Linda Beekelaar

Terug naar mijn ware Essentie… thuiskomen ín mezelf

……………….

Mijn naam is Linda Beekelaar en in de vele rollen van dit leven ben ik slechts een andere jij, ook op zoek naar balans, geluk en waarheid in het leven. 
Ik ben een gevoelsmens, empathisch, intuïtief, beelddenker, creatief en vooral een waarheidszoeker en hou van de taal van ons Hart.

……………..

Al van kinds af aan heb ik me afgevraagd waarom dingen zijn, voelde ik dat verhalen niet klopten en ben ik op zoek naar de waarheid.
Ik ontdekte dat hetgeen we op school leren, of via de media, religies en spirituele leringen (o.a. de New Age), heel bewust is ingezet om ons allemaal op een dwaalspoor zetten. We worden voortdurend afgeleid om bij onszelf te blijven, naar onszelf te luisteren en onze gedachten worden constant ontvoerd.

……………

Net al vele andere mensen in de wereld ben ik ook gestopt met het klakkeloos aannemen van wat ons wordt voorgeschoteld en ben zelf op onderzoek gegaan.

………….

Waar het om gaat is dat we beseffen wie we wérkelijk zijn. We mogen ons gaan realiseren waar wij als Mens-Zijn toe in staat zijn. We hoeven ons niet meer langer te laten gebruiken door de machten achter de schermen die zich laat voeden door onze stress, trauma en angst, en zelf andere agenda’s hebben. Er is niets om bang voor te zijn. NU is het moment van wakker worden.  Dit maakt de weg terug naar (t)huis weer zichtbaar.

……………

Thuiskomen in mezelf is heel belangrijk voor me. Zo belangrijk dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Wanneer ik verbonden ben met mezelf voel ik me juist meer verbonden met hét leven.
Wanneer ik die innerlijke rust en kracht voel, word ik helder, alert, intuïtiever en creatiever. De ruis in mijn hoofd verdwijnt en ik kan weer écht voelen en horen. Dít is de verbinding met wie ik wérkelijk ben. Die wil samenZijn en échte verbindingen ervaren van hart tot hart… eenvoudig en oprecht.

……………….

Het maakt me dan ook zó blij om mensen te mogen inspireren in het (terug)verbinden met zichzelf. Met het bewustzijn te verschuiven van buiten naar binnen. Om zich terug te verbinden met de innerlijke bron van kracht en wijsheid… Om te ontdekken dat de bron niet buiten onszelf is, maar maar binnenIN.  Wij zijn al HEEL… we hoeven het onszelf enkel te herINneren om onze Eigen dromen te realiseren.

………….

Dit samen doen, in groepsverband oefenen, gaat meestal gemakkelijker en ervaringen met elkaar delen kan ondersteunend werken. Het is fijn om van elkaar te leren. Samen krachtiger worden in écht ons authentieke en ‘Oorspronkelijke Zelf’ ZIJN.

……………

In alle activiteiten die ik faciliteer breng ik je terug naar jeZelf, naar die innerlijke rust en aandacht, wijsheid en kracht…  

 • Deep Relax Yoga ‘Thuiskomen ín jeZelf’ met Nidra en Restorative Yoga – voor diepe rust en balans.
 • XL-sessies Nidra en Restorative Yoga met verschillende thema’s.
 • Aroma meditatie met 100% natuur – essentiële en therapeutische oliën.
 • Geleide meditatie avonden ‘Terug naar je Essentie’ – voel terug de verbinding met je Oorspronkelijke Zelf
 • SIT-IN Stilte meditatie  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte én verbinding met het supramentale bewustzijn (in samenwerking met Timotheus Project).
 • ‘Terug naar je ware Essentie – ontdek je Eigen Kracht’ workshop – Ontwaak je innerlijke Bronwezen, je eigen (scheppings)kracht en wijsheid. *
 • Creatieve workshops in HARTelier De Vleugelhoorn
 • Vrouwencirkel ‘Bronvrouwen’ bieden een zachte, warme plek in huiselijke sfeer om te kunnen Samen-Zijn vanuit hartsverbinding, om de boel de boel te laten en te ontspannen.
 • Cirkel van Vrouwelijke Wijsheid en Kracht – Ontdek je verborgen vrouwelijke kracht en talenten in je maandelijkse cyclus. Een cursus voor vrouwen met én zonder menstruatiecyclus *
 • Rituelen om innerlijke keuzes tastbaar vorm te geven, zoals:
  – Trouwen op eigen-wijze (kosmisch huwelijk waarin familie en gasten ook een ondersteunde/dragende rol kunnen vervullen)
  – Menarche (Overgang) of dankbaarheidsrituelen voor die speciale momenten in een vrouwenleven (van meisje naar vrouw, 1e menstruatie, moeder worden, oma worden, menopauze of ander nieuwe startpunten in je leven)
  – Vrouw-Man weekenden met dankbaarheidsrituelen om het vrouwelijke en mannelijke in onszelf, elkaar en het leven op Aarde te vieren (met vrouwencirkel, mannencirkel, water, schelpen, bloemen, klanken, (kracht)dansen, zingen,……).

* (meer info volgt)

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen :), mijn familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de Natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL), de Belgische Ardennen, Vedic Art schilderen, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica en -mechanica, hart-intelligentie, Yoga, meditatie, stilte, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen, veren en ander natuur-schatjes.
Én ook van… gezellige Franse marktjes met brocante spullen, heerlijke salades maken, (moes)tuinieren en gezellig samen zitten met cappuccino én appeltaart (mét slagroom).
ÉN… ik hou van mijZelf: mijn inner-rijke wezen!  😊


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Onze mooie ‘Blauwe Parel’ (geschilderd door Linda)

Wil je meer over me weten, lees dan meer over mijn achtergrond…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren