Een prachtig Water Spirit Weekend

 

Nog nooit beleefden we een Waterritueel zo intens!

Afgelopen weekend, 17-19 maart, hebben we een prachtig Water Weekend beleefd met Watervrouw Patricia Pattinama uit Amsterdam en Jeroen gaf een Schelpenworkshop. 

Patricia ‘kruipt niet in de rol’ van Watervrouw, ze IS het gewoon! Ze beZIELt het Waterritueel in volledige overgave.
Met haar prachtige zangstem bezielt zij alle dingen die ze doet: de Watersound yourney, de Kundalini-yoga les en het waterritueel. Het was zalig!

We bedanken haar om dit aan ons en alle aanwezigen te tonen, om onze verbinding met Water te versterken, om de Molenbeek in onze tuin en al het water op Moeder Aarde te ondersteunen vanuit ons hart

Als Schelpenhoeder is Jeroen (en de hele Schelpenfamilie) natuurlijk superblij en vereerd dat zij vanaf nu ook met Schelpen zal werken. Joehoe! :-)

We bedanken alle deelnemers voor hun komst én waardevolle bijdrage, meegaand in the flow zoals die zich aandiende, precies zoals de Spirit van Water ons door dit weekend heeft meegevoerd.

En hierbij bedanken we ook alle WaterVrouwen (en -Mannen) voor het prachtige werk dat zij doen voor de Aarde!

Om je nog even te laten meegenieten van dit weekend, hieronder een opname (zie link) van het Waterlied dat geschreven en gezongen is door Patricia. Adem de essentie van Water in!

Video van het Waterlied van Patricia Pattinama – Waterweekend Wairua

Reactie van een deelneemster:

” DANK JE EN IEDEREEN VOOR EEN WEEKEND VOL WONDEREN EN LIEFDE! Ik heb mijn schelpen een mooie plek gegeven. Ze zijn geblazen geweest en nu bouwen wij een mooie band… En energie is er nog steeds …..overal en heel sterk! DANK JE!” – Sabine

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren