Yin Yang Weekend – door Linda & Jeroen

Steensculpture van Man-Vrouw verbinding

Ritueel Yin-Yang weekend

 

Het wordt steeds duidelijker dat het balanceren van de Vrouwelijke- (Yin) en Mannelijke (Yang) energie in ‘De Vleugelhoorn’ centraal staat. Zoals je dat ook terugziet in de wereld, waar op dit moment de Yang energie nog teveel de overhand heeft.

We organiseren vanaf 2017 dan ook Yin-Yang weekenden om samen met vrouwen en mannen deze twee scheppende Goddelijke energieën op verbindende en rituele wijze in onszelf te balanceren en te delen met de wereld.
Deze weekenden worden begeleid door Linda & Jeroen.

Warme, verbindende dagen waarin de Vrouwen verzusteren en de Mannen verbroederen, om elkaar daarna vanuit het hart in een verbindend ritueel te ontmoeten en eren. Dit gaat prachtig worden! Want dit doen we niet enkel voor onszelf, maar voor het grotere geheel.

Data

Op zaterdag 23 september 2017 organiseren Linda & Jeroen een helende, verbindende, rituele ontmoeting tussen Vrouwen en Mannen door middel van een mooi YinYang-ritueel. Voorafgaand aan dit ritueel komen de vrouwen/mannen eerst samen in een Vrouwen- en Mannencirkel.

Deze activiteit valt midden in het Indian Summer weekend dus Native American Lionel Kitpu’se Pinn (Little Eagle) en zijn vrouw Hilda Pinn (White Dove) zullen hier ook bij! Extra leuke kans om ze te ontmoeten.

Energetische uitwisseling: € 25,00 per persoon of € 40 per koppel.

Informatie en opgave kan via info@vleugelhoorn.be

Ritueel op verplaatsing

Het is ook mogelijk om een Yin-Yang ritueel op verplaatsing te komen doen (bijvoorbeeld voor een spirituele trouw).  Heb je hiervoor interesse? Laat het ons (tijdig) weten via info@vleugelhoorn.be.

Van hart tot hart,
Jeroen & Linda Claesen – Beekelaar

Kosmisch Huwelijk Linda & Jeroen

 

 

 

 

 

 

P.S.: Ligt ‘De Vleugelhoorn’ toevallig in het dorpje Velm? 
(V: vrouw, M: Man, El: goddelijk) ;)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren