MannenCirkels

Dag MAN,

In de huidige evolutie van de maatschappij zullen Mannengroepen belangrijker en belangrijker worden. De ‘nieuwe tijd’ maakt het Man-zijn nog rijker, tenminste als je de uitdaging wil aangaan. Wat denk je van een ‘frequent onderhoud van je Mannenenergie’ om je bij deze uitdaging te helpen?

  • MAN                                          Wil je meer in je Mannenkracht staan?
  • MANNEN                                   Samen… met de hulp én kracht van een groep Mannen
  • MANNENCIRKEL                      In verbinding en in respect voor jezelf, elkaar én de Vrouwelijke energie
  • MANNENCIRKELRITUEEL      Op een bijzondere wijze en plaats elkaar als broeders ontmoeten

a
aa

Mannelijke energie

Meermaals heb ik ervaren dat een verbindende Mannenbijeenkomst een ongelooflijke krachtbron is voor mezelf en voor andere Mannen… een krachtbron om in je natuurlijke kracht te komen in verbinding met je hart. Als Mannen bij elkaar komen en ze voelen zich veilig dan gebeurt er ‘iets’. Dit is moeilijk onder woorden te brengen, enkel te ervaren. Het woord Broederschap sluit er het best bij aan.
In zo’n Mannengroep is er geen afleiding van vrouwen, geen concurrentie tussen de mannen… er ontstaat ruimte voor échte verbinding, waarin iedereen zichzelf kan zijn, zijn verhaal kan doen en elkaar respecteert.

Veel mannen ervaren ‘onbewust’ deze behoefte… ze gaan op café of sporten met andere mannen samen. Het verschil is dat wij bewust samenkomen, bewust de verdieping aangaan en bewust werken met de kracht van de groep.

|

Vrouwelijke energie

De laatste jaren manifesteert zich meer en meer de Vrouwelijke energie. Gelukkig, want het is hoogtijd dat Vrouwelijke waarden (zoals respect voor de Natuur, zorgzaamheid in het algemeen en in contact leven met je gevoel) steeds meer invloed krijgen op presteren, macht en winstbejag.

Ook in mijn persoonlijk proces ontwikkelde ik de laatste tijd mijn Vrouwelijke kant. Op zich een zeer goede zaak, maar ik merk dat door de opgang van de Vrouwelijke energie het belangrijker wordt dat de Mannelijke energie ook wordt onderhouden. En deze evolutie zie ik ook bij andere Mannen.

MV in balans in de vesica piscis

 . 

Evenwicht: in je mannenkracht staan in respect met het vrouwelijke

Ook al is er dringend nood aan meer Vrouwelijkheid in de wereld… even belangrijk is een krachtige Mannelijkheid om tot een gezond evenwicht te komen. Vrouwelijkheid zonder Mannelijkheid is ‘niets’, net zoals Mannelijkheid zonder Vrouwelijkheid ‘niets’ is. In verbinding met elkaar daarentegen maken ze ‘een wereld van verschil’, een transformatie waar de wereld nood aan heeft én die begint bij jezelf!

Open groep

We kiezen niet voor een vaste gesloten groep, maar een open groep. Dit betekent dat er steeds nieuwe Mannen kunnen bijkomen, dus je kan altijd een vriend uitnodigen.

Waar/wanneer   

Zie agenda of  kijk hier voor de data van de MannenCirkels en andere activiteiten voor mannen
2

Methode

De bedoeling is tot rust komen, genieten, je op te laden en je te laten ervaren hoe voedend Mannenbijeenkomsten kunnen zijn. Het vertrekpunt is om te werken met de kracht van de groep.
Energie ERVAREN/VOELEN, intuïtie, verbinden, hart, kracht, ‘broederschap’ staan centraal…. zonder veel woorden.

Ingrediënten van deze Maori- en sjamanistisch geïnspireerde bijeenkomst zijn: stilte, klank, beweging, rituelen (zoals de Hakadans), …

Door te starten met een open ontvangst in een speciale ruimte benadrukken we energetisch dat onze bijeenkomst speciaal is. Volledig terecht want Mannenbijeenkomsten zijn bijzonder!

Energetische uitwisseling

Voor een avond begeleid door Jeroen:

  • kennismakingsavond: € 15,00
  • Een losse avond: € 20,00
  • 5-beurtenkaart, beperkt geldig in de tijd (7 bijeenkomsten): €70,00

Is er een eregast dan vragen we een vrije bijdrage voor de eregast bovenop bovenstaande prijs.

Voor een avond met overnachting (momenteel geen datum ingepland):

  • all-in (overnachting, maaltijden, Mcirkel): € 69,00 + prijs van een avond

Laat even weten dat je komt

Als je komt, kan je dan op voorhand een seintje geven?  Zo is er een beeld van het aantal deelnemers, wat handig is bij de voorbereiding van de rituele ruimte.

Gun jezelf om op tijd te komen. Geraak je toch niet op tijd, laat dit dan voor het begin weten via SMS (0494/15.37.07). 

Bij vragen, aarzel niet om ze te stellen. Bel naar: 011-182486 of stuur een mail naar: jeroen@vleugelhoorn.be

|

Mannengroet,
Jeroen Claesen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren