Drumcirkels

“Om de Natuur en onszelf te helen”

In een Drumcirkel bouwen we een energie waarin er ruimte is voor eigen inbreng. We surfen op die impulsen en de energie van de groep.

In tegenstelling tot sommige andere Drumcirkels houden we niet vast aan vaste ritmes. In alle vrijheid (met respect voor de omgeving en de aanwezigen) creëren we een harmonisch geheel.

Tijdens de Drumcirkel maken we samen muziek, kan er gezongen en gedanst worden.
Heb je een instrument, mag je dat zeker meenemen. Maar ook zonder instrument ben je van harte welkom. Als je wil kan je een van de beschikbare instrumenten bespelen. Voel je ook vrij om klanken te maken of te zingen.

De bijeenkomsten zijn Maori- en sjamanistisch geïnspireerd.

De Moederdrum

In de zomer van 2010 is de Moederdrum geboren. De Drumcirkels worden altijd ondersteund door deze mooie, krachtige paardendrum.

Aanbod

Drumcirkel in De Vleugelhoorn:

Bij goed weer gaat de Drumcirkel buiten door, anders binnen in onze prachtige workshopzaal WeHi.

Energetische uitwisseling:
vrije bijdrage (inclusief thee en koekjes)

Drumcirkel op verplaatsing:

Heb je hiervoor interesse? Stuur ons dan een mail.

Agenda

Hou onze Agenda in de gaten wanneer er een Drumcirkel bij De Vleugelhoorn wordt gehouden.

Historiek Drumcirkels

Jeroen richtte de Drumcirkel op en de allereerste was op zondagmorgen 21 maart 2010 in het Stadspark van Antwerpen. Het Stadspark was zeer lang ons thuisbasis, maar nu we in Velm wonen is dat niet meer het geval.

Deze Drumcirkel was in het openbaar. Waarom de energie van onze Drumcirkel niet in openheid delen met alle mensen én de Natuur in het Stadspark?  Voor velen is het een uitdaging om dit in het openbaar te doen, maar het maakt de voldoening achteraf nog groter.

Tussen de paarden
Naast de Drumcirkels in het Stadspark hebben we tussen de paarden gedrumd. De paardenenergie voelde telkens als een meerwaarde.
Door de jaren heen werkten we samen met Peggy Van den Branden (www.equi-motion.be) , Inge Wildiers en Animu Luce (www.animuluce.be ).

Tussen de Bloemen
Ook in de Biologische Bloemenplukweide van Milagrow hebben we geDrumCirkeld.
Linda begeleidde daar de eerste keer de Moederdrum, die normaal vooral door René of Maria Natale werd bespeeld.
www.bloemenplukweide.be
www.milagrow.org

In De Vleugelhoorn
Op do-avond 21 maart 2019 houden we onze eerste Drumcirkel in De Vleugelhoorn. Deze wordt begeleid door het team van De Vleugelhoorn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren