Linda Beekelaar

Terug naar je Innerlijke Essentie… jeZelf

Mijn naam is Linda Beekelaar, gevoelsmens, mensenmens, beelddenker en ik hou van de taal van ons hart.

Ik hou van ons ‘inner-rijke wezen’, want die is eenvoudig en oprecht en wordt door iedereen begrepen. Die wil samen-zijn en échte verbindingen ervaren.  

Het maakt me innerlijk zó blij om mensen te mogen inspireren en begeleiden in het (terug)verbinden met hun eigen bron: de innerlijke bron van wijsheid en kracht… en deze niet (meer) buiten zichzelf te zoeken.

Alle antwoorden zitten ín onszelf. Onze ware essentie, onze oorspronkelijkheid,  de Bron zit IN ons.
Wij zijn al HEEL… we hoeven het onszelf enkel te herINneren.

Dit in groepsverband te oefenen gaat vaak gemakkelijker, en ervaringen met elkaar te delen kan heel ondersteunend en bekrachtigend werken. We kunnen van elkaar leren en samen krachtiger worden in het écht ons authentieke en ‘Oorspronkelijke Zelf ZIJN’. Ik noem dit Wezenrijk samenZijn.

In alle activiteiten die ik faciliteer en begeleid vind je altijd rust, stilte en deze essentie van innerlijke aandacht en (harts)verbinding terug:

 • Relax Yoga ‘Thuiskomen ín jeZelf’ met Nidra en Retorative Yoga – voor diepe rust en balans.
 • XL-sessies Nidra en Restorative Yoga met verschillende thema’s.
 • Aroma meditatie met 100% natuur – essentiële en therapeutische oliën.
 • SIT-IN Stilte meditatie  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte én verbinding met het supramentale bewustzijn (in samenwerking met Timotheus Project).
 • Stap in je ware Essentie workshop – Ontwaak je innerlijke Bronwezen, je eigen (scheppings)kracht en wijsheid. *
 • Creatieve workshops in HARTelier De Vleugelhoorn
 • Cirkel van Vrouwelijke Wijsheid en Kracht – Ontdek je verborgen vrouwelijke kracht en talenten in je maandelijkse cyclus. Een cursus voor vrouwen met én zonder menstruatiecyclus *
 • Sisterhood Vrouwencirkel biedt een zachte, warme plek in huiselijke sfeer om te kunnen Samen-Zijn vanuit hartsverbinding, om de boel de boel te laten en te ontspannen.
 • Rituelen begeleiden om innerlijke keuzes uiterlijk en tastbaar vorm te geven, zoals:
  – Trouwen op eigen-wijze (kosmisch huwelijk waarin familie en gasten ook een ondersteunde/dragende rol kunnen vervullen)
  – Menarche (Overgang) of dankbaarheidsrituelen voor die speciale momenten in een vrouwenleven (van meisje naar vrouw, 1e menstruatie, moeder worden, oma worden, menopauze of ander nieuwe startpunten in je leven)
  – Vrouw-Man weekenden met dankbaarheidsrituelen om het vrouwelijke en mannelijke in onszelf, elkaar en het leven op Aarde te vieren (met vrouwencirkel, mannencirkel, water, schelpen, bloemen, klanken, (kracht)dansen, zingen,……).

* (meer info volgt)

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen :), mijn familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de Natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL), de Belgische Ardennen, Vedic Art schilderen, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica en -mechanica, hart-intelligentie, Yoga, meditatie, stilte, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen, veren en ander natuur-schatjes.
Én ook van… gezellige Franse marktjes met brocante spullen, heerlijke salades maken, (moes)tuinieren en gezellig samen zitten met cappuccino én appeltaart (mét slagroom).
ÉN… ik hou van mijZelf: mijn inner-rijke wezen!  😊


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Onze mooie ‘Blauwe Parel’ (geschilderd door Linda)

Wil je meer over me weten, lees dan meer over mijn achtergrond…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren