Linda Beekelaar

 

Zet je innerlijk Licht aan…

Mijn naam is Linda Beekelaar-Claesen. Ik ben ik…. en vrouw, partner, zus, tante, vriendin, collega, coach, docent én leerling…
Ik hou van stilte & natuur, kunst & creativiteit, muziek & zingen, yoga & meditatie, dansen, schrijven, lezen en fijne gesprekken waarbij ik voel dat er een hart-tot-hart verbinding is.

Ook ik heb mijn lichte en donkere kanten, mijn talenten en valkuilen, mijn dromen en verlangens, mijn blijdschap en verdriet.
In de vele rollen van het leven ben ik slechts een andere jij. En wellicht net als jij wil ik plezier hebben in het leven en gelukkig ZIJN!

ZIJN
ZIJN vanuit mijn Eigen Kern, van binnenuit als Bewustzijnswezen. Mijn eigen innerlijke leiding volgen, in mezelf en vanuit mezelf.
En nog veel meer vanuit het Vrouwelijke principe leven: vanuit mijn hart, gevoel, innerlijke weten. In stilte antwoorden en inzichten ontvangen binnenin mezelf en niet van buitenaf. Met geduld en liefde ruimte geven aan nieuwe dingen die van binnenuit ontstaan. En daar, vanuit mijn ZIJN, mijn ware essentie, expressie aan geven. En alles wat ik hierin leer, ervaar, tegenkom met liefde en toewijding delen met deze wereld.

Terug naar mijn Innerlijke Licht en Vrouwelijke kracht
Al vanaf mijn pubertijd heb ik veel vanuit mijn mannelijke energie (Yang) geleefd… doen, denken, doelen halen, lineair werken, sterk zijn en het alleen willen doen met veel doorzettingsvermogen. Mijn best doen om ‘erbij’ te horen en hoge eisen stellen aan mezelf. Mijn aandacht en energie was dus eigenlijk veel naar buiten gericht, zoals we voornamelijk zien in de huidige (mannelijk gestructureerde) maatschappij. Dus precies het model waaraan ik dacht te moeten voldoen.
Natuurlijk zeer waardevolle en belangrijke kwaliteiten. Ze hebben me ver gebracht in mijn leven. Maar vaak ook té ver van mijZelf, mijn hart, wat ik zelf echt graag wil. Te ver van mijn eigen grenzen, want die voelde ik simpelweg bijna niet meer. In mijn beleving had ik te weinig contact met mijn Innerlijke Kern en mijn vrouwelijke energie (Yin) met de kwaliteiten van rust, voelen, ontvankelijkheid, intuïtie, samen-doen én ook bewust zijn van mijn cyclische vrouw-zijn zoals we hier op deze Aarde beleven. Kortom mijn eigen Innerlijke Vrouwkracht.  Dus… enige jaren geleden kwam het punt van inzicht, transformatie en tijd maken voor nieuwe balans! Precies zoals deze wereld nood aan heeft. En dit vraagt dagelijkse aandacht ;)


Loslaten oude overtuigingen en programma’s
Ook ik heb veel programma’s en overtuigingen aangeleerd gekregen vanuit school, opvoeding, maatschappelijke verwachtingen en geloof. Maar ook vanuit (spirituele) studies die ik heb gevolgd, die me uiteindelijk ook in een ‘model’ willen houden.
Al die opgelegde en aangeleerde ideeën/overtuigingen/modellen ben ik nu steeds meer aan het doorzien en loslaten…
En ook al is dat niet altijd gemakkelijk, omdat de buitenwereld er van alles aan doet om ons in die modellen te houden, toch wéét ik diep van binnen dat dit beslist nodig is om terug vrij te zijn, souverein en autonoom. In mijn Eigen Kern.

Mijn innerlijke Licht AANzetten
Mijn Hart roept hard ;) om haar te blijven volgen. Mijn innerlijke Licht (=bewustzijn/blauwdruk/mijn Kern) is voor mij heel krachtig voelbaar IN mezelf. Het helpt me herinneren om me telkens opnieuw bewust te verbinden IN mezelf en met mijn Hart. Dit is een dagelijks oefening om daarmee ook de uitdagingen van het leven aan te gaan, in mijn Kern te blijven en mijn scheppende vermogens te activeren en gebruiken. Het is belangrijk voor mij om de stilte in te kunnen stappen en zo te luisteren naar de Bron van Wijsheid IN meZelf, met mijn beide voeten stevig op de Aarde in het hier en nu.
En dit, hoe ik dit doe, deel ik heel graag met jou… ook om jou je Eigen Kern te laten herinneren en voelen.
Lees hierover meer op MIJN AANBOD pagina

” Blijf altijd in verbinding met die stralende Goddelijke Vonk in je hart.
Het Licht en de creatiekracht van het Oorspronkelijke Veld zit IN je.
Hoe groots, wonderlijk,  koesterend en helend…
en weet… dat je niet alleen bent”

~ Linda ~

Van Hart tot Hart

 

Uit Drenthe (Nederland)
Ik ben geboren en getogen in de prachtige groene provincie Drenthe (NL), als oudste van 4 kinderen in een ondernemersgezin. Veel natuur om me heen gehad, waarmee ik me altijd zeer sterk verbonden heb gevoeld.
Vanuit mijn opvoeding al jong geleerd om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Ik ben ook op jonge leeftijd zelfstandig gaan wonen (werken en studeren tegelijk), omdat ik graag mijn eigen weg wilde gaan.

Helaas ook al vroeg in mijn leven mijn veel te jonge moeder verloren doordat ze plotseling het leven liet. Uiteindelijk was dit wel mijn startpunt van mijn zogeheten ‘bewustzijnsontwikkelingspad’. Ik volgde vele cursussen en healingen. Mocht interessante, mooie en minder mooie mensen en leraren ontmoeten op mijn pad. Stootte regelmatig mijn neus, viel eens op de grond, stond op en had zo nu en dan vleugels. Uiteindelijk hebben alle ervaringen in mijn leven, leuk, moeilijk of pijnlijk, me steeds dichterbij mijn eigen hart, mij Eigen Kern, gebracht.

In december 2015 ben ik voor mijn liefste (Jeroen) en onze gezamenlijke innerlijke roeping en passie geëmigreerd naar België. Enkele maanden later heb ik afscheid genomen van mijn vaste job in NL.. Na 27 jaar full-time verschillende jobs in loondienst te hebben gehad, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.. Nu vanuit een ander ‘bewust-Zijn’.

Opleidingen
Eigenlijk is het van geen belang, maar om je toch een idee te geven van mijn ‘kruimelpad’ ;)

Van: secretaresse, managementassistente, communicatieadviseur en websitebeheer/contentmanager…
Naar: sportmassage, medische basiskennis, holistische-, ayur vedische-, shiatsu- en intuïtieve massages, cranio sacraal therapie, Dorn en Breuss rugwerveltherapie en aerobic-instructrice…
Met aanvullend: coaching, (stress)counseling, intuïtieve ontwikkeling, emotioneel lichaamswerk, aura- en chakrahealing, yoga- mindfulness- en meditatietrainingen en aromatherapie…
Om door te gaan naar: vrouwenwerk, menstruatiecyclus-bewustzijn, rite of the womb-keeper, womb blessing en -healing)…
Tot aan: Vedic Art, Sjamanisme, Quantum fysica en Oorspronkelijke (Hart)Kracht coaching en zelfhealing.

Onlangs hoorde ik iemand hierover een mooie uitspraak doen “dat zijn allemaal zaken die tussen ons, tussen jou en mij, in komen te staan“. Inderdaad…eigenlijk is dat ook wel zo… Het gaat er om wat we NU doen, hier en nu op dit moment.

De taal van ons Wezen wordt door iedereen begrepen en is heel simpel en oprecht. Die is uit op samen-Zijn en échte verbinding te maken. Dus ook al heb ik een globale opsomming gemaakt: héél veel van hetgeen ik heb geleerd, waarvan ik dacht dat het ‘de waarheid was’ kan in de vuilnisbak. Want het spreekt niet de taal van ons Heelheidswezen die ons werkelijk terugbrengt naar onze Oorspronkelijke kracht. Veel maakt ons slechts passief… helaas… hoe goed bedoeld het ook lijkt. Veel is toegespitst op heel-worden of verlicht-worden. Weet je?….we zijn het allemaal al! We zijn het slechts vergeten (of van afgeleid door al die educaties en -ook spirituele- regels). Het is nu de tijd dat we ons gaan HerINneren dat we dat allemaal al ZIJN. We mogen ons Licht weer aan zetten!

…het

Ik blijf me ont-wikkelen… onze eigen Scheppingskracht
Ik verdiep me al langere tijd in quantumfysica en onze oorspronkelijke afkomst en scheppingskracht. Om steeds meer laagjes af te pellen van wat me geleerd (opgelegd) is en me vooral oude kennis en wijsheid terug te her-INneren. Dankzij dit zijn er voor mij veel puzzelstukjes op hun plek terug aan het vallen.

Ook mijn levenservaringen hebben me in emotionele achtbanen doen belanden. Alle situaties in mijn leven hebben me laten ervaren wat het is om als mens te leven op Aarde. En wat ons allemaal beïnvloedt in ons denken en voelen. Door deze educaties heb ik hier veel meer inzicht in gekregen. Met name de saboterende gevoelens, gedachten en emoties die niet van mij(ons)zelf zijn. Dat biedt de mogelijkheid om ermee aan de slag te gaan.

Daarnaast is Vera Helleman voor mij ook een enorme liefdevolle inspiratiebron om dieper inzicht te krijgen in emoties en wat deze ons willen vertellen. Ook een mooie weg van transformatie vanuit eigen kracht.

De wereld waarin we leven is vernuftig in elkaar gezet. Ook ik loop regelmatig tegen obstakels, valkuilen, oude programma’s en ook overtuigingen aan die me proberen te belemmeren om volledig vrij te zijn en IN mijn eigen kracht te blijven staan.  Maar nu ik me meer bewust hiervan ben en er naar durf te kijken, waar te nemen vanuit eigen kracht, komt hier veel beweging in. Dát is wat ik noem: ver-licht-werken, want waar menselijk bewustzijn is, is geen ruimte voor iets anders. Dít is voor mij de sleutel tot grote veranderingen in de wereld! Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar hierbij kunnen helpen, door hier met elkaar over te praten, in Openheid. Samen ervaringen delen en oefenen én vooral het te gaan doen. Verandering in de wereld begint écht IN jezelf!

Creativiteit als Bron van kracht
Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn (o.a. schilderen en schrijven). Dit is voor mij een KrachtBron om nog dieper te zakken in het veld van Creatie…
En ik kan intens genieten van een (stilte)wandeling door het bos of door onze tuin met het aangrenzend beekje en de natuur, de vele vogels en andere diertjes die er leven. Contact en verbinding maken met de natuur,  kleuren en geuren, de wind, zon en vooral de Bron-energie die juist in de natuur zo goed voelbaar is. Net zoals IN onszelf. Dus her-Bronnen :)

Graag deel ik met jou wat ik heb geleerd én zelf heb ervaren over onze Scheppingskracht en wat we ermee kunnen doen. Over wie wij werkelijk en oorspronkelijk zijn. Ik deel graag met je hoe krachtig wij zijn, hoe we onze  eigen creatiekracht kunnen inzetten en dus… ons Licht weer AANzetten. Om terug ons stralende Zelf te ZIJN. Want dát is wat de wereld nodig heeft, NU.

Warme Brongroet,
Linda

 

….

Kijk op mijn AANBOD-pagina welke activiteiten ik organiseer
 OM JOU TE INSPIREREN HET ALLERBESTE UIT JEZELF TE HALEN 

” Wanneer jij weer bewust aanwezig bent IN je lichaam, en je verbindt met het Licht IN je Hart, het Krachtveld van Creatie en Liefde,
stap je in het Scheppingsveld, het Eenheidsveld waar jij oorspronkelijk vandaan komt.
Het is nu de tijd dat je terug thuis mag komen IN in je Oorspronkelijke ZIJN.
Herinner… voel… verbind… en creëer… vanuit het stralende Goddelijke wezen dat jij bent.
En weet dat het er toe doet dat jij hier bent…
Hier en NU op Aarde.”
~ je medereizigster Linda ~
Onze mooie ‘Blauwe Parel’ (gemaakt door Linda)

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren