Linda Beekelaar

Terug naar je Innerlijke Essentie…

Mijn naam is Linda Beekelaar, gevoelsmens, mensenmens, beelddenker en ik hou van de taal van ons hart.

Ik hou van ons ‘inner-rijke wezen’, want die is eenvoudig en oprecht en wordt door iedereen begrepen. Die wil samen-zijn en échte verbindingen ervaren.  

Het maakt me innerlijk zó blij om mensen te mogen inspireren en begeleiden in het (terug)verbinden met hun eigen bron: de innerlijke bron van wijsheid en kracht… en deze niet (meer) buiten zichzelf te zoeken.

En dit samen verder te ontdekken, onderzoeken én versterken door bewust aanwezig te zijn ín onszelf, ín ons hart. Dán belichamen we weer onze pure ‘Zelf’ en verandert onze blik,  denkwijze en verbreedt ons bewustzijn. We ervaren innerlijke rust en balans, en van binnenuit ontvangen we inzichten en antwoorden. Dit is ‘terug naar je Essentie’ en vanuit deze eigen kracht kunnen we weer leiding nemen over ons eigen leven.

Alle antwoorden zitten ín onszelf. De Bron zit IN ons. Wij zijn al HEEL.

Dit in groepsverband te oefenen gaat gemakkelijker, en ervaringen met elkaar te delen werkt heel ondersteunend en bekrachtigend. We kunnen van elkaar leren en samen groeien naar ‘écht ons authentieke Zelf zijn’. Ik noem dit Wezenrijk samenZijn.

In alle activiteiten die ik faciliteer en begeleid vind je altijd deze essentie van innerlijke aandacht en (harts)verbinding terug:

 • Relax Yoga ‘Thuiskomen in jeZelf’ met Yoga Nidra & Restorative yoga
 • XL Relax Yoga les met Nidra & Restorative Yoga
 • SIT-IN Innerlijke rust, stilte & verbinding Meditatiebeleving stiltebeleving  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte én verbinding met het supramentale bewustzijn vanuit jeZelf.
 • Workshop ‘Terug in je Kern, de Bron van wijsheid en kracht*
 • Creatieve workshops in ’t HARTelier
 • Verborgen wijsheid in de menstruatiecyclus – Bron van wijsheid en kracht in je innerlijke seizoenen*
 • Vrouwencirkels biedt een zachte, warme plek in huiselijke sfeer om te kunnen Samen-Zijn vanuit hartsverbinding, om de boel de boel te laten en te ontspannen.
 • Rituelen begeleiden om innerlijke keuzes uiterlijk en tastbaar vorm te geven, zoals:
  – Trouwen op eigen-wijze (kosmisch huwelijk waarin familie en gasten ook een ondersteunde/dragende rol kunnen vervullen)
  – Menarche (Overgang) of dankbaarheidsrituelen voor die speciale momenten in een vrouwenleven (van meisje naar vrouw, 1e menstruatie, moeder worden, oma worden, menopauze of ander nieuwe startpunten in je leven)
  – Vrouw-Man weekenden met dankbaarheidsrituelen om het vrouwelijke en mannelijke in onszelf, elkaar en het leven op Aarde te eren en te vieren (met vrouwencirkel, mannencirkel, water, schelpen, bloemen, klanken, (kracht)dansen, zingen,……).

* (meer info volgt)

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen :), mijn familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL), de Belgische Ardennen, Vedic Art schilderen, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica en -mechanica, hart-intelligentie, Yoga, meditatie, stilte, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen, veren en ander natuur-schatjes.
Én ook van… gezellige Franse marktjes met brocante spullen, heerlijke salades maken, (moes)tuinieren en gezellig samen zitten met cappuccino én appeltaart (mét slagroom).
ÉN… ik hou van mijZelf: mijn inner-rijke wezen!  😊


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Onze mooie ‘Blauwe Parel’ (geschilderd door Linda)

Wil je meer over me weten, lees dan meer over mijn achtergrond…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren