Lezing ‘In volle overgave’ van Sophia Govaerts

Leven in volle overgave…
een LEVENSKUNST?….

Zo’n vier jaar geleden ontsnapte ik in Hawai’i -tijdens een ‘toevallige’ wereldreis- aan de verdrinkingsdood temidden van zo’n 80 dolfijnen… Het was een keerpunt in m’n leven; naast een aantal andere belangrijke mijlpalen. Sindsdien leef ik in Volle Overgave en kies ik ervoor om te Vertrouwen op datgene wat het Leven voor mij in petto heeft en leef ik de missie die voor mij blijkt weggelegd te zijn.

Alles heeft een reden… en eens we de tekens van het leven kunnen ‘lezen’, gaat er een wereld van Mogelijkheden en Magie voor ons open wat ons algemeen gevoel van welzijn en tevredenheid doet stijgen. We worden ‘contentere’ mensen, ervaren meer zin in het leven, vertrouwen en bewustzijn groeien waar angst en twijfel dalen en vanuit je diepste binnenste ervaar je steeds vaker vlagen van authentiek geluk en zelfs veel meer dan dat…
Als kers op de taart ga je automatisch steeds beter voelen wie je in essentie bent, wat je missie is en hoe je die doorheen jezelf kan laten stromen…

Omdat ik merk dat steeds meer mensen me contacteren met levensvragen -zeker temidden van deze unieke tijden- wil ik jullie graag meer vertellen over wie ik ben, hoe mijn leven er vroeger uitzag en hoe ik mezelf ompoolde van een uiterst ongelukkig meisje tot een diep gelukkige vrouw. Dit zal ik doen a.d.h.v. boeiende (reis-)verhalen, levenservaringen, inzichten, synchroniciteiten, de Quantum-theorieën, een hartverwarmende sfeer én mijn eerste boek ‘LEVEN IN VOLLE OVERGAVE’. Zo neem ik jullie o.a. mee naar Hawai’i en haar dolfijnen, naar Nieuw-Zeeland, Australië, het prachtige Italië… én Vlaanderen uiteraard… Want Leven in Volle Overgave is een levenshouding die uiteraard overal en helemaal gratis toepasbaar is. 😉

Wees WELKOM op deze unieke samenkomst in de bijzondere ‘Vleugelhoorn’ te Velm!

14:30u   Opening van deuren, oren en harten…
14:45u   Inleidende meditatie door onze lieve en krachtige gastvrouw Linda Beekelaar
15:00u   Start lezing/storytelling…
17:00u   Zachtjes uitbollen + ruimte voor vragen…
17:20u   Gezellig slot + napraten
18:00u   Heerlijk geïnspireerd huiswaarts keren…

Graag parkeren in de zijstraten van de Velmerlaan
Bij goed weer gaat de lezing in de tuin door. Bij koud en/of nat weer kunnen we gezellig SamenZijn op de zolder.

Aanmelden
Vooraf graag aanmelden via e-mail:
sophiagovaerts@yahoo.com 
info@vleugelhoorn.be

Bijdrage
Bijdrage: €15 (lezing) of €30 (lezing + boek). Betalen hoeft pas aan het einde van de avond.

Thee/water is inbegrepen en er is heerlijke zelfgebakken taart en cake te koop.

Ervoor wordt er van 10.00 tot 13.00 uur een een klankconcert ‘Ceremony of Peace’ gegeven door Dieter van Obbergen en Jeroen Claesen. Lees meer…

Combineer je beide activiteiten breng dan je eigen lunch mee.
De taart krijg je GRATIS van ons.

HARTELIJK WELKOM! 🙂❤️

Meer over Sophia: www.sophiagovaerts.com

Reacties van enkele mensen:

Het is nu een jaar geleden dat ik je lezing bijwoonde en nog steeds zindert ze na… Dankjewel!

Er heeft een shift plaatsgevonden in mij… Ik voel meer rust en vertrouwen, ik ervaar meer synchroniciteiten en het leven voelt zoveel fijner aan.

Twee weken na de lezing vonden we ons droomhuis waar we al jaren naar zochten. We waren vast komen te zitten in het ZOEKproces, maar na de lezing was het weer beginnen stromen dankzij de tips die je meegaf. We zijn zo blij!

Wat heb je een heerlijke stem om naar te luisteren…