Achtergrond van Linda

Uit de Drentse klei  (Nederland)
Ik ben geboren en opgegroeid in Drenthe (NL) in een ondernemersgezin als oudste van 4 kinderen. Altijd veel natuur om me heen gehad, waar ik me enorm mee verbonden voel.

Op redelijk jonge leeftijd (28) plotseling mijn veel te jonge moeder verloren. Een zeer ingrijpende gebeurtenis voor ons hele gezin (mijn jongste zusje was slechts 14), die hierdoor wel nog hechter is geworden. Hier startte mijn bewustzijn- en spirituele ontwikkeling concreet.

Op redelijke jonge leeftijd gestart met full-time werken, omdat ik graag onafhankelijk en zelfstandig wilde zijn, met een eigen huisje en auto voor meer vrijheid. Die vrijheidsdrang zit nog altijd in me. Naast mijn werk volgde ik vele studies voor mijn werkloopbaan én persoonlijke ontwikkeling.

In december 2015 ben ik voor mijn liefste Jeroen verhuisd naar België, nadat we deze hoeve hadden gekocht, om onze innerlijke roeping te volgen en zijn ‘De Vleugelhoorn’ gestart. Nog niet wetende welke vorm dit allemaal zou gaan krijgen.

Hier ontwikkel ik mijn eigen aanbod aan cursussen en workshops, en ontwikkel ik samen met Jeroen verbindende man-vrouw weekenden voor nog meer begrip, samenwerking en balans van het vrouwelijke/mannelijke in onszelf, tussen elkaar en in de wereld. Balans, daar draait het om. En dat start eerst ín onszelf.


Opleidingen

Onlangs hoorde ik iemand hierover een mooie uitspraak doen dat zijn allemaal zaken die tussen ons, tussen jou en mij, in komen te staan“. Inderdaad… Het gaat er om wat we NU doen, hier en nu op dit moment.

De taal van ons innerlijke Wezen wordt door iedereen begrepen en is eenvoudig en oprecht. Die wil samen-Zijn en échte verbinding maken.

Ik blijf me ont-wikkelen… naar eigen Inner-Rijke wijsheid en kracht
Wat me reuze boeit is quantum fysica/mechanica en de belangrijke rol van ons eigen bewust ZIJN hierin.
Ik hou ervan om steeds meer laagjes af te pellen van wat me ooit geleerd is en me te richten op mijn inner-rijke wijsheid… deze terug te her-INneren. Dankzij deze weg zijn er voor mij al vele puzzelstukjes van mijn leven op hun plek komen te vallen.

Martijn van Staveren en Vera Helleman zijn voor mij hierin ook heel waardevolle en liefdevolle inspiratiebronnen om dieper inzicht te krijgen in mezelf, mijn relaties met mijn omgeving en het leven hier op Aarde. Een mooie weg van transformatie vanuit eigen kracht.

Verandering in de wereld begint tenslotte nog altijd IN ONSZELF.
En SAMEN maken we van deze wereld een mooiere plek!

Ik deel graag met je wat ik NU weet en voel… om ons innerlijke Zijn nog krachtiger te maken.
Om terug ons stralende Zelf te ZIJN. Want dát is wat de wereld nodig heeft, NU.

Warme Hartegroetjes, Linda

Wanneer jij weer bewust aanwezig bent IN je lichaam, en je verbindt met het Licht IN je Hart,
het Krachtveld van Creatie en Liefde,
stap je in het Scheppingsveld, het Eenheidsveld waar jij oorspronkelijk vandaan komt.
Het is nu de tijd dat je terug thuis mag komen IN in je Oorspronkelijke ZIJN.

Herinner… voel… verbind… en creëer… vanuit het stralende Goddelijke wezen dat jij bent.
En weet dat het er toe doet dat jij hier bent…
Hier en NU op Aarde.”

~ je medereizigster Linda ~