Hatha Yoga op dinsdagavond

Hatha Yoga

Terug naar de bron

Iedere dinsdagavond
van 19:30 tot 21:00 uur

door: Katrien Paques

Laat je door Katrien meenemen op een innerlijke reis naar India.
Gedurende 90 minuten dompelt zij je onder in de heerlijke wereld van Hatha Yoga, de meest klassieke vorm van yoga die al duizenden jaren wordt gepraktiseerd.

Je krijgt een leerrijk overzicht wat yoga inhoudt en je mag de helende eigenschappen onmiddellijk aan den lijve ondervinden.
Je leert ademhalingstechnieken die je ook makkelijk thuis kan toepassen en stap per stap leer je de heilzame Asanas waarbij je meer kracht, doorzettingsvermogen en concentratie zal ervaren.

Vind je het moeilijk om tot rust te komen? Of kan jij niet zo goed van rust genieten?
Dan zijn de relaxatie-momenten ideaal voor jou.

Katrien zorgt elke les voor wat afwisseling: zo leer je bijvoorbeeld massagetechnieken die je op jezelf en op je partner kan toepassen, word je uitgedaagd om je keelchakra te stimuleren door chanting en leer je hoe visualisaties je kunnen helpen beter om te gaan met dagdagelijkse bezorgdheden.

Praktische info

Initiatielessen-reeks
Hoewel niet verplicht, is het aan te raden om eerst deel te nemen aan de vier initiatielessen die regelmatig worden ingepland. In deze lessen maak je op rustige manier kennis met Hatha Yoga. Je leert elke oefening en pose op juiste wijze uit te voeren en er is tijd voor vragen stellen en individuele begeleiding. Bij de eerste les betaal je voor de 3-lessen-kaart € 36,00.
De eerstvolgende 4 initiatielessen-reeks…

Wekelijkse Yogalessen
Wanneer:  iedere dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur (90 minuten les).
Prijs: het is mogelijk om een kennismakingsles te doen voor € 15,00 of je kiest voor de eerste lessen direct voor de 3 lessen-kaart á € 36,00. Nadien betaal je telkens voor 5 lessen € 60,00. Deze beurtenkaarten zijn twee maanden geldig en worden de eerste les contant betaald.
Kleding: kleding waar je je comfortabel in voelt en vrij in kan bewegen.
Materialen: yogamatten en meditatiekussens zijn aanwezig, maar je mag altijd je eigen matje/meditatiekussen meebrengen.

Aanmelden
Geef op voorhand best een seintje dat je er graag bij wilt zijn, zodat we je kunnen verzekeren van een plekje.
Stuur een mail naar k.trien@live.be of naar info@vleugelhoorn.be.

Wie is Katrien?

Als tiener begon Katrien zich te verdiepen in allerhande relaxatie-technieken, yoga en artistieke bewegingsleer. Haar interesse ging steeds meer uit naar een balans creëren in haar leven waarbij het uitoefenen van yoga een rode draad bleef doorheen deze zoektocht. Begin 2017 besloot Katrien dat het tijd was om zelf les te gaan geven. Ze vertrok naar India om daar de wortels van het hele yogagebeuren in zich te kunnen opnemen en werd klaargestoomd voor haar eerste ervaring als lerares na een intensieve training van 200 uren.

Verder is Katrien ook gediplomeerd in de orthopedagogie, als life coach en schoonheidsspecialiste en ijvert ze momenteel in de specifieke lerarenopleiding om professioneel lesgever te worden. Daarnaast heeft Katrien een brede interesse in de menselijke psyche en in thema’s als zelfzorg, hooggevoeligheid en het gebruiken van positieve affirmaties.