Creatief HARTelier

’t HARTelier
~ creaties vanuit je Hart ~

Als we ons openstellen voor onze creativiteit, stellen we ons open voor
de creativiteit van de Bron in onszelf en onze levens
.

“Wanneer ikzelf kleine creatieve projecten bedenk en ermee bezig ben, voel ik een enorm blije en krachtige energie door me heen stromen. Het maakt contact met mijn diepe Zelf. Waarin de pure, onbevangen energie als van een kind er helemaal mag zijn.  Het maakt me totaal zorgeloos. Ik voel ook dat creativiteit diep helend werkt voor mij en me weerbaarder maakt voor de wereld. Creativiteit brengt mij werkelijk in contact met mijn Innerlijke Licht. Dit is wat ik graag deel met jou…”  Linda

….

Visionboard 'Zijn'

Workshop Vision board maken
‘Laat je Hart spreken!’

Maak de weg naar jouw droomdoel vrij
Neem in dankbaarheid afscheid van wat jou tegenhoudt. En ervaar tijdens deze inspirerende en ontspannende workshop de kracht van visualisatie, meditatie, je innerlijke kracht en creatie.  Laat wat niet (meer) bij jou hoort los en ontwerp via je hart én via sfeer, beelden en kleur je eigen droomleven.
Vang je inspiratie, gedachten, dromen en verlangens op vanuit jouw innerlijk Bron en beeld dit uit in je je droombord. Dan kan deze werken als verrekijker.

Lees meer over deze workshop…

..

‘Je Binnenste Buiten’ ~ een intuïtief schilderavontuur ~

Iedereen kan schilderen!
Als je niet meer luistert naar dat stemmetje in je hoofd, maar naar wat jij VOELT van binnen, maak je een wonderlijke kleurrijke reis.
Ontdek wat jouw innerlijke wereld en wijsheid je te vertellen heeft en naar buiten wil brengen.
Ontdek wat jouw mooie innerlijke Zelf tot expressie wil brengen.

Stap voor stap neem ik je mee in de creatieve, ontvankelijke flow om zo jouw kleuren, vormen, beelden, emoties, wijsheid,woorden op schildersdoek te brengen.

Het schilderproces is belangrijker dan het resultaat. Het is tijd voor jezelf, verbinding maken met jezelf. Geheel op jouw eigen-wijze. Er zijn geen opdrachten en er is geen nabespreking.  Zo kan alles veilig uit jou komen en bij jou blijven. En ik ben er als er vragen zijn.

Dit is een Eigen-hart-verbindende workshop vol innerlijke kracht!

Basis / kennismaking workshop
Een basis workshop om kennis te maken met Intuïtief schilderen duurt ca. 2,5 uur en wordt aangeboden op een avond of middag.
Prijs is incl. een schildersdoek, gebruik van verf en kwasten en natuurlijk een lekker pot thee/koffie met iets lekkers er bij.

Ook ideaal als vriendinnendag of vrijgezellendag activiteit.
Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar linda@vleugelhoorn.be.

….

Verdiepingslessen / workshops ‘Stralend H~ART’
Laat je Hart stralen door te schilderen en je creativiteit te laten stromen.

Verlang jij er ook zo naar om iets te creëren maar wordt je steeds tegengehouden door negatieve gevoelens of gedachten?
Last van hersenspinsels die jouw creatieve stroom steeds tegenhouden?
Dit is de weg om je weer helemaal te verbinden met jouw CREATIEVE HART!

Ik rijk je een aantal simpele manieren aan om die stemmetjes in je hoofd, belemmerende overtuigingen en gevoelens te transformeren. Helemaal vanuit je Eigen Kracht. Zo kan jouw creatieve stroom weer gaan stromen.

En met het schilderen hanteren we geen technieken of regels uit de klassieke schilderskunst,  integendeel: helemaal VRIJ en helemaal JIJ!
Los van hoe het zou ‘moeten’, maar juist op jouw eigen manier. Want alles wat daarover gezegd is, is dat wel écht wel zo? Zijn dat uiteindelijk ook maar bedenksels van iemand anders? Dus in alle vrijheid jouw manier en jouw eigen weg hierin ontdekken. Vanuit je Zijn en je hart. Want het HART is grenzeloos (mooi). Heerlijk toch?

En ongetwijfeld kom je overtuigingen of onzekerheid tegen, niets is mij vreemd. Ook dit gaan we transformeren vanuit het HART, zodat niets jouw creatiekracht in de weg staat.

Ik deel met je mijn opgedane kennis én ervaring vanuit genoten cursussen zoals intuïtief teken en -schilderen en Vedic Art I en II.
Dit combineer ik met transformerende HartKracht technieken. Dit is werken vanuit je eigen souvereiniteit, vanuit je Eigen Kracht.

Er komt nog meer….

  • Creatief schrijven – Je binnenste naar buiten schrijven
    Om te ontdekken wie jij bent en je ware Essentie te laten spreken, zodat jij je ware verhaal gaat leven. Meer info volgt binnenkort.

Open HARTelier Uren

‘Open Hartelier Uren’ zijn er voor jou én mij. Om onze tijd te nemen voor onze creativiteit en samen met andere creatievelingen in alle rust en stilte te gaan schilderen, schrijven, bloggen, ZEN-tangelen, …. (nog verder in te vullen). Tijd speciaal voor onze creatieve flow, omdat het er thuis vaak niet van komt.

Mail me gerust voor meer informatie via: linda@vleugelhoorn.be.

#creativiteit #creatiekracht #hart #hartkracht #workshops #atelier #velm #sint-truiden