Mastery in Masculinity Retreat with Sujith Ravindran

3-daagse Meesterschap in Mannelijkheid Retraite
Een retraite (met overnachting) ALLEEN VOOR MANNEN!

vrijdag 26 april 10.00 uur
t/m
zondag 28 april 17.00 uur


“Beautiful possibility of sharing wisdom and gaining a deeper understanding of ‘MASTERY IN MASCULINITY’. I learned how you can use it during daily challenges and with a smile. All thanks to Sujith’s loving energy, spiritual experience, anecdotes and big smile. Thank you again. ” – TonyEen diepgaande transitie door de ceremonies van de meesters.  Begeleid door de bestverkopende auteur en spirituele leraar, Sujith Ravindran. Dit residentiële weekend is een intense en levensveranderende INITIATIE voor MANNEN.

Energetische uitwisseling
Eten, verbijf en overnachting kan je rechtstreeks regelen met ‘De Vleugelhoorn’.
Je biedt een vrijwillige donatie aan Sujith’s service.


Dus je kosten zijn in tweeën verdeeld:

  1. Sujith’s werk op DONATIE-basis.
  2. KOSTEN (eten + verblijf + overnachten): € 135,00.
    (slapen in een eigen kleine tent geeft een
    korting van € 20,00 en voor het slapen in een- of tweepersoonskamer wordt € 40,00 extra toeslag gerekend).

Registratie
Stuur een mail naar: info@vleugelhoorn.be

Er zijn enkel 15 bedden beschikbaar en 3 plaatsen buiten in een tent!
(aangeboden op basis van wie het eerste inschrijft die heeft een plek).

UPDATE 16 april 2019:
Nog 2 plaatsen beschikbaar, mits overnachting in een (zelf meegebrachte) kleine tent.

 

De retreat wordt in het Engels gegeven.


Wat is het Meesterschap in MANNELIJKHEID Retreat?
Alle waarheden zijn bedoeld om jou te helpen je beste zelf te zijn, alle geschenken krijg jij die je nodig hebt om te bloeien in het leven, en je krijgt alle kracht die je nodig hebt om volledig je zelf te zijn, dat al in jou verborgen ligt. Jouw uitdaging is om het te ontgrendelen en te leven.

Meesterschap in MANNELIJKHEID is een intens en levensveranderend 3-daagse evenement (met overnachtingen) voor jou, als jij een man bent die in vervulling wilt leven in alle aspecten van je leven. Deze mannenretraite biedt een zorgende, verhelderende en motiverende ruimte van groei voor jou.

Vergeet niet, ons dagelijks leven heeft de neiging om onze VITALE mannelijke energie te verdunnen. Dat weerhoudt ons om in onze volle kracht te staan; in het leven van de mensen om ons heen. Velen van ons verlangen er naar om een immense aanwezigheid te zijn. Om een ontzagwekkende kracht in het leven van onze vrouwen en kinderen te zijn. Sommigen van ons verlangen naar een leven waarin we elke dag wakker worden met een nobel doel.

Ieder van ons is geboren met een doel dat wacht om geleefd te worden. En wanneer we helderheid verkrijgen van dat doel, voelen we ons plotseling bevrijdt en licht. Al het andere leven spant zich samen om ons te houden aan dit doel. Door INITIATIE, komen we dichter bij de duidelijkheid van het doel. ‘Initiatie’ is verloren geraakt voor de mannen van vandaag, maar het bevrijdt ons, om zo te opereren vanuit de immense kracht van de ‘ware aard’ dat verborgen is in ons. Echter, voor mannen, die toegang tot die ‘ware aard’ krijgen, impliceert het stappen buiten onze grenzen en comfort ….. stappen in het onbekende. In deze gekozen plaats van het niet weten, zullen we de zaden vinden, die voorbij zullen groeien aan onze beperkingen en slachtofferschap. In deze 3 daagse zullen we samen stappen in de initiatie van de volwassen mannelijkheid..

We leren van de grootste mannen dat wij -net als zij- de tijd moeten nemen om onszelf te revitaliseren, om onze levens-normen te bevestigen en weer duidelijkheid te krijgen over ons doel. De wijze leraren herkennen 3 voorwaarden voor een dergelijke retraite:

• Het moet gebeuren samen met een raad van broeders en…
• Het moet gebeuren in soberheid en eenzaamheid, en we dienen bereid te zijn om onze eigen beperkingen uit te dagen.
• We moeten onze oude gehechtheden durven los te laten, hoe dierbaar ze ons ook lijken te zijn.

Wat gebeurt er in die 3 dagen?
Er is een groot verlangen van mannen om hun rol terug te winnen als meester in mannelijkheid. Gedurende deze 3 dagen, zullen we onze grenzen binnendringen en ons overgeven aan het onzekere. We zullen het comfort van de oude oevers loslaten en op koers gaan naar de turbulentie van de ruwe zee. In die reis, zullen we een aantal heilige normen voor ons leven vast stellen, en we zullen – liefdevol en constant – elkaar houden aan deze normen. We zullen samenwerken met de elementen van de natuur en deel nemen aan een reeks van oefeningen en rituelen die onze innerlijke wijsheid zal uitbreiden, onze ogen openen voor onze relationele disfunctionaliteiten. We wekken onze gedempte innerlijke stem en bevrijden ons van een aantal van de vroegere conditioneringen die ons leven beheersen. We zullen ook een aantal rituelen en zelf-afstemmingsoefeningen doen, die ons zullen leiden naar onze volwassen zelf, vrij van gehechtheid.

Wat je uit de Retreat zult halen:
• Je zult weg gaan met een krachtige verbinding met jezelf
• Je zult oefeningen leren die dagelijks gebruikt kunnen worden
• Je zult gereedschap ontvangen om lef te blijven tonen en vanuit je hart te leven.
• Je zult standvastig zijn om doelgericht en gepassioneerd te blijven
• Je zult tot duidelijkheid komen en authentiek en volwassen blijven
• Je zult een innerlijke afstemming bereiken om volledig mens te zijn
• Je zult je innerlijke relatie veranderen, dat weerspiegelt in alle relaties in je leven
• Je zult volledig aanwezig zijn in alle aspecten van jouw persoonlijke, professionele en sociale leven.
• Je leert om vastberaden te blijven in jouw waarden en principes
• En nog veel meer…

Dus doe mee aan de MASTERY IN MASCULINITY Retreat en wees er op voorbereidt om uitgedaagd te worden om je huidige realiteit onder ogen te zien. Om de conditioneringen en patronen los te laten die je hebt verzameld in jouw jaren van levenservaring.

(Bron van deze Nederlandse tekst: De Vlierhof, Duitsland)

Over Sujith Ravindran

Sujith Ravindran is een bestseller-auteur en meester in de spirituele wetenschap van India. Hij begeleidt individuen en groepen in persoonlijk meesterschap en innerlijk leiderschap, en is een gids voor vele leiders in het bedrijfsleven en de politiek. Hij is beroemd in Noord-Amerika, Europa en India.

Voor zijn werk aan persoonlijke groei van velen mensen in Italië, werd hij benoemd met de eretitel AMBASSADEUR VAN VREDE in Italië. Sujith heeft een realistische en luchtige kijk op het leven en deelt zijn leer op een welbespraakte maar down-to-earth manier.

Meer info over Sujith:
http://sujithravindran.com/

Bekijk hier een video van Sujith:
http://www.youtube.com/watch?v=bjGMXFw3YKQ