Linda Beekelaar

Mijn ❤️ wordt blij wanneer ook jij je (terug) verbonden voelt met je diepste Zijn, het Krachtwezen dat jij bent.
Dat je voelt dat je verbonden met het Levensveld en dat jij daar een belangrijk onderdeel van bent.
Ook jij komt hier iets brengen op Aarde. Helemaal vanuit je Eigen Kern.

Wil je je herinneren wie je werkelijk bent? Wil je leren om te gaan met thema’s in je leven die niet zo lekker lopen?
In persoonlijke consulten of in bijeenkomsten kijk ik vanuit mijn Zijn met jou mee. Op kwantum-fysisch niveau kijken we samen, zodat er beweging in komt en het Levensveld gaat stromen. Dit opent nieuwe mogelijkheden.

Lief mens, herinner en voel wie je werkelijk bent: een Kosmisch wezen! ❤️

(zie mijn aanbod hieronder)

…..

Thuiskomen ín jeZelf, verbonden met het Levensveld

Mijn naam is Linda Beekelaar en in de vele rollen van dit leven ben ik slechts een andere jij. Op zoek naar balans en waarheid. Graag kijk ik dieper en áchter de thema’s die ons in het dagelijkse leven worden gepresenteerd. Ik wil voorrang geven aan mijn innerlijke gevoel, verbonden met mijn Zijn en het Levensveld, omdat er zich dan hele andere mogelijkheden laten zien. 

BewustZijn, onafhankelijkheid, souvereiniteit en verbinding zijn woorden waarmee ik me sterk voel verbonden, en zijn sleutelwoorden in mijn leven.
Ik hou van stilte, in de natuur zijn, van dieren om me heen, creatieve dingen maken vanuit ‘flow’ en van de taal van ons Hart, want die is altijd oprecht. Ik geloof in onze innerlijke wijze kracht.  ………

Al vanaf klein meisje voel ik een innerlijke aanwezigheid… krachtig, sprankelend en kalm…verbonden met iets véél groters…
Dit is mijn ware essentie, mijn Wezen in dit fysieke lichaam. Ik voel dat ik een Bronwezen ben in een Aards jasje. Deze innerlijke sprankeling en verbinding is mijn bron van kracht, liefde, wijsheid én inzichten. Wanneer ik hier krachtig mee verbonden ben, zie en voel ik het leven héél anders dan wanneer ik dat doe vanuit mijn persoonlijkheid (lees: de mind). Het geeft me een veel bredere kijk op het leven. Ik voel me dan écht aanwezig en het geeft me vertrouwen in uitdagende situaties of bij moeilijke emoties. Deze ‘innerlijke kracht’ is zéér transformerend.

Iedereen kan dit, jij ook. In verbinding zijn met je Eigen Kracht, met jezelf als Bron(wezen) binnenín je lichaam. Ik weet uit eigen ervaring ook dat dit soms heel lastig kan zijn, omdat je steeds wordt afgeleid door alledaagse dingen, verplichtingen en gedachten. En daardoor kan je je innerlijke essentie niet goed meer voelen. Je gaat reageren vanuit gewoonten, overtuigingen of pijnstukken; allemaal aangestuurd vanuit je brein. Je reageert niet vanuit wie je werkelijk bent; aangestuurd door je hart en innerlijke wezen. En zo blijf je in cirkeltjes draaien, terwijl je graag anders wilt. En het kán anders! :)

Terug naar je Kern, je Innerlijke Bron
Als je dit proces van reactie en actie door hebt, kun je de regie terugpakken, door bewust terug te keren naar je Zero-point, je Eigen Kern. Dan is er rust en overzicht en kun je handelen vanuit je hart, vanuit een veel breder bewustzijn.
Naarmate je dit oefent, gaat dit sneller. Dan ga je steeds beter herkennen wat van jou is en wat wordt ‘ingevoegd’ van buitenaf (om je uit je kern te halen). Dan ga je steeds krachtiger staan en leven vanuit je Innerlijke Kracht. Dan ga je invloed kunnen hebben op jouw werkelijkheid, vanuit liefde, mededogen en Hartkracht. En dát is wat we nodig hebben in de wereld. We hebben onze kracht immers lang genoeg weggeven.

Het is dát waarvoor ik mij inzet: jou inspireren en begeleiden in ‘thuiskomen ín jezelf’. Terug verbinden met jouw EIGEN BRON, de Bron van Inzicht en Weten.

De eerste stap om dit te voelen én te voeden is rust en stilte. Daarom heb ik hier ook mijn werk van gemaakt :-)
Jezelf tot rust brengen, naar die innerlijke rust gaan, werkt als een toegangspoort naar herstel en balans. Dan kan je die bewuste verbinding maken en aanwezig zijn ín jezelf, ín je lichaam, ín je Hart. Dán opent zich het Levensveld waar jij en ik onderdeel van zijn.
Wij mensen zijn dragers én brengers van dit vrije veld van creatie en dit mag terug volop gaan stromen. Voor onszelf én voor andere werelden.
Het is heel belangrijk dat jij hier bent…

Wij zijn krachtige en liefdevolle scheppende wezens die gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie willen op Aarde.
Het is tijd dat we tevoorschijn komen! Het is tijd dat we thuiskomen in onszelf!

…………

……….…………

………..

Rust en stilte helpt je contact te maken met de Bron in jeZelf.
Bewust aanwezig zijn en voelen = de sleutel naar verandering.

……………

Mijn aanbod:

 • Relax Yoga ‘Thuiskomen ín jezelf’
  Wekelijkse lessen Yoga Nidra en Restorative Yoga om te rusten, herstellen en herbronnen om terug te verbinden met jeZelf. Lees meer…
 • Hartkracht coaching
  We kijken samen zonder oordeel naar de dingen in je leven waar je verandering in wilt zien, zodat er beweging kan komen in die situatie, trauma, pijn, angst, etc… Door dit samen vanuit ons hart te observeren ontstaan er nieuwe mogelijkheden die niet eerder zichtbaar waren.  Dit is werken op kwantum fysisch niveau.
  Kristallen, klanken en essentiële oliën zullen ons ondersteunen. Binnenkort meer info….
 • Terug naar je Kern – Oorspronkelijk Bewustzijn – Kosmische Mens
  Lezingen en verdiepingsbijeenkomsten
  Je kern is je dieper zelf, je wezen die jij in essentie bent. Puur, ongekaderd en vrij. In ons huidig bestaan zijn we hier ver van verwijderd geraakt door vele omstandigheden. Maar we zijn van oorsprong vrije, scheppende wezens met een ongekend potentieel.
  In deze bijeenkomsten gaan we Oorspronkelijk informatie en bewustzijn in onszelf openen. We doen zelf-bekrachtigende meditaties en oefeningen.
  Onderwerpen zijn o.a.:  hartsbewustzijn, mindcontrol, kwantum fysica, invloed van technologie op ons bewustzijn, zelfonderzoek, 0-punt energie, de kracht van observatie en bekrachtigingen om Wezenrijk je plek in te nemen. Binnenkort meer info…
 • Sit-in en Walk-in stiltemeditaties en -wandelingen  
  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte én verbinding als tegenhanger van deze hectische wereld. Een samenwerking met Timotheus Project.  Lees meer…
 • AromaTouch Behandeling ‘Druppeltjes natuurkracht’ 
  Lees meer…
 • Creatieve workshops ‘Laat je Hart spreken’
   Lees meer…
 • Vrouwencirkels ‘Bronvrouwen’ 
  Een zachte, warme plek om met vrouwen Samen te Zijn, verbonden met onze kern, ons hart, buik en Moeder Aarde. Lees meer…
 • ‘Wil je kikkers of prinsen in je leven?’
  Een workshop voor vrouwen die meer inzicht willen in de dynamiek tussen vrouwen en mannen, én gaan voor constructieve relaties met alle mannen in haar leven. 

  Breng liefde, schoonheid en heling terug in je leven zodat jij helemaal vrouw kan zijn omdat jouw noden worden ingevuld. Transformeer jezelf van zuurpruim of heks naar prinses.
  Elke man is zowel kikker als prins. Afhankelijk hoe jij met hem omgaat krijg je een kikker (afstandelijk, weinig behulpzaam of respectvol) of de prins te zien.
  Alle tips in deze cursus werken voor alle mannen in je leven (vaders, broers, zonen, collega’s, etc.). Iedereen wordt hier beter van!
  Vol eye-openers en fun!  Lees meer…

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen, mijn lieve familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de Natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL), de Belgische Ardennen met rivieren, Vedic Art – schilderen vanuit mijn essentie, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica, hart-intelligentie, yoga, meditatie, stilte, wandelen, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen-veertjes-kristallen en ander natuur-schatjes.
Én ook van… brocante winkeltjes, zomerse salades met frietjes, gezellig samen-zijn rond een kampvuur, cappuccino én appeltaart met slagroom :)
ÉN… ik hou van meZelf, mijn stralende innerrijke wezen!  😊

Relevante gevolgde opleidingen:

 • Yoga Nidra & Restorative Yoga Teacher, Aerobics Instructor.
 • Lezingen en educatie-series ‘Bewustzijns verruiming geleid door inzicht, creatie en manifestatie’.
 • (niet)Therapeuten Training ‘Bruggen in werkelijkheden door kwantum fysische benadering’.
 • Klassieke en Oosterse Massage Therapieën, Cranio Sacraal behandelingen, Dorn- en Bruess rugtherapieën, Stoelmassage, Stress Counseling, Meditatie en Mindfullness, Aromatherapie en AromaTouch Techniek.
 • Intuïtieve ontwikkeling, Aura Healing, Energetische Healing Technieken, Emotioneel lichaamswerk en Tantra.
 • Vrouwen Trainingen, Womb Blessing Facilitator, Healing en Mentoring the Feminine Energy.
 • The Queens Code, Understanding Men, Understanding Women.


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Lin’spiratie

Wanneer ik eenvoudig zit in stilte, met mijn aandacht in mijn Hart
Bewust aanwezig ben IN mijn lichaam
Stap ik in mijn Ware Essentie
Het meest centrale punt van mijn bestaan.

Dan opent er zich een ander veld, een andere wereld,
Rustig en zonder ruis
Waar mijn Zelf helemaal mag Zijn en stromen

Dít voelt als Thuis

Ik voel wie en wat ik wérkelijk ben
Waarom ik hier naar Aarde ben gekomen
Om hier en NU, vanuit mijn hart, 
Het Oorspronkelijke Bewustzijn 
in deze wereld te laten stromen

Laten we ons Hart openen
Dat onbeschreven en helemaal vrij mag zijn
Als Scheppende Wezens vanuit Hartkracht,
Nieuwe werkelijkheden creëren, en…
Vóelen dat we SAMENZijn

~ je medereizigster Linda ~

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren