRA AromaTouch® Techniek.

Prijs

  • AromaTouch® Therapeutische behandeling inclusief ontspanningsmassage van rug/nek/schouders temidden van een kristalgrid en afsluitend met klankschalen én een kopje thee: € 75,00 (75  minuten).
    ………….

JA… DAT WIL IK ERVAREN! 

 

doTERRA betekent ‘geschenk van Moeder Aarde’