Linda Beekelaar

Mijn hart gaat stralen wanneer jij en ik, samen,
voelen wie we werkelijk zijn: een liefdevol, scheppend wezen in Bron-Bewust-Zijn en we komen hier iets ‘brengen’ ❤️

Ik zet mijn hart, talenten en betrokkenheid in om jou te begeleiden naar ontspanning, rust en innerlijke verbinding. Zodat je kunt ‘Thuiskomen ín jezelf’ en je helder en bewust kunt verbinden met je levenskracht
en je Innerlijke Bron.
(zie mijn aanbod hieronder)

 

Lin’spiratie

Wanneer ik eenvoudig zit in stilte, met mijn aandacht in mijn Hart
Bewust aanwezig ben IN mijn lichaam
Stap ik in mijn Ware Essentie
Het meest centrale punt van mijn bestaan.

Dan opent er zich een ander veld, een andere wereld,
Rustig en zonder ruis
Waar mijn Zelf helemaal mag Zijn en stromen

Dít voelt als Thuis

Ik voel wie en wat ik wérkelijk ben
Waarom ik hier naar Aarde ben gekomen
Om hier en NU, vanuit mijn hart, 
Het Oorspronkelijke Bewustzijn 
in deze wereld te laten stromen

Laten we ons Hart openen
Dat onbeschreven en helemaal vrij mag zijn
Als Scheppende Wezens vanuit Hartkracht,
Nieuwe werkelijkheden creëren, en…
Vóelen dat we SAMENZijn

~ je medereizigster Linda ~

…..

Thuiskomen ín jeZelf

Mijn naam is Linda Beekelaar en in de vele rollen van dit leven ben ik slechts een andere jij. Ook op zoek naar balans in het leven, naar waarheid én vanuit mijn hart leven, in mijn eigen kern te blijven. Voorrang te geven aan wat er binnenín mij ís en leeft ten opzichte van alle informatie en gebeurtenissen in de wereld.

Ik sta bewust in het leven, ben open minded, een gevoelswezen, empathisch, intuïtief, een beelddenker en erg creatief. 
Ik hou van stilte, de Natuur, dieren, creatieve dingen maken en de taal van ons Hart, want die is altijd oprecht. En ik geloof in onze eigen Wijze Innerlijke Kracht! ………

Al vanaf klein meisje voel ik een innerlijke kracht, een bewuste aanwezigheid, sprankelend en kalm. Dit is mijn ware essentie, mijn werkelijke Zijn. Dit ben ik als Bronwezen, aanwezig in dit fysieke lichaam. Mijn eigen Bron van liefde, wijsheid en inzicht.
Wanneer ik hier goed mee verbonden ben, zie en voel ik het leven héél anders dan wanneer ik dat doe vanuit mijn persoonlijkheid. Dan voel ik me veel liefdevoller en krachtiger. Het geeft me een veel bredere kijk op het leven. Ik voel me dan écht aanwezig en het geeft me vertrouwen, kracht en inzicht in lastige situaties of bij moeilijke emoties. Héél transformerend.

Iedereen kan dit, in verbinding zijn met zijn Eigen Bron(wezen) binnín zichzelf. Ik weet dat dit vaak erg lastig is, omdat we steeds worden afgeleid door van alles om onze innerlijke essentie maar niet te (kunnen) voelen. We worden voortdurend uit onze kern getrokken door externe reacties waarop wij reageren met denken, voelen en reageren vanuit wie we niet werkelijk zijn. En zo blijven we rondjes draaien en verandert er niets echt…

Terug naar je Kern, je Innerlijke Bron
Als je dit proces van reactie en actie door hebt, kun je de regie terugpakken, door bewust terug te keren naar je 0-punt(en), je Eigen Kern. Dan is er rust en overzicht en kun je handelen vanuit je hart, vanuit een veel breder bewustzijn.
Naarmate je dit oefent, gaat dit sneller. Dan ga je steeds beter herkennen wat van jou is en wat wordt ‘ingevoegd’ van buitenaf (om je uit je kern te halen). Dan ga je steeds krachtiger staan en leven vanuit je Innerlijke Kracht. Dan ga je invloed kunnen hebben op jouw werkelijkheid, vanuit liefde, mededogen en Hartkracht. En dát is wat we nodig hebben in de wereld. We hebben onze kracht immers lang genoeg weggeven.

Het is dát waarvoor ik mij inzet: jou inspireren en begeleiden in ‘thuiskomen ín jezelf’. Terug verbinden met jouw EIGEN BRON.

De eerste stap om dit te voelen én te voeden is rust en stilte. Daarom heb ik hier mijn werk van gemaakt :-)
Jezelf tot rust brengen, naar die innerlijke stilte gaan, werkt als een toegangspoort naar herstel en balans. Dan kan je die bewuste verbinding maken en aanwezig zijn ín jezelf, ín je Hart. Krachtig verbonden met jezelf als Bronwezen.
Er opent zich dan het Levensveld waar jij en ik onderdeel van zijn. Wij mensen zijn dragers én brengers van dit vrije veld van creatie en dit mag terug volop gaan stromen. Voor onszelf én voor andere werelden.
Het is heel belangrijk dat jij hier bent…

Wij zijn krachtige en liefdevolle scheppende wezens die gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie willen op Aarde.
Het is tijd dat we opstaan! En dat begint ín onszelf. Het is tijd dat we thuiskomen in onszelf!

 

…………

 

……….…………

………..

Rust en stilte helpt je naar binnen te gaan, contact te maken met jezelf, met je eigen Wijze Innerlijke Kracht – de Bron in jezelf.
Bewust aanwezig zijn en voelen = de sleutel naar verandering.

……………

Mijn aanbod:

 • Relax Yoga ‘Thuiskomen ín jezelf’
  Wekelijkse lessen met Yoga Nidra (yogaslaap) en Restorative Yoga (herstel yoga) Lees meer…
 • Rustcirkel voor vrouwen ‘Durf te Rusten’
  Een rustkuur van 4 weken waarin we de ‘helende tuin van stilte’ instappen met yoga nidra en zelfbekrachtigende oefeningen.
  We gaan uitrusten – loslaten – in je kracht staan om helemaal terug te komen naar je innerlijke Bron  Lees meer…
 • Training Yoga Nidra voor coaches, therapeuten, docenten 
  Een training voor coaches, therapeuten en (yoga) docenten om Yoga Nidra als aanvulling in eigen praktijk of les. Je leert de theorie en praktijk van yoga nidra, hoe deze ontspanningstechniek is opgebouwd en je gaat zelf aan de slag om yoga nidra te geven.
 • Bewustzijnscoaching ‘Terug naar je Innerlijke Kracht’ – persoonlijke consulten & healing/transformatiesessies vanuit Hartbewustzijn
  We kijken samen zonder oordeel naar de dingen die in je leven waar je verandering in wilt zien, zodat er beweging kan komen in die situatie, trauma, pijn, angst, etc… Door dit samen vanuit ons hart waar te nemen, ontstaan er nieuwe mogelijkheden die niet eerder zichtbaar waren.  Bewust aanwezig zijn en waarnemen is quantum fysica.
  Dit kan aangevuld worden met een energetische healing, cranio sacraal behandeling of een ontspanningsmassage, eventueel met kristallen, klanken en essentiële oliën. Binnenkort meer info….
 • SamenKracht & Bron-Bewust-Zijn bijeenkomsten
  In deze bijeenkomsten gaan we wezenlijk in verbinding met elkaar
  om Oorspronkelijk informatie en bewustzijn in onszelf te openen.
  Onderwerpen zijn o.a.: mindcontrole, waarneming, Wezenlijk contact, Wezenlijk je plek innemen, en wat zich verder opent… We doen ook zelfbekrachtigende oefeningen en meditaties. Binnenkort meer info…
 • Sit-in en Walk-in stiltemeditaties/-wandelingen  
  Een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende, opladende stilte én verbinding als tegenhanger van deze hectische wereld. Lees meer…
 • AromaTouch Massage  ‘Druppeltjes natuurkracht’ 
  Een boost voor je imuumsysteem en zelfherstellende vermogen van je lichaam! Een massage techniek met 8 verschillende 100% pure essentiële oliën met therapeutische eigenschappen op de meridianen en viscerale punten op je rug en voeten. Lees meer…
 • Aroma Yoga & Meditatie met essentiële oliën
  Lees meer…
 • Creatieve workshops ‘Laat je Hart spreken’
   Lees meer…
 • Vrouwencirkels ‘Bronvrouwen’ 
  Een zachte, warme plek om met vrouwen Samen te Zijn, verbonden met ons hart, buik en de Aarde: gesloten en open vrouwencirkels. Lees meer…
 • Vrouwenworkshop ‘Wil je kikkers of prinsen in je leven?’
  Leer Mannen begrijpen! 

  Waarom luistert hij niet? Waarom deelt hij zo weinig met me? Waarom vraagt hij mij niets? Waarom neemt hij die wasmand niet mee naar boven? Waarom geeft hij al die adviezen…denkt hij soms dat ik dat zelf niet weet? Houdt hij nog wel van mij? Vindt hij me nog wel leuk?
  Leer Mannen begrijpen en creëer (terug) een harmonieuze en blije relatie met alle mannen in je leven én met jezelf! :)
  Deze vrouwenworkshop kan je alleen volgen wanneer je écht gaat voor  co-creatieve, respectvolle en bekrachtigende relaties met alle mannen in je leven (partner, zoon, vader, collega,….) We gaan stoppen met het ontkrachten van elkaar. Deze workshop is fun! Een échte eye-opener! Fascinerend en transformerend voor iedereen! En vooral veilig en zalig verbindend met je Sisters. Lees meer…
 • Hoe voorkom je kikkers en zuurpruimen – Sleutels naar meer harmonie tussen Vrouwen en Mannen
  Een leuke, fascinerende en transformerende meerdaagse workshop voor vrouwen en mannen die je leven zal veranderen in al je relaties (partner, kinderen, ouders, collega’s, etc.)
  Lees meer…
 • Rituelen/ceremonies om innerlijke keuzes een ‘tastbare’ vorm te geven
  – Speciale (overgangs)momenten in een vrouwenleven.
  Rite of the Womb – Heling en bekrachtiging van de baarmoeder
  Dankbaarheidsrituelen voor de Aarde – met alle natuurelementen:  aarde, water, vuur, lucht.
  – Trouwen op je eigen-wijze – een mooie hartsverbindende en interactieve trouwceremonie waar jouw gasten ook aan meedoen.  Kijk ter inspiratie maar eens naar ons eigen Maori huwelijksfeest Maori huwelijksfeest..

Ik hou van…

Mijn liefste man Jeroen, mijn lieve familie en vrienden/vriendinnen, onze kat Sky, de Natuur en de dieren, mijn geboorteprovincie Drenthe (NL), de Belgische Ardennen, Vedic Art – schilderen vanuit mijn essentie, schrijven, creatieve dingen maken, fotografie, quantumfysica, hart-intelligentie, yoga, meditatie, stilte, etherische oliën, dansen, zingen, schelpen-veertjes-kristallen en ander natuur-schatjes.
Én ook van… brocante winkeltjes, zomerse salades met frietjes, (moes)tuinieren, gezellig samen-zijn en rond een vuurtje zitten, cappuccino én appeltaart met slagroom :)
ÉN… ik hou van meZelf, mijn stralende innerrijke wezen!  😊


“Het lichtste puntje in je hart is je ware guru…
al het andere wijst alleen maar de weg”
.

.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren