Linda Beekelaar

Mijn naam is Linda. Mijn ❤️ wordt blij wanneer ook jij je (terug) verbinding voelt met je diepste Zijn, het krachtveld ín jezelf en het stralende krachtwezen dat jij bent.
Dat je het Levensveld door je heen voelt stromen en weet dat jij daar een belangrijk onderdeel van bent.
We komen samen hier iets brengen op Aarde. Puur vanuit ons hart, onze Eigen Kern.

In de Relax Yoga lessen en de Rust Tuin begeleid ik je via rust en stilte naar je Eigen Pure Kern.

In persoonlijke consulten of in bekrachtigingsbijeenkomsten kijk ik vanuit mijn Zijn met jou mee. We werken samen, op kwantumfysisch niveau en gaan thema’s in je leven die niet zo lekker lopen waarnemen zodat er beweging in komt. Jij zet jezelf AAN en het Levensveld gaat dan weer stromen. Dit opent nieuwe mogelijkheden.

Lief mens, herinner en voel wie je werkelijk bent: een Kosmisch Krachtwezen! ❤️

(zie mijn aanbod hieronder & dááronder nog meer info over mij)

…..

Thuiskomen ín jeZelf en je innerlijke Bron

Ik ben graag je reisleidster en inspirator naar ‘thuiskomen ín jezelf’, zodat je je kan verbinden met jouw eigen ritme, diepe Zijn en weten. De eerste stap om dit te voelen én te voeden is rust en stilte. Daarom heb ik hier ook mijn werk van gemaakt :-)…….

………..

Rust en stilte helpt je contact te maken met de Bron in jeZelf.
Bewust aanwezig zijn en voelen = de sleutel naar verandering.

……………

Mijn aanbod:

 • De Hunze Art van Geke Hoogstins
  Art: Geke Hoogstins

  Relax Yoga ‘Thuiskomen ín jezelf’
  Wekelijkse lessen Yoga Nidra en Restorative Yoga om te rusten, herstellen en herbronnen om terug te verbinden met jeZelf. Lees meer…

 • Rustkuur voor vrouwen – Welkom in de Rust Tuin. Een zachte, krachtige reis naar jeZelf in samenklank met de natuur. Lees meer…
 • Oorspronkelijk Bewustzijn – Kosmisch Krachtwezen
  Lezingen, trainingen,  verdieping- en bekrachtigingsbijeenkomsten
  Jij bent een Kosmisch Krachtwezen en je oorsprong is prachtig, puur, ongekaderd en vrij. In ons huidig bestaan zijn we hier ver van verwijderd geraakt door vele omstandigheden en gebeurtenissen in de wereld. Maar we zijn van oorsprong vrije, scheppende wezens met een ongekend potentieel.
  Tijdens bekrachtigingsbijeenkomsten gaan we onzelf AANzetten, de Oorspronkelijk informatie en -bewustzijn in onszelf openen. We doen zelf-bekrachtigende meditaties, waarnemingen en oefeningen.
  Onderwerpen zijn o.a.:  hartsbewustzijn, mindcontrol, kwantum fysica, invloed van technologie op ons bewustzijn, zelfonderzoek, 0-punt energie, de kracht van observatie en bekrachtigingen om Wezenrijk je plek in te nemen. Ook lezingen van anderen. Binnenkort meer info…
 • Hartkracht coaching
  We kijken samen zonder oordeel naar de dingen in je leven waar je verandering in wilt zien, zodat er beweging kan komen in die situatie, trauma, pijn, angst, etc… Door dit samen vanuit ons hart te observeren ontstaan er nieuwe mogelijkheden die niet eerder zichtbaar waren.  Dit is werken op kwantum fysisch niveau.
  Kristallen, klanken en essentiële oliën zullen ons ondersteunen. Binnenkort meer info….
 • Aromatherapie
  Aromacoaching, massages en workshops. Lees meer over etherische oliën.
 • AromaTouch® Therapie – Klinische toepassing van essentiële oliën. Lees meer…
 • Creatieve workshops ‘Laat je Hart spreken’
   Lees meer…
 • Vrouwencirkels ‘Bronvrouwen’ 
  Een zachte, warme plek om met vrouwen Samen te Zijn, verbonden met onze kern, ons hart, buik en Moeder Aarde. Lees meer…
 • Workshop Agua de Florida – ceremoniële dag voor vrouwen om zelf je helende bloemenwater te maken volgens traditioneel recept. Lees meer…
 • ‘Wil je kikkers of prinsen in je leven?’
  Een workshop voor vrouwen die meer inzicht willen in de dynamiek tussen vrouwen en mannen én gaan voor constructieve, bewuste relaties met alle mannen in haar leven. 

  Breng liefde, schoonheid en heling terug in je leven.
  Bewust onze ‘bedrading’ als man en vrouw (ja, die is zeer verschillend!) zien, begrijpen en vanuit een innerlijk besluit kiezen voor het beste voor jullie beiden, zodat je allebei in je kracht blijft staan..
  Transformeer jezelf van zuurpruim of bitchy girl naar prinses en stop met kikkers kweken!
  Alle tips in deze cursus werken voor alle mannen in je leven (vaders, broers, zonen, collega’s, etc.). Iedereen wordt hier beter van!
  Een workshop meel eye-openers, terug verbinding met jezelf en fun!  Lees meer…
 • Sit-in en Walk-in stiltemeditaties en -wandelingen  
   Een samenwerking met Timotheus Project.  Lees meer…

Meer over mij:

Mijn naam is Linda Beekelaar en in de vele rollen van dit leven ben ik slechts een andere jij. Op zoek naar balans en waarheid. Graag kijk ik dieper en áchter de thema’s die ons in het dagelijkse leven worden gepresenteerd. Ik wil voorrang geven aan mijn innerlijke gevoel, verbonden met mijn Zijn en het Levensveld, omdat er zich dan hele andere mogelijkheden laten zien. 

BewustZijn, onafhankelijkheid, souvereiniteit en verbinding zijn woorden waarmee ik me sterk voel verbonden, en zijn sleutelwoorden in mijn leven.
Ik hou van stilte, in de natuur zijn, van dieren om me heen, creatieve dingen maken vanuit ‘flow’ en van de taal van ons Hart, want die is altijd oprecht. Ik geloof in onze innerlijke wijze kracht.  ………

Al vanaf klein meisje voel ik een innerlijke aanwezigheid die krachtig, sprankelend en kalm aanwezig is, en verbonden met iets véél groter…
Dit is mijn ware essentie. Ik voel dat ik een Kosmisch wezen ben in een Aards lichaam. Dit is mijn bron van kracht, liefde en wijsheid.
Wanneer ik diep en krachtig met meZelf verbonden ben, ga ik niet mee in de chaos en drama’s van het persoonlijke leven. Dit geeft helderheid van geest, diepe verbinding met meZelf en het Levensveld. Alsof ik met andere ogen kijk, met ogen van de Bron. Deze verbinding geeft kracht, vertrouwen én verandering en beweging in uitdagende situaties of bij lastige emoties.

Dit kan jij ook! Die diepe, krachtige verbinding met je Eigen Kern. Met het Krachtwezen die je bent. Uit ervaring weet ik dat dit soms lastig is, omdat we voortdurend worden afgeleid door externe factoren of gedachten (die meestal niet van ons zijn) Daardoor raak je los van je Innerlijke Kern. Kan je niet meer goed VOELEN. Dan ga je reageren vanuit vaste patronen, gewoonten, overtuigingen of uit pijnstukken, die allemaal aangestuurd worden vanuit je brein. Willen we reageren vanuit ons hart, vanuit onze ware essentie, dan ‘moeten’ we uit die cirkel stappen. En dat kán! Door bewust aanwezig te zijn als Krachtwezen, ín onszelf! :)

Terug naar je Kern, je Innerlijke Bron
Zodra je dit proces van reactie en actie doorhebt, kun je zelf als Krachtwezen de regie terugpakken. Dan kan je vanuit rust en overzicht handelen vanuit je hart. Dit vraagt oefening, dat zeker. Maar als je je hier  bewust van bent, ga je steeds sneller herkennen of iets van jou is of wat er wordt ‘ingevoegd’. Je gaat krachtiger staan en leven vanuit je Innerlijke Kracht. Dat is het moment dat je invloed kunt hebben op jouw werkelijkheid, en wel vanuit Hartkracht, dus met liefde en mededogen. Dát is wat we nodig hebben in deze wereld. Terug onze Scheppingskracht inbrengen. Betrokken zijn bij wat er gebeurd, met heel ons Zijn. We hebben onze prachtige scheppende kracht immers lang genoeg weggeven.

Het is dát waarvoor ik mij inzet: jou inspireren en begeleiden in ‘thuiskomen ín jezelf’. Terug verbinden met jouw EIGEN KERN, de innerrijke Bron van Inzicht en Weten.

De eerste stap om dit te voelen én te voeden is rust en stilte. Daarom heb ik hier ook mijn werk van gemaakt :-)
Jezelf tot rust brengen, naar die innerlijke rust gaan, werkt als een toegangspoort naar herstel en balans. Dan kan je die bewuste verbinding maken en aanwezig zijn ín jezelf, ín je lichaam, ín je Hart. Dán opent zich het Levensveld waar jij en ik, en de natuur en de dieren, onderdeel van zijn.
Wij mensen zijn dragers én brengers van dit Vrije Veld van Creatie en dit mag terug volop gaan stromen. Voor onszelf én voor andere werelden.
Het is heel belangrijk dat jij hier bent…

Wij zijn krachtige en liefdevolle scheppende wezens die gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie willen op Aarde.
Het is tijd dat we tevoorschijn komen! Het is tijd dat we thuiskomen in onszelf… Levend Bewustzijn
(binnenkort een link naar lezingen/trainingen/bijeenkomsten)

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen, mijn lieve familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de Natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL) met de hunebedden, de Belgische Ardennen met de rotsen en rivieren, Vedic Art – schilderen vanuit mijn essentie, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica, hart-intelligentie, yoga, meditatie, stilte, wandelen, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen-veertjes-kristallen en ander natuur-schatjes.
Én ook van… brocante winkeltjes, zomerse salades met frietjes, gezellig samen-zijn rond een kampvuur, cappuccino én appeltaart met slagroom :)
ÉN… ik hou van meZelf, mijn stralende innerrijke wezen!  😊

Relevante gevolgde opleidingen:

 • Yoga Nidra & Restorative Yoga Teacher, Aerobics Instructor, Meditatiebegeleider.
 •  ‘Bewustzijns verruiming geleid door inzicht, creatie en manifestatie’ – diverse educatie-series en lezingen door Martijn van Staveren.
 • Therapeuten Training ‘Bruggen in werkelijkheden door kwantum fysische benadering’ door Martijn van Staveren.
 • Klassieke- en Oosterse Massage Technieken, Sportmassage, Medische Basiskennis, Cranio Sacraal Therapie, Dorn- en Bruess rugwervel Therapie, Shiatsu stoelmassage, Stress Counseling, Coaching, Meditatie en Mindfullness, Aromatherapie en AromaTouch Techniek.
 • Intuïtieve ontwikkeling, Self Healing, Aura & Chakra Healing, Energetische Healing Technieken, Emotioneel lichaamswerk en Tantra.
 • Vrouwen Trainingen, Womb Blessing Facilitator, Healing en Mentoring the Feminine Energy.
 • The Queens Code, Understanding Men, Understanding Women.


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Lin’spiratie

Wanneer ik eenvoudig zit in stilte, met mijn aandacht in mijn Hart
Bewust aanwezig ben IN mijn lichaam
Stap ik in mijn Ware Essentie
Het meest centrale punt van mijn bestaan.

Dan opent er zich een ander veld, een andere wereld,
Rustig en zonder ruis
Waar mijn Zelf helemaal mag Zijn en stromen

Dít voelt als Thuis

Ik voel wie en wat ik wérkelijk ben
Waarom ik hier naar Aarde ben gekomen
Om hier en NU, vanuit mijn hart, 
Het Oorspronkelijke Bewustzijn 
in deze wereld te laten stromen

Laten we ons Hart openen
Dat onbeschreven en helemaal vrij mag zijn
Als Scheppende Wezens vanuit Hartkracht,
Nieuwe werkelijkheden creëren, en…
Vóelen dat we SAMENZijn

~ je medereizigster Linda ~

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren