Linda Beekelaar

Mijn ❤️ wordt blij wanneer ook jij je innerlijke sprankeling voelt. Dat je je verbonden voelt met het Levensveld, waar alle kosmische intelligentie aanwezig is. Dat je voelt dat dit oneindige krachtveld dat door je heen stroomt. Dat je beseft dat ook jij hier iets komt brengen in de wereld, vanuit je Ware Zelf.

Stap in je Ware Essentie: jouw eigen Bron van kracht en wijsheid…binnenin… die altijd is verbonden met het oneindige Levensveld.

Wanneer je beweging wilt in thema’s of onderwerpen in je leven, dan kijk ik vanuit mijn hart met jou mee vanuit kwantumfysisch bewust-zijn. En ik leer jou hoe je dit zelf ook kunt doen. We kunnen dit allemaal.
Lief mens, stap in je Ware Essentie ❤️

(zie mijn aanbod hieronder)

…..

Thuiskomen ín jeZelf, in je Eigen Kern

Mijn naam is Linda Beekelaar en in de vele rollen van dit leven ben ik slechts een andere jij. Op zoek naar balans, waarheid en andere mogelijkheden dan die me gepresenteerd worden. Ik leef vanuit mijn hart,  vanuit mijn Eigen Kern. Ik wil voorrang geven aan wat er binnenin mij leeft ten opzichte van de vele informatie en gebeurtenissen om me heen en in de wereld.

BewustZijn, onafhankelijkheid, eigenheid en verbinding zijn woorden waarmee ik me sterk voel verbonden, en zijn sleutelwoorden in mijn leven.
Ik hou van stilte, in de natuur zijn, van dieren om me heen, creatieve dingen maken vanuit ‘flow’ en van de taal van ons Hart, want die is altijd oprecht. Ik geloof in onze innerlijke wijze kracht.  ………

Al vanaf klein meisje voel ik een innerlijke aanwezigheid… krachtig, sprankelend en kalm
Dit is mijn ware essentie, mijn Wezen in dit fysieke lichaam. Ik voel dat ik een Bronwezen ben in een Aards jasje. Deze innerlijke sprankeling en verbinding is mijn bron van kracht, liefde, wijsheid én inzichten. Wanneer ik hier krachtig mee verbonden ben, zie en voel ik het leven héél anders dan wanneer ik dat doe vanuit mijn persoonlijkheid (lees: de mind). Het geeft me een veel bredere kijk op het leven. Ik voel me dan écht aanwezig en het geeft me vertrouwen in uitdagende situaties of bij moeilijke emoties. Deze ‘innerlijke kracht’ is zéér transformerend.

Iedereen kan dit, jij ook. In verbinding zijn met je Eigen Kracht, met jezelf als Bron(wezen) binnenín je lichaam. Ik weet uit eigen ervaring ook dat dit soms heel lastig kan zijn, omdat je steeds wordt afgeleid door alledaagse dingen, verplichtingen en gedachten. En daardoor kan je je innerlijke essentie niet goed meer voelen. Je gaat reageren vanuit gewoonten, overtuigingen of pijnstukken; allemaal aangestuurd vanuit je brein. Je reageert niet vanuit wie je werkelijk bent; aangestuurd door je hart en innerlijke wezen. En zo blijf je in cirkeltjes draaien, terwijl je graag anders wilt. En het kán anders! :)

Terug naar je Kern, je Innerlijke Bron
Als je dit proces van reactie en actie door hebt, kun je de regie terugpakken, door bewust terug te keren naar je 0-punt(en), je Eigen Kern. Dan is er rust en overzicht en kun je handelen vanuit je hart, vanuit een veel breder bewustzijn.
Naarmate je dit oefent, gaat dit sneller. Dan ga je steeds beter herkennen wat van jou is en wat wordt ‘ingevoegd’ van buitenaf (om je uit je kern te halen). Dan ga je steeds krachtiger staan en leven vanuit je Innerlijke Kracht. Dan ga je invloed kunnen hebben op jouw werkelijkheid, vanuit liefde, mededogen en Hartkracht. En dát is wat we nodig hebben in de wereld. We hebben onze kracht immers lang genoeg weggeven.

Het is dát waarvoor ik mij inzet: jou inspireren en begeleiden in ‘thuiskomen ín jezelf’. Terug verbinden met jouw EIGEN BRON.

De eerste stap om dit te voelen én te voeden is rust en stilte. Daarom heb ik hier ook mijn werk van gemaakt :-)
Jezelf tot rust brengen, naar die innerlijke rust gaan, werkt als een toegangspoort naar herstel en balans. Dan kan je die bewuste verbinding maken en aanwezig zijn ín jezelf, ín je Hart. Krachtig verbonden met jezelf als Bronwezen.
Er opent zich dan het Levensveld waar jij en ik onderdeel van zijn. Wij mensen zijn dragers én brengers van dit vrije veld van creatie en dit mag terug volop gaan stromen. Voor onszelf én voor andere werelden.
Het is heel belangrijk dat jij hier bent…

Wij zijn krachtige en liefdevolle scheppende wezens die gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie willen op Aarde.
Het is tijd dat we opstaan! En dat begint ín onszelf. Het is tijd dat we thuiskomen in onszelf!

…………

……….…………

………..

Rust en stilte helpt je contact te maken met de Bron in jeZelf.
Bewust aanwezig zijn en voelen = de sleutel naar verandering.

……………

Mijn aanbod:

 • Relax Yoga ‘Thuiskomen ín jezelf’
  Wekelijkse lessen. Lees meer…
 • 4-weekse cursus Rustcirkel voor vrouwen
  Een rustkuur van 4 weken waarin we de ‘helende tuin van stilte’ instappen met yoga nidra rustmeditaie,  zelfbekrachtigende oefeningen en essentiële oliën.
  We gaan uitrusten – loslaten – in je kracht staan om helemaal terug te komen naar je innerlijke Bron. Een krachtige reis naar je hart!  Lees meer…
 • Bewustzijnscoaching ‘Terug naar je Innerlijke Bron’
  Persoonlijke consulten & healing-/transformatiesessies vanuit Hartbewustzijn

  We kijken samen zonder oordeel naar de dingen die in je leven waar je verandering in wilt zien, zodat er beweging kan komen in die situatie, trauma, pijn, angst, etc… Door dit samen vanuit ons hart waar te nemen, ontstaan er nieuwe mogelijkheden die niet eerder zichtbaar waren.  Bewust aanwezig zijn en waarnemen is quantum fysica.
  Dit kan aangevuld worden met een energetische healing, cranio sacraal behandeling of een ontspanningsmassage, eventueel met kristallen, klanken en essentiële oliën. Binnenkort meer info….
 • SamenKracht & Oorspronkelijke Bewust-Zijn bijeenkomsten
  In deze bijeenkomsten gaan we wezenlijk in verbinding met elkaar
  om Oorspronkelijk informatie en bewustzijn in onszelf te openen.
  Onderwerpen zijn o.a.: mindcontrol, hartsbewustzijn, waarneming, Wezenlijk contact, Wezenlijk je plek innemen, en wat zich verder opent… We doen zelfbekrachtigende meditaties en oefeningen.
  Binnenkort meer info…
 • Sit-in en Walk-in stiltemeditaties/-wandelingen  
  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte én verbinding als tegenhanger van deze hectische wereld. Lees meer…
 • AromaTouch Massage  ‘Druppeltjes natuurkracht’ 
  Een boost voor je imuumsysteem en zelfherstellende vermogen van je lichaam! Een massage techniek met 8 verschillende 100% pure essentiële oliën met therapeutische eigenschappen op de meridianen en viscerale punten op je rug en voeten. Lees meer…
 • Aroma Yoga & Meditatie met essentiële oliën
  Lees meer…
 • Creatieve workshops ‘Laat je Hart spreken’
   Lees meer…
 • Vrouwencirkels ‘Bronvrouwen’ 
  Een zachte, warme plek om met vrouwen Samen te Zijn, verbonden met ons hart, buik en de Aarde: gesloten en open vrouwencirkels. Lees meer…
 • Vrouwenworkshop ‘Wil je kikkers of prinsen in je leven?’
  Leer Mannen begrijpen! 

  Waarom luistert hij niet? Waarom deelt hij zo weinig met me? Waarom vraagt hij mij niets? Waarom neemt hij die wasmand niet mee naar boven? Waarom geeft hij al die adviezen…denkt hij soms dat ik dat zelf niet weet? Houdt hij nog wel van mij? Vindt hij me nog wel leuk?
  Leer Mannen begrijpen en creëer (terug) een harmonieuze en blije relatie met alle mannen in je leven én met jezelf! :)
  Deze vrouwenworkshop kan je alleen volgen wanneer je écht gaat voor  co-creatieve, respectvolle en bekrachtigende relaties met alle mannen in je leven (partner, zoon, vader, collega,….) We gaan stoppen met het ontkrachten van elkaar. Deze workshop is fun! Een échte eye-opener! Fascinerend en transformerend voor iedereen! En vooral veilig en zalig verbindend met je Sisters. Lees meer…
 • Hoe voorkom je kikkers en zuurpruimen – Sleutels naar meer harmonie tussen Vrouwen en Mannen
  Een leuke, fascinerende en transformerende meerdaagse workshop voor vrouwen en mannen die je leven zal veranderen in al je relaties (partner, kinderen, ouders, collega’s, etc.)
  Lees meer…
 • Rituelen/ceremonies om innerlijke keuzes een ‘tastbare’ vorm te geven
  – Speciale (overgangs)momenten in een vrouwenleven.
  Rite of the Womb – Heling en bekrachtiging van de baarmoeder
  Dankbaarheidsrituelen voor de Aarde – met alle natuurelementen:  aarde, water, vuur, lucht.
  – Trouwen op je eigen-wijze – een mooie hartsverbindende en interactieve trouwceremonie waar jouw gasten ook aan meedoen.  Kijk ter inspiratie maar eens naar ons eigen Maori huwelijksfeest Maori huwelijksfeest..

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen, mijn lieve familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de Natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL), de Belgische Ardennen, Vedic Art – schilderen vanuit mijn essentie, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica, hart-intelligentie, yoga, meditatie, stilte, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen-veertjes-kristallen en ander natuur-schatjes.
Én ook van… brocante winkeltjes, zomerse salades met frietjes, (moes)tuinieren, gezellig samen-zijn en rond een vuurtje zitten, cappuccino én appeltaart met slagroom :)
ÉN… ik hou van meZelf, mijn stralende innerrijke wezen!  😊


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Lin’spiratie

Wanneer ik eenvoudig zit in stilte, met mijn aandacht in mijn Hart
Bewust aanwezig ben IN mijn lichaam
Stap ik in mijn Ware Essentie
Het meest centrale punt van mijn bestaan.

Dan opent er zich een ander veld, een andere wereld,
Rustig en zonder ruis
Waar mijn Zelf helemaal mag Zijn en stromen

Dít voelt als Thuis

Ik voel wie en wat ik wérkelijk ben
Waarom ik hier naar Aarde ben gekomen
Om hier en NU, vanuit mijn hart, 
Het Oorspronkelijke Bewustzijn 
in deze wereld te laten stromen

Laten we ons Hart openen
Dat onbeschreven en helemaal vrij mag zijn
Als Scheppende Wezens vanuit Hartkracht,
Nieuwe werkelijkheden creëren, en…
Vóelen dat we SAMENZijn

~ je medereizigster Linda ~

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren