Soul Voice® 2-daagse, de helende kracht van je authentieke stem


Ontdek de helende kracht van je authentieke stem

 

zaterdag 15 en zondag 16 februari
beide dagen van 09.30 tot 17.30 uur 

door: Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur

….

De afgelopen jaren hebben we ontdekt dat sounden niet alleen ontzettend leuk is, maar ook de meest effectieve manier om je gedachten tot rust te brengen, (oude) emoties los te laten en daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren en het leven te creëren waarvan wij dromen.

Met sounden bedoelen we: met je stem klank geven aan dat wat er in je leeft. Dat kunnen zowel harmonieuze als dissonante klanken zijn. Dit klinkt dus niet altijd mooi, maar werkt wel altijd zeer louterend.

De Soul Voice® methode

De Deense, in Nieuw-Zeeland wonende, Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven. Op basis van 30 jaar ervaring met ademwerk, stemwerk, lichaamswerk, energiewerk en dramatherapie heeft zij de Soul Voice®-methode ontwikkeld. Dit is een krachtige, effectieve, geaarde en diepgaande methode voor sound healing, stemtherapie, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Een prettig bij-effect van deze methode is dat je gaandeweg veel vrijere wordt in je zelfexpressie en het gebruik van je stem.

…………….

Wat gaan we dan zo ongeveer doen in zo’n 2 daagse?

  • Heerlijke warming up oefeningen die je de resonantie van je stem in je lijf laten voelen en het krachtige helende effect wat dit heeft. En hoe dat zo naar meer meer meer smaakt
  • Contact maken met onze onschuldige oorspronkelijke staat van zijn en onze oerkracht.
  • Diep in contact met ons lichaam voelen waar het niet stroomt en daar klank aan leren geven met dissonante klanken, dus met ‘niet mooie’ klanken. Oftewel onze kikkers kussen zoals wij dat in Soul Voice noemen.
  • In afstemming klank maken voor een ander en ook zelf ontvangen en ervaren hoe dat is.
  • Werken met de spelende en helende kracht van dolfijnen.
  • Het leren zingen van magische en betoverende boventonen, leren spelen met je renonantie holtes en ook de helende werking ervan voelen.

Kortom een heerlijk diepgaand weekend waar je gelouterd weer uit komt!

Joyce en Arjan

 

Begeleiding

Deze 2-daagse Soul Voice® introductie-workshop wordt gegeven door Joyce Hellendoorn met assistentie van Arjan Verschuur.
Joyce is door Karina Schelde opgeleid tot gecertificeerd Soul Voice® Practitioner en geaccrediteerd teacher. Daarnaast is ze o.a. initiator van het Lorelei Vrouwen Festival, auteur van de boeken Strip je Vrij en De Stem van de Godin en lid van muziekgroep Las Sirenas de La Loba.

Arjan is Soul Voice® Practitionar in opleiding. Daarnaast is hij o.a. initiator van het Wildeman Festival, begeleider van familieopstellingen en schrijver en zanger van Nederlandstalige luisterliedjes, waarmee hij in 2011 het Utrechts Kleinkunst Festival won.

Werktijden

De werkttijden tijdens deze 2-daagse workshop zijn zaterdag van 9.00 tot ±17.30 uur en zondag van 9.30 tot ±17.30 uur.

Het is ook mogelijk om vrijdagavond voor of na het avondeten toe te komen. En het is mogelijk om te blijven overnachten.

Verblijfsmogelijkheden in ‘De Vleugelhoorn’

Het is een grote meerwaarde om tijdens deze training in de energie van de groep te blijven. Je kan daarom blijven overnachten in een van de groepskamers. Het is ook mogelijk om vrijdag, voor of na het avondeten, toe te komen.

Afhankelijk van het moment van aankomst bedragen de verblijfskosten (VOLGT BINNENKORT):

  • € …. bij aankomst op zaterdag;
  • € ….  bij aankomst op vrijdag na het avondeten;
  • € …..  bij aankomst op vrijdag voor het avondeten.

Je kunt overnachting reserveren door overschrijving van bovenstaand bedrag (afhankelijk welke optie je kest) op rekening IBAN: BE40 3631 5592 0163 /  BIC: BBRUBEBB van WeHi bvba met vermelding van “…………. + voornaam + achternaam”

Meer informatie, prijs en aanmelden

Voor meer informatie of om je aan te melden neem je contact op met:

Het verblijf boek je rechtstreeks via info@vleugelhoorn of door te bellen naar +32 (0)11 18 24 86.