Hatha Yoga – basislessen

Hatha Yoga – leer de basis in 3 lessen
Terug naar de bron

Reeks 1:  dinsdagavond 5, 12 en 19 november, 18:30-19:45 uur.
Reeks 2:  dinsdagavond 26 november, 3 en 10 december, 18:30-19:45 uur.

door: Katrien Paques

Laat je door Katrien meenemen op een innerlijke reis naar India.
Gedurende 90 minuten dompelt zij je onder in de heerlijke wereld van Hatha Yoga, de meest klassieke vorm van yoga die al duizenden jaren wordt gepraktiseerd.

Je krijgt een leerrijk overzicht wat yoga inhoudt en je mag de helende eigenschappen onmiddellijk aan den lijve ondervinden.
Je leert ademhalingstechnieken die je ook makkelijk thuis kan toepassen en stap per stap leer je de heilzame Asanas waarbij je meer kracht, doorzettingsvermogen en concentratie zal ervaren.

Vind je het moeilijk om tot rust te komen? Of kan jij niet zo goed van rust genieten?
Dan zijn de relaxatie technieken ideaal voor jou.

..

In deze 3 lessen maak je op rustige manier kennis met Hatha Yoga. Je leert elke oefening en pose op juiste wijze uit te voeren en er is tijd voor vragen stellen en individuele begeleiding.

Praktische info

Datum
Reeks 1:
dinsdagavond 5, 12 en 19 november, 18:30-19:45 uur.
Reeks 2:
dinsdagavond 26 november, 3 en 10 december, 18:30-19:45 uur.
Prijs: € ……. inclusief gebruik van yogamat.
Kleding: kleding waar je je comfortabel in voelt en vrij in kan bewegen.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Katrien:
k.trien@live.be of naar info@vleugelhoorn.be.

Wie is Katrien?

Als tiener begon Katrien zich te verdiepen in allerhande relaxatie-technieken, yoga en artistieke bewegingsleer. Haar interesse ging steeds meer uit naar een balans creëren in haar leven waarbij het uitoefenen van yoga een rode draad bleef doorheen deze zoektocht. Begin 2017 besloot Katrien dat het tijd was om zelf les te gaan geven. Ze vertrok naar India om daar de wortels van het hele yogagebeuren in zich te kunnen opnemen en werd klaargestoomd voor haar eerste ervaring als lerares na een intensieve training van 200 uren.

Verder is Katrien ook gediplomeerd in de orthopedagogie, als lifecoach en schoonheidsspecialiste en ijvert ze momenteel in de specifieke lerarenopleiding om professioneel lesgever te worden. Daarnaast heeft Katrien een brede interesse in de menselijke psyche en in thema’s als zelfzorg, hooggevoeligheid en het gebruiken van positieve affirmaties.